Şimdi Ara

msn sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• msn nen çalışmıyorsa en son sürümü yükleyebilirsin
  • Bende de bazen çalışmamazlık yapıyo ama şu an bir sorun yok.Arkadaşın dedği gibi son sürümünü yükle istersen
  • 6.2 sorunsuz bece..beta varken bende trojan girmişti..msn 6,2 kullan
  • bence de en kralı en sağlamı msn 6.2 ve hiç bi problem vermedi bugüne kaadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: salihkagan

bence de en kralı en sağlamı msn 6.2 ve hiç bi problem vermedi bugüne kaadar

6.2 bende de var MSN 7 Beta dan daha iyi oldugu kesin ama sorunsuz demek yanlış olur daha dogrusu galiba problem MSN in serverlarında o yüzden ne kullanırsan kullan problem yaşayacaksındır.MSNde problem yaşayanların haddi hesabı yok malesef belki MSN bizim gibi ülkeleri pek umursamadıgı icin pek destek vermiyor ve belki sadece bazı 3. sınıf ülkelerde problem yaşanıyordur ama şu kesin Turkiyede ciddi bir MSN messenger problemi var...
  • maalesef evet ben kendi masamda sorun yaşamıyorum ama müşteri masalarında devamlı sorun var.
    ben beta kulalnıyorum sorun yaşamıyorum masalarda 6.2var ama bu 6.2 nin sorunu değil ben 6.2 yi de sorunsuz kulalnıyordum.
    Galiba biraz torpil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Whatsapp Kurulum Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle 6.2 ha bir de unutmadan java tabanli dmsn kullanin bir cok arti yonu var ama eksik yonleri de var.
  • şuan msn kullanıyorum çalışıyor hem de 4.7 arkadaşlar
  • ARKADASLAR BENDE SON ZAMANLARDA 6.2 DE ONLINE OLMAMA RAGMEN SUREKLI KOPMA OLUP TEKRAR BAGLANIYOR ACABA SIZDEDE AYNI PROBLEM VARMI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.