bir tanesi iş yerinde diğeri ev olmak üzere iki ayrı pc kullanıyorum.
msndeyken davetiniz var mesajını takip ettim. windows live ağlarının olduğu bölümde beni ilgilendiren bşi olmadığını düşünerek hesabı sildim. meğer msn hesabıyla aynıymış. yani msn hesabımı yanlışlıkla silmiş oldum. tekrardan aynı email ve şifreyle aldığım msn adresiyle tekrar bağlandığımda kişi listemin silinmiş olduğunu gördüm. biraz üzülsemde bu bana normal geldi. ancak evdeki pc den msne bağlandığımda listem olduğu gibi duruyordu. bunada çok şaşırdım.
şimdi işyerindede bu listeyi nasıl oluşturabilirim. zaten listeler internet ortamında tutulmuyormu.
cevaplar için şimdiden teşekkürler
up
bu arada başkasının listesinde görünüyom bana ileti gönderebiliyolar
arkadaşlar bi çözümü yokmu. yani liste bir dosyada tutuluyor olabilirmi. o dosyayı diğer bilgisayara kopyalasam senkronize olmazmı.
msn i kaldırıp tekrar yükledim yine liste görünmüyor
hala çzemedim nette liste uzantısının ctt olduğu yazıyor bakalım ctt uzantılı dosyayı iş yerindekine kopyalayacağım sorun çözülecekmi.
ayrıca başka pc lerde de denedim. liste görünmedi
Eğer evdeki bilgisayarınızda listenizi açabiliyorsanız hemen bir kişi listesi yedeği almanızı tavsiye ederim.
Evde ki bilgisayarı aç msn gir oradan Kişiler/Anlık ileti kişilerini kaydet yap
Ofisteki bilgisayarı aç msn gir Kişiler/Anlık İleti kişilerini al diyip evde kaydettiğin dosyayı seç