Şimdi Ara

Msn Live Messenger İlginç Bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla konferans yaparken bir anda kimsenin görüntü adı ve görüntü resmi değişmediği halde konferansa benim görüntü adımla ve benim yazı tipimle sanki ben yazmışım gibi bişeyler yazıldı.Herkes onu benim yazdığmı sandı ama ben hiçbirşey yazmamıştım.Konferanstakilerden birisi görüntü adını değiştirmeden nasıl yaptıysa benim görüntü adımla bişeyler yazdı.İnternette programları falan araştırdım ama bişey bulamadım Sizce bunu nasıl yaptı bilen varsa lütfen yardımcı olsun bi programlamı yoksa komutlamı yapıyo nasıl yapıo anlamadım.Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Senmişsin gibi yazı yazmanın (Discoveryde) komutu İmitate idi ama görüntü resmin nasıl degişiyor onu anlamadım :S
  • Yardımcı olduğun için çok sağol teşekkür ederim.Görüntü resmiyle ilgili bişey yok zaten sadece görüntü adını değiştirmeden benim görüntü adımla yazı yazdılar sorduğum oydu
  • Live da da war mı o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT

Live da da war mı o?

sadece discoveryde var
  • !imitate

fazla kullanmayın yalnız konferanslarda ortalık çok karışıyor.hele 2-3 kişi böyle yapınca çık işin içinden çıkabilirsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.