Şimdi Ara

..::MSN Kardeşliği BURDA PATLADI :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay patladı itiraf ediyorum patladı. Linki kaldırıyorum. Elime yüzüme bulaştı yada BULaŞTIRDILAR diyim bari.
    Kapanmıştır. Dileyenler yine diğer topicteki gibi geyik olsun diye beeeeeeni de ekleeeeyin benniide diyebilirler. Yok yok kızdığımdan değil belkide haklılar.
    Alttaki mesajı dikkate almayınız. Sadece topice yeni girenler ne olmuş ne bitmiş görsünler diye silmedim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi biliyosunuz DH Üyeleri olarak msn adreslerini paylaşmaya karar verdik. Baktım tek tek eklemek olacak iş değil. Bende geçen gün (http://forum.donanimhaber.com/m_1404267/mpage_1/key_/tm.htm ) Bu topicteki tüm msn adreslerini msn list olarak notpadde oluşturdum. [Baya da yoruldum] Sayfa 8 deki gsakin'e kadar ekleme yapıldı! Sizin yapmanız gereken tek şey Messengerda Dosyadan Kişi Al'ı Tıklamak 250 kişi listenize 2 dk da ekleniyor.(Bir kaç fire olabilir)
    Şu an için 252 (abartmıyorum :P) Msn adresi var.

Şimdi ilk topice msn adreslerini yazanları; msn adreslerinin umumi kullanımını kabul ettiğini varsayarak. :))) Bu liste dosyasını yayınlamak istiyorum. Eğer "Yok efendim ne alaka ben istemiyorum diyen varsa PM atsın sileyim."

Önerim mutlaka ama mutlaka yeni bir msn adresi alın. Çünkü liste içinde sohbetinden haz etmeyeceğiniz kişiler olabilir. Bir ikincisi sürekli kullandığınız sizin için önemli insanların olduğu adresinizin herkes tarafından bilinmesini istemeyebilirsiniz.

İkincisi MSN de görünmesini istediğiniz Nickin başına DH Ekleyin ki millete açıklama yapmak zorunda kalmayın. Yada sormadan anlayabileceklerini düşündüğünüz birşeyi ekleyin.
    DH-Nick Gibi.

Şimdi eğer sizde bu listede yer almak istiyorsanız. MSN adreslerini yazın. Bende günlük olarak msn listi yenileyip update edeyim.

Eklenmek isteyenler de eklemeye başlasın. PLS
    Konu hakkında öneri ve eleştirileriniz varsa paylaşın lütfen. Gün gün de büyümeye devam edelim.

Şimdi dosyanın linki => TAZE BİTTİ Dosyayı indirip açtıktan sonra (boyutu çok küçük olduğu için rapidshare yükleyemedim o yüzden yanına bi jpg dosyası attım) Kişiler DH-Harby.ctt dosyasını çıkarın. Messenger da Kişiler>Dosyadan Kişi Al sekmesini tıklayın.
    ve bu dosyayı seçin. Aşşağıdaki 13 (13 kişi dediğine bakmayın) kişi listenize eklenecek yazacaktır. Tamam deyip bitiriyorsunuz.

Listeden çıkmak isteyenler lütfen bildirin. Aynı gün içinde dosyayı değiştirmeye çalışırım.

Not: Msn kişi listesi 300 müş. MSN Discovery'de daha fazla kişi eklenebiliyorumş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harby -- 16 Haziran 2005, 19:37:30 >

• aynısını bende yapacağım arkadaşlar banada sormayın tek tek msn kardeşliği 4ever
  • HİÇ BİŞEY ANLAMADIM..EVET İSTİYORUM KATILMAYI..AMA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

aynısını bende yapacağım arkadaşlar banada sormayın tek tek msn kardeşliği 4ever

Aynısını senin de yapmana gerek yok. Liste hazır diyorum sen sadece ekleyeceğim dosyayı indirip. Dosyadan kişi al diyeceksin. Bu kadar basit.
  • vay be 249 kişi
  • diablolot666@hotmail.com
  • 250 kişi olması bişi ifade etmez
    adam olsun yeter
    ben de 90 kişi var 40'yla anca konuşuyor
    diğer 50'sini ya tanımıoyrum ya da pek konuşmuyorz
    önemli olan senin sayman deil sayılmandır
  • Basar Daha önce böyle bi liste hazırlandı ve ilgi büyüktü ama tek tek insanları eklemek zor bişey. Bende bunun için böyle bi liste oluşturdum. İsteyenler!!! Kullansın diye.

Ha sen istemezsin yada gereksiz bulursun doğaldır ve eleştirmen de iyi oldu. Belki senin gibi düşünen birsürü insan vardır. Hazırladığım Liste Çöpe Gider.
    Gerçekten Basar Gibi düşünenler varsa yazsınlar.
  • pek okumadım yazıyı
    böyle tiptip insan çıkıyor msn'mde 300 kişi var öhöm öhöm diye
    bunlara sinir oluyorum o yüzden böyle bi yorum getirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

pek okumadım yazıyı

E sende okumadan hala mesaj yazıyosan Bravo.

Bak nasıl mutluyum. Senin gibi bi binbaşıya hiç yakıştıramadım. Birde söylüyosun okumadığnı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harby -- 15 Haziran 2005, 20:23:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harby

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

pek okumadım yazıyı

E sende okumadan hala mesaj yazıyosan Bravo.

okumadık derken öyle dikkat vererek okumadım
    mızmımızmı diye geçtim
    liste yapmışın o listede 250 kişi bi tıkla listende olay bu bende diyorumki bende 250kişi var diye övünenlere sinir oluyorum diyorm
    sana deil lafım

• Ok Dostum Şimdi Anladım.

252 olduk yok mu arttıran.

Şu saate kadar listeden çıkmak isteyenler çıkarılmıştır. Eklenmek isteyenleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harby -- 15 Haziran 2005, 20:39:28 >
  • Beni listeye kim eklediyse çıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Beni listeye kim eklediyse çıkarsın

Haniball ben o listeyi MSN Kardeşliğinden tek tek oluşturdum. Yani aslında seni ekleyen ben değilim. Sen eklemişsin bende buraya taşıdım. Listeden çıkar demen yeterliydi.

Sana da
  • heyyooooo...
  • sarmal87@hotmail.com
  • Arkadaş iyi iş yapmışsında msn habire kapanıyo çok kişi var zaten tanımadığım hiç işim olmayan dh üyeleri de vardır burdakilerin arasında boşuna eklemiycem benim listemde 22 tane dh üyesi var bunların hepsiylede konuşurum ama hiç konuşmayacağım birini eklemem walla haklı değilmiyim yaw??
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

Arkadaş iyi iş yapmışsında msn habire kapanıyo çok kişi var zaten tanımadığım hiç işim olmayan dh üyeleri de vardır burdakilerin arasında boşuna eklemiycem benim listemde 22 tane dh üyesi var bunların hepsiylede konuşurum ama hiç konuşmayacağım birini eklemem walla haklı değilmiyim yaw??

E haklısın ama senin gibi düşünmeyenler de var. Zaten belirtmişim. Yeni bir msn alın diye. Sadece DH üyeleriyle sohbet edebileceğin bi adres. Ha kafana yatan insanlar olur sürekli kullandığın listene taşırsın. bu kadar basit. Kasmaya gerek yok.
  • Destekleyelim lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.