Arkadaşlar slm, Ya ben şu msn'de nick'imi renkli yazmak istiyorum.Bunun için Massenger Plus'u denedin ama şöle oldu:İsmimin üstüne sağ tıkladım kişinin adını değiştir dedim renkli oldu.Ama bunu diğer kişiler göremez herhalde dimi.Onlarında görebilmesi için ne yapabilirim ?
burdan değiştirebilirsin onların senin nickini renkli görebilmeleri için plus yüklemeleri gerekir başka şekilde göremezler çeşitli harf ve semboller olarak gözükür renk kodları onlarda tabi plus yüklü değilse
·$1 - siyah ·$2 - mavi ·$3 - yeşil ·$4 - kırmızı ·$5 - Maroon ·$6 - Purple ·$7 - turuncu ·$8 - sarı ·$9 - açık yeşil ·$10 - Teal ·$11 - buz mavisi ·$12 - lacivert ·$13 - Pembe (Fuchsia) ·$14 - Gri ·$15 - açık Gri ·$20 - açık Pembe ·$24 - açık sarı ·# - Bold ·& - Italic ஐ๑ büük yazma
Teşekkürler Hover_Craft
sağol ya bnde böle birşey arıyordum
quote:
Orjinalden alıntı: Hover_Craft
·$1 - siyah ·$2 - mavi ·$3 - yeşil ·$4 - kırmızı ·$5 - Maroon ·$6 - Purple ·$7 - turuncu ·$8 - sarı ·$9 - açık yeşil ·$10 - Teal ·$11 - buz mavisi ·$12 - lacivert ·$13 - Pembe (Fuchsia) ·$14 - Gri ·$15 - açık Gri ·$20 - açık Pembe ·$24 - açık sarı ·# - Bold ·& - Italic ஐ๑ büük yazma
renkli nickini diğer kişilerinde görmesi için onlarında msn plusu yüklü olması gerekir senin yapabileceğin bişey yok sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL
burdan değiştirebilirsin onların senin nickini renkli görebilmeleri için plus yüklemeleri gerekir başka şekilde göremezler çeşitli harf ve semboller olarak gözükür renk kodları onlarda tabi plus yüklü değilse