Arkadaşlar Msn Messenger Açık iken bilgisayarımı kapattım ve bir daha msn messenger 7,5 den hiç bir şey yapamıyorum. Şöyle ki messengeri tekrar silip yüklememe rağmen " Hizmet Geçici Olarak Kullanılmadığından MSN Messenger oturumu açamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.810037" diyerek bir hata mesajı alıyorum. Bilgisayarımda internet mevcut olup, windows messengerden aynı ad ve paralo ile oturum açabiliyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşım inan orada yazan herşeyi yaptım. Şu anda makinamı ilk kuruluı hali ile acronis ile geri almama rağmen msn messenger açılmıuyor. Windows messenger açılıyor hiç bir sorun yok. Kafayı yiyecem ya
ben 81000370 hata kodunu buldum senin hata koduna benziyor diye yazıyorum.
MSN Messenger'da oturum açmaya çaly?ty?ynyzda, a?a?ydaki hata iletisini alabilirsiniz: Microsoft® Messenger Service'da oturum açmanyzy sa?layamyyoruz. Durumu çözmenize yardymcy olmasy için a?a?ydakileri deneyin: Görev çubu?unda MSN Messenger simgesini (saatin yanynda) tyklatyn ve sonra Çyky?'y tyklatyn. Internet seçeneklerinizde a?a?ydaki de?i?iklikleri yapyn: Microsoft Windows Ba?lat dü?mesini tyklatyn, Ayarlar'yn üzerine gelin ve sonra Denetim Masasy'ny tyklatyn. A? ve Internet Ba?lantylary'ny tyklatyn. Internet ba?lantynyzy kurun ya da de?i?tirin'i tyklatyn. Yçerik sekmesini tyklatyn. Sertifikalar'yn altynda, SSL Durumunu Sil'i tyklatyn. Bir do?rulama aldy?ynyzda, Tamam'y tyklatyn. Geli?mi? sekmesini tyklatyn ve sonra a?a?yda Güvenlik'e gidin. Sunucu sertifikalarynyn geçerlili?ini denetle (yeniden ba?latma gerektirir)'in seçili olmady?yndan ve SSL 2.0 kullan ve SSL 3.0 kullan'yn seçili oldu?undan emin olun. Bilgisayarynyzda Microsoft® Microsoft® Windows® XP çaly?tyrylyyorsa, DNS çözümleyici önbelle?ini temizleyin. Görev çubu?unda, Ba?lat'y tyklatyn ve sonra Çaly?tyr'y tyklatyn. Kutuya cmd yazyn ve Tamam'y tyklatyn. Komut istemine, ipconfig /flushdns yazyn ve ENTER'a basyn. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayy deneyin.