arkadaşlar bende msn messenger 6.2 var birde messenger plus var ama el yazısını bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim
ya onu ben tam annamadım ama galba msn 7.0 betanın özelliği o çünkü msn 6.2 kullanırken öyle bişey yoktu betayı kurunca çıktı
el yazısı Beta 7 de var
beta 7 de yok kurdum nerede var anlatırmısınız
Windows un bir eklentisininde kurulmasi gerekiyor snrm 7.0 la birlikte bendede bi ara yoktu guncelleme yaptiktan sonra cikti ama...
nerden yaptın güncellemeyi banada anlatsana
Direk windows un uptade sitesinden Service pack 2 haric herseyi guncelledim oldu
Ama su var, Kesinlikle MSN 7.0 kullanmanizi tavsiye etmem sadece el yazisi kullancam diye account unuzdan olabilirsiniz. Eglenmek istiyorsaniz Messenger Discovery yukleyin :) !imitate komutuyla karsindakinin yerine yazi yazabiliyorsun ve bu adami deli ediyor hihihi
saol onları yapıyorum zaten o imitate harika bişey
el yazisi sag alt kosede gonder yazisinin biraz solunun altinda el yazisi yaziyor onu tıkla ve kullan
ama windows sp 2 olmadan kullanamiyorsun
ewt arkadaslar msn 7.0 beta'nın özelliği bu ancak üsteki arkadaslardan birininde bahsettiği gibi güvenlik açıkları var yeni msn'in ben de yükledim bi hevesle ama artık kullanmıyorum dikkatli olalım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme