Arkadaşlar , 2 gün öncesine kadar windows messanger ile, kanadadaki kardeşimle sorunsuz görüşüyorduk. Forumda , MSN Messanger 6.2 daha kullanışlı diye bir tavsiye okudum. Onu indirdim kurdum. Şimdi görüşme yapamıyoruz. görüntülü konferans isteği yapıyoruz, bir türlü gerçekleşmiyor. Bazan , " web kameramı gönder" seçeneği ile ben onu görüyorum. ama o beni göremiyor. ayrıca hiç bir şekilde ses bağlantısı kuramadık.
YAHOO Messanger 'ı kurduk ikimizde, onunla sorunsuz görüştük. ama yahoo messanger'da da görüntü kalitesi çok düşük. Sistemim ADSL 128 / P III - 733 - Intel WebCam. Acaba problem nereden kaynaklanabilir. Ayrıca , ADSL ile netmeeting yapabilmek mümkün mü, mümkün se IP problemini nasıl çözcem. Yani beni arayana hengi ip numarasını vereceğim?
Lütfen yardım .. ............. Hepinize şimdiden teşekkürler
farklı sürümlerde bu sorunu yapıyor messenger. aynı surumu kurup kullanın. çözüm olacaktır. banada olduda..
ayni msn sürümlerini kullanın
bilgisayarının ipsini bulmak istiyorsan
Win98 ve WinMe için: ''Başlat'' ordan ''Çalıştır'' ı seçin, karşınıza çıkan boş kutucuğa ''winipcfg'' yazın ve ''Enter'' tuşuna basın.Ip adresiniz karşınıza çıkacaktır ipadresimne.com Win2000 için: "Başlat'' ordan ''Çalıştır'' ı seçin, karşınıza çıkan boş kutucuğa ''ipconfig'' yazın ve ''Enter'' tuşuna basın. ipadresimne.com WinXP için: "Başlat" ordan "Denetim Masası" > "Ağ Bağlantıları"> " Yerel Ağ Bağlantısı -Destek Tabında
iki taraftada 6,2 olmak zorunda yoksa konferans istginiz red edilir....
Arkadaşların dediklerine ilave olarak güvenlik duvarı kullanıyorsanız görüşme esnasında bunları kaldırın.