● ● ● IIGARiban II°«[Cã§ãÑøvã]»°● ● ●Ŀε dans εττıqıiiNe dıккaτ εd varmı beni geçebilicek benim msnden
istanbullu değilizki ferrarimiz olsun antalyalı değilizki rus manitamız olsun ağa TEk!RDaĞLIYIZ yeterki kafamız güzel olsun heyyyyyyyyyyyyy bu gün 23 nisan oha falan oluyor insan gelmezse gelmesin beaa eklersendikerim@hotmail.com KıZıLpInAr SoKaKlArInDa BiR dElİkAnLı EsRaR çEkMiŞ gÖzLeRi KaNı GöĞsÜnDe 3.5 JiLeT yArAsI bU yArA kAhPeNiN hAtIrAsI 1+k@n=deli fırtınam deli gözyaşım deliyağmurum bebeğim üşüdün yine sakın titreme bırak üstünü örteyim O z Λ η DH Ready -- Forumdan Bir Arkadaşımız Herhalde
Benim msnde de var.Böyle yapanlar gittikçe fazlalaşıyor. g kullanmazlar q kullanırlar.K yerinede q kullanıyorlar.
aynı kişi şimdide bunu yazmış élLéRini bıRak avuçLaRımDhaa kaLsın !! $héén oL YanımDa yıLLaR ömRümü çaLsınn !!! xKxK xLxL
quote:Orjinalden alıntı: muhacir söyle F klavye kullansın onda daha çok şekil var l aykuT Kosva l Sevenler Gece Ölür...Gündüz Gömülür...: F klavye kullan onda daha çok şekil var daha ii yazarsın
böyle yazacaklarına ya yabancı yazsınlar yada hic kasmasınlar azericeye geçiş yapsınlar biraz anımsatıyo da azericeyi
quote:Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07 seforum seni slader!!! (sss) mujkk! (WoW'dayım) Böyle bir insan WoW oynuyorsa ben WoW'u bırakırım! Umarım private serverda oynuyordur
quote:Orjinalden alıntı: wakkum xKxK xLxL Şu nedir cok merak ettm xD nin K ve L versiyonu herhalde.Onu anlamak için onlar gibi olmak lazım.
quote:Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07 bendede çok var bu dengesizlerden گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoяگuя√į√oяЎuگuf ĎĴ-ĶŔŚ - tú®kîsh ®äÞ úñÐê®g®ôúñÐ seforum seni slader!!! (sss) mujkk! (WoW'dayım) ve dahası benim ki ise ben : kola varmı garson : var ben : kola varsa ayran getirde cay icelim muhauhaua buna koptum yazdım bende valla
ßü$®ã + qüLnãs + fatih + HatiJe + qün£$ + ¢ãń + tuqßa + yãqmu® + ¢ãqLã + yã$in Aha.. Arkadasta bi konu için grubun adlarını yazmıs.. Pekte urasmis