benim msn de sorun var açamıyorum şifremi yazdıgım zaman hata veriyor
şifreniz dogru degildir diyor
msn yi açarken sorun oluştu diyor sorun gidericiyi tıklayın yazıyor ve hata kodu veriyor.
hata kodu 0x81000370 sorun giderici dogru çalışmıyor sayfası hata veriyor.
bu arada tekrar kurdum msn yi ama oda bir çare olmadı ne yapabilirim şimdiden tşk
eger msn de hotmail kullanıyosan hotmail e direk girmeyi dene eger sifreni kabul ediyorsa baglantınla ilgili problem olabilir eger etmiyosa mail adresini calmıslardır
hotmail adresimi kullanıyorsun?
ya benim burda 3 bilgisayar var onlardan giriyorum sorun yok yalnız benim bilg açılmıyor evet hotmail.hesabı kullanıyorum başka nasıl kullanabilim msn yi varsa böyle bir şey ögrenmek isterim tşk
eger diger bilgisayarlada acılıyorsa senin msn de bi sorun olabilir daha yeni bi msn surumu cekip kullanmayı dene
ya arkadşım bende de böyle bir sorun var. bir kez msn ye giriyorum sonra msn yi kapattıktan sonra aynı mail yada farklı bir maile girmek istediğimde şifren yanlış gibi hataalr veriyor. ama başlattan oturumu kapat deikten ağ parolamı yeniden giriyorum o zman msn açılıyor. sende bi öyle dene. bendeki tek makinede değil ama 10 makinede de aynı sorun var.. ne iş anlamadım.. müşteriyi alıştırmaya çalışıyorum oturum aç kapa yapmaya..
Firewall a dikkat
firewall kullanıyosan firewall un ayarlarını ya doğru yap yada sistemden kaldır
aynı olay benim başıma geldi ben ZoneAlarm diye bi firewall kulanıyorum bu program eğer arkaplanda çalışmassa tüm bağlantıları iptal ediyo
Firewall varsa ve block olarak gösteriyosa allow activity yap.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme