Şimdi Ara

Msn Virüsü - Bu Resim Seninmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son günlerde oldukça popüler olan msn virüsü karşı tarafa Selam - Bu resim seninmi?http://www.xxx.x.x.xx.xx seklinde bilgi gönderiyor.Linke tıklayanlarda virüsün yeni mağdurları oluyorlar.

Bu virüsü bilgisayarınızdan kaldırmanız için gerekli dosya aşağıdadır;

Rapidshare Linki ;
    http://r a p i d s h a r e .com/files/133572241/MSN_Photo_Virus_Remover.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjiyu -- 30 Temmuz 2008; 16:14:22 >

• denemeyeceğim ama saol bilgi için
  • Bizim arkadaşımızda benzer bir sorun vardı linkteki dosyayı çalıştırdık, denedik, sorunu çözdük bende o sebeple rapidden dosyayı paylaştırdım :) bilgi paylaştıkça büyür ;)
  • tşk
  • teşekkürler benim msn dede çok sazan var onlara gönderirim :P

yeni sürümü : msnvirusremoval.com/dl.php?f=MSN Photo Virus Remover.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 17 Aralık 2008; 1:05:16 >
  • denedım sorunum cozulmedı gecınız...
  • Bilgilendirme için teşekkürler

son günlerde pek moda olmuş bir virüstür..hatta direk trojandır yani..

http://www.very-naked.com/?=sizin@emailadresiniz.com

bu resimdeki sen misin

şeklinde bir msn maili gelirse sakın oradaki linke tıklamayın..tıklasanız bile indirme işlemini gerçekleştirmeyin..gerçekleştirdiğiniz takdirde sisteminize bir ms-dos dosyası inecek ve çalıştığında trojan bilgisayarınıza yerleşmiş olacak..ve linki yaymaya çalışacak..

Msn de bir arkadaşınızla yazışırken bile yazıştığınız arkadaşın ismini kullanıp sizi kolayca yanıltarak pc nize sızıp,sizin adınıza msn nizde ekli tüm arkadaşlarınıza onayınız olmadan mesaj gönderiyor(virüs)

Şayet benim gibi sizde tıkladıysanız yapmanız gereken tek şey nod32 antivirüs veya AVG Anti-Spyware ile pc nizi taratıp bu yeni virüsü silmek olacaktır.

daha basit bir yol isteyenler için:

MSN Photo Virus Remover

Son zamanlarda MSN Messenger üzerinden yayilan, bulastigi bilgisayarlarin MSN Messenger hesaplarindaki kisi listeleri araciligi ile diger kullanicilara da bulasan virüsü silmek için yapilmis ücretsiz bir araç.

Program MSN Messenger’a bulasan virüsleri silme amaçli olup programi her çalistirisinizda üretici sitesinden otomatik olarak güncel veritabanini indirip kendini güncellemektedir. Programi çalistirdiginizda internet baglantinizda bir problem yoksa program basariyla güncellenecektir.

Güncelleme yaptiktan sonra bilgisayarinizi güvenli kipte açip yönetici (administrator) hesabi ile de oturum açmaniz gerekiyor.

Ardindan programi çalistirip Start demeniz yeterli. Program tarama islemi sonucunda masaüstüne programin tarama sonuçlarini belirten bir günlük dosyasi birakacaktir. Buradan sonucu ögrenebilirsiniz.

Google da virüs temizlemek için programı arayarak bulabilirsiniz => Google da MSN Photo Virus Remover

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.