Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

msn şifrem kırılmış ne yapabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şifrem kırılmış.nasıl yapabiliyorlar bunu.bunu nasıl geri alabilirim.ALLAH rızası için yardım lütfen....

• Geri alamazsın..! Senden nasıl çaldılarsa o yollardan birini denemen gerekir; ama senden çalanlar bunu yemez..! Bir ihtiimal mail sunucusuna mail atabilirsin.. Olasılığı düşükte olsa bazen işe yarıyormuş..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Geri alamazsın..! Senden nasıl çaldılarsa o yollardan birini denemen gerekir; ama senden çalanlar bunu yemez..! Bir ihtiimal mail sunucusuna mail atabilirsin.. Olasılığı düşükte olsa bazen işe yarıyormuş..!

Kesinlikle

1.Xss Açığı İle Çaldırmış Olabilirsin.
    2.)Pc'de Trojan Keylooger Gibi Zararlı Casus Yazılımlar Olduğundan Çaldırabilirsin.
    3.)Şifren Kolay Olduğundan Çalabilir

• dün bir bayan isimli bir adres dosya göndermiş açtığım anda msnem kapandı....nasıl gerialabilirim.
  • geri alman için sende onun o şerefsiz in gittiği yoldan gideceksin.Yani illegal yollarla.

Eğer bu tür hack programların yoksa geri alamayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EYFELİM

dün bir bayan isimli bir adres dosya göndermiş açtığım anda msnem kapandı....nasıl gerialabilirim.

Sana haktır..! O dosyayı ben göndersem açmazsın

Bu arada o dosya duruyor mu sende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EYFELİM

dün bir bayan isimli bir adres dosya göndermiş açtığım anda msnem kapandı....nasıl gerialabilirim.

Al İşteeee Buyrun Cenaze Namazına

Abi Tanıdık Tanımadık Kimsede Dosya Namına Birşey Almayın...

Sanal Alemde Pislik Kaynıyor.

Kız Diyon, Erkek Çıkıyor.

Geçmiş Olsun. Diyorum.

Ver Adresini ben Bir Bakam. Belki Geri Alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her gönderilen dosyayı açmayın. Her bulduğunuz programı kurmayın...

Bu arada geri alman imkansız gibi bir şey...
  • Karı fotograflarına trojan koyup senin gibi abazaların böyle sifrelerini alıyolar . :D
  • arkadaslar mahkemeye versek bisi cikar mi. Benim adresi de aldilar. cok zoruma gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozigir

arkadaslar mahkemeye versek bisi cikar mi. Benim adresi de aldilar. cok zoruma gitti.

Kesinlikle hayır..! Bunun kanıtlanabilirliği nedir ki..? Zaten e-posta hesabınızı alırken sözleşmede gerekli şartları imzallıyorsunuz..!
  • arkadaşın msn sini ben aldım merak edenler için söylüyorum xss ile aldım nedenine gelince mozbek3@hotmail.com maili bu bu maili google de arattırın bi bakın ne fantezileri varmış amaç bu başka amaç yoktur erkek adam gibi davranmadığı için.Teşekkürler sevgiler ,kocero
  • Çok kolay arkadaşım Hotmail'e ingilizce bir mail atıyorsun dogru dogum tarihini Yasadigin yeri hotmail adresini ne zaman aldigini ve isim soyadını yazıyorsun eger bilgiler birebir tutuyorsa Hotmail sana bir link gönderiyor tıklıyorsun yeni şifreni yazıp kullanmaya devam ediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilbektas

Çok kolay arkadaşım Hotmail'e ingilizce bir mail atıyorsun dogru dogum tarihini Yasadigin yeri hotmail adresini ne zaman aldigini ve isim soyadını yazıyorsun eger bilgiler birebir tutuyorsa Hotmail sana bir link gönderiyor tıklıyorsun yeni şifreni yazıp kullanmaya devam ediyorsun

Hiç Kolay Bir Durum Değil ßence !!!
  • Kimse ile polemige girmem ben!! Cok zor diyorsan yapma dedigim uygulamayi!! Ben tecrübe paralelinde çözüm söylüyorum arkadasim kimseye de zorla kalk bunlari uygula demiyorum...Eger ingilizce bir mail atarsan (ilgili yere) ve bilgilerinide dogru yazarsan yerni aktivasyon linkini alirsin isteyen dener istemeyen caldirdigi msn adresinde ki lamer ile sohbet eder :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanch

Karı fotograflarına trojan koyup senin gibi abazaların böyle sifrelerini alıyolar . :D

hueuhehue haberlerede çıkmıştı adamların banka hesaplarındaki paraları çekiyolardı
  • çalınan msnler için bu topic işe yarayabilir..

http://forum.donanimhaber.com/m_12781621/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.