madalya görevi duruyorsa ona bakicam sonra boss .Sonra yeni görev aciliyor galiba.Kirmizi kutu .İtems kiralama filan varsa direk +8 shard cekicem.Sonrada maradonda tur aticam
kimse +8 shardını kiralamadıktan sonra çekemezsin npc gibi değil ne koyarlarsa onu kiralayabilirsin
start gelsin hemen clan party kurup czye gitçemreel olarak ise masaya vururum heralde
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
dupe yapmaya, bulmaya çalışcam. işi ytl ye cevircem. zengin olacam. nasılım?
Boss aramaktan sonra en mantıklı yol
boss karlı olmaz benim için eski charı sattım ardream var şimdi tutupta golem kesemedikten sonra iyi item düşüremem. benim için boss danda önce
quote:
quote:
en mantıklısı
bu startın geleceği yok boşa beklemeyelim herhalde iftardan sona açarlar malum ramazan knight ekibide oruç olmasın:P
walla ilk boss bakacam
quote:
Orjinalden alıntı: enfocer
betada oynayanlar için mi soruyorsun yoksa normal dekinimi?
Beta die bişi yok artık kapandı :)
quote:
Orjinalden alıntı: Dignity
quote:
Orjinalden alıntı: turkkeyp
quote:
Orjinalden alıntı: yelloha
madalya görevi duruyorsa ona bakicam sonra boss .Sonra yeni görev aciliyor galiba.Kirmizi kutu .İtems kiralama filan varsa direk +8 shard cekicem.Sonrada maradonda tur aticam
kimse kiraya bi item koymadıysa ansıl cekiceksin +8 shard ı
NPC den kiralanıcak
Item kiralama işi jpkoda; biri itemini koyar saatini belirler fiyatını belirler öyle olur.
quote:
Orjinalden alıntı: burikk
hey allam ben maradona oturtçam adamı ekran karşısında ağlıycam nasıl
asdasdasdsdasd
HW KESECEM PARTY BULA BİLİRSEM
muahaha anneme dedim knight kapandı dedim oda dediki ramazanın ilk günü adamlar oruç tutuyorlar kapanır tabi dediyerlerdeyim
Millet Oyuna Girerken Ben Patch 1505 İle Uğraşıo Olucam o Bakımdan Bişi Yapmıcam
lvl kasıcam
ben ilk olarak premiumu yüklicem tam pre aldım oyuna girip yüklicektim a nokta q dc yedim olmaz ki sonra da gidip exp kasmaya devam ve tabi np kasmaya
amuda kalkıp halay çekecem
quote:
Orjinalden alıntı: erpachotoe
muahaha anneme dedim knight kapandı dedim oda dediki ramazanın ilk günü adamlar oruç tutuyorlar kapanır tabi dediyerlerdeyim
Komedi hee
harakiri yapacam veya tuvalete gidicem ikisinden biri tercihim 2 . secenek