arkadaşlar bilgisayarım güç seçenekleri yüksek performansta olmadığında msn i açmıyor şarja taktığım da veya yüksek performansa aldığımda açılyor. birde msn i açmadığı zamanda pc kapanmıyor normal kullanıma devam ediyor ama pc yi kapatamıyorum ne zaman ki şarja takıyorum o zaman msn i açıp pc yi kapatıyor bi türlü çıkamadım işin içinden bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
şimdiden teşekkürler....
quote:
Orjinalden alıntı: mr710_dona
arkadaşlar bilgisayarım güç seçenekleri yüksek performansta olmadığında msn i açmıyor şarja taktığım da veya yüksek performansa aldığımda açılyor. birde msn i açmadığı zamanda pc kapanmıyor normal kullanıma devam ediyor ama pc yi kapatamıyorum ne zaman ki şarja takıyorum o zaman msn i açıp pc yi kapatıyor bi türlü çıkamadım işin içinden bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
şimdiden teşekkürler....
sorun önceden de varmıydı yenimi başladı? yani ne olduda böyle oldu enson yaptıgın işlemler neydi... biraz aydınlat bende laptop kullanıyorum ilk defa böyle bişe duydum
Yani bence de biraz ayrıntı.İşletim sistemin nedir?Dizüstü vista kurulu idi de sen xp ye downgrade mi yaptın? Dizüstü'nün marka ve modeli nedir?
Harici kamera mı kullanıyorsunuz?
orjinal vista kullanıyorum. bir kere daha olmuştu. yine orjinal vistayla format attım düzelmişti 1 ay kadar falan bi sorun yok tu şimdi yine yapmaya başladı. norton kullanıyodum onun kullanım süresi bittiği zamana denk geldi tam ona bağladım problemi ama nortonu kaldırdım msn i tamamen silip yeniledim yine bişey değişmedi
harici kamerada kullanmıyorum zaten kamerayla bi problemim yok msn hiç açılmıo düşük enerji ayarlaında
daha önce msn açılmaması bilgisayar kapanmaması ile ilgili sorunu yaşadıgımdan ve kameradan kaynaklandıgını çözdügümden yazmıştım.
ben de kamera yok ama ilgilendiğin için teşekkür ederim