Arkadaşlarla konferans yaparken bir anda kimsenin görüntü adı ve görüntü resmi değişmediği halde konferansa benim görüntü adımla ve benim yazı tipimle sanki ben yazmışım gibi bişeyler yazıldı.Herkes onu benim yazdığmı sandı ama ben hiçbirşey yazmamıştım.Konferanstakilerden birisi görüntü adını değiştirmeden nasıl yaptıysa benim görüntü adımla bişeyler yazdı.İnternette programları falan araştırdım ama bişey bulamadım Sizce bunu nasıl yaptı bilen varsa lütfen yardımcı olsun bi programlamı yoksa komutlamı yapıyo nasıl yapıo anlamadım.Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Senmişsin gibi yazı yazmanın (Discoveryde) komutu İmitate idi ama görüntü resmin nasıl degişiyor onu anlamadım :S
Yardımcı olduğun için çok sağol teşekkür ederim.Görüntü resmiyle ilgili bişey yok zaten sadece görüntü adını değiştirmeden benim görüntü adımla yazı yazdılar sorduğum oydu
Live da da war mı o?
quote:
Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT
Live da da war mı o?
sadece discoveryde var
!imitate
fazla kullanmayın yalnız konferanslarda ortalık çok karışıyor.hele 2-3 kişi böyle yapınca çık işin içinden çıkabilirsen