arkadaşlar bu messenger7.0 beta'ya yeni göz kırpmaları nereden yüklerim. benimki iyi göz kırpmıyo bazı arkadaşlarda gördüm farklı animasyonlar vardı.
MSN 7.0 ı yüklemen lazım çünkü sadece o sürümü ile gelen bir özellik. inndir.com da bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
MSN 7.0 ı yüklemen lazım çünkü sadece o sürümü ile gelen bir özellik. inndir.com da bulabilirsin.
İyi de arkadaş bunu sormuyor ki yeni göz kırpmaları nereden bulurum diyor. bilen varsa fena olmaz hani...
www.msnturkey.com a bi bak bide msn plus yukle ordan plusda eklentiler kısmında yeni eklentiler yukle diye bi secenek var oa tıkla bi siteye yönlendiriyo seni yabancı bi site bilmiyorum şimdi adresini msn de yok bu bilgisayarda. neyse orda birsürü eklenti var.kesin bulursun bişieyler
quote:
Orjinalden alıntı: Will
www.msnturkey.com a bi bak bide msn plus yukle ordan plusda eklentiler kısmında yeni eklentiler yukle diye bi secenek var oa tıkla bi siteye yönlendiriyo seni yabancı bi site bilmiyorum şimdi adresini msn de yok bu bilgisayarda. neyse orda birsürü eklenti var.kesin bulursun bişieyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme