merhaba, uzun zamandir rahatsiz dene bir mevzu var, nasil olduda icq kullanicilari messenger'a kaydi. sizce sebepler neydi? msn messenger herseyin azini veriyor ama insanlar neden israrla "mesenen varmi?" sorusunu soruyorlar.
evet simdi sira sizde, neden messenger kullaniyorsunuz???
evet, icq'da en azindan kiz uin'i bulabiliyoduk rahatlikla, msn'in kotu ozelliklerinden birisi de bu.
nasıl herkeste turkcell var diye avea bile kullanıyorsan turkcell hattını iptal etmiyorsun, herkes msn kullanıyor diye msn e kayıyoruz ama icq yu turkcell gibi tutmuyoruz. msn, arabirimi itibarıyla icq'dan daha güzel. mess.be gibi sitelerle de güzelleştiriliyor. msn plus u söylememe gerek yok sanırım. messengerin açıkları olduğu kadar icqnun da açıkları var. bir de icq'da kişi araması skype gibi. skype de msn kadar tutulmadı. msn sesli chat adı altında görüşmeyi de geliştirdikçe skypenin de yıldızı sönecek gibi.
bunlar gibi sayılabilecek bir sürü nedenden ötürü msn'e kayma kaçınılmaz. tabii bu bağlayıcı değil, benim şahsi kanaatim...
ben icq yu daha cok seviyordum acıkcası belki yılların alıskanlıgı.. ama artık herkez msn e kayınca sart oldu yapıcak birşey yok..
valla ben mecburen kullanıyorum hiç kimse icq kullanmıyor su an mecburuz bi anlamda bide msn cıktıktan sonra dikkat ettiyseniz icq hiç bi açıklama yapmıyor sanki susturulmuş gibi
icq5 cikti daha napsin
messengerin gayet kolay kullanımı var ve milyon tane plugin i var ki bana göre harika birşey. o söylediğin herşeyi pluginler sayesinde yapabilirsin (messenger discovery x, msn plus vs.) dosya transferi yavaş diğil (netlimiter ile izlenebilir..) tek eksiği resume desteği yok okdar
yahoo hiç düşünülmüyor ama bence yahoo messenger harika.
google-talk cikti bide demi?
icq da çok güzel ama arz talep meselesi...
quote:
Orjinalden alıntı: tool
google-talk cikti bide demi?
evet cıktı google öyle bir geliyorki yakında hiçbirşey eskisi gibi kalmayacak. Bu arada msn plus'ı nerden indiriyorduk?
Icq benim bilgisayarı bayağı bir karıştırıyordu. O yüzden geçtim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme