Şimdi Ara

msn ve görev çubuğu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acer 3005 aspire wlmi dizüstü kullanıyorum dün gece format attım.hiçbir sorun çıkmadı fakat msn'e kullanıcı adı ve parola girerken ilk harfi yazdığımda sadece msn donuyo 4-5 saniye yazdıklarımın hiçbirisini yazmıyo sonra hepsini birden yazıyo ve çok yavaş çalışıyo.msn'i kaldırıp yeniden download edip kurdum ama yine değişmedi.güvenlik duvarını kapattım yine olmadı.

2. sorunum da görev çubuğuyla ilgili.görev çubuğundaki ikonlar(msn int explorer)çok küçük büyuttalar.başlat yazısı vs. normal ama diğerleri küçük.

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• msn'deki user ve pass girerken bekleme olmasnın sebebi ie ile bağlantalı bir sorun. bunuda şuan kodu aklıma gelmiyor ama windows update seçeneklerinden ie ile ilgili bir düzeltme patchi hallediyor. istersen windows update'i dene. muhtemelen msn sorununu çözecektir. eğer ki bu şekilde çözülmezse bir de şunu dene Bilgisayarım sağ tuş Özellikler> Gelişmiş > Performans sekmesindeki Ayarları tıkla ve orda En iyi performans için ayarla kısmını seç uygula tamam de teman standart windows teması haline gelecektir daha sonra tekrar dene. kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.