Şimdi Ara

msn 'web kameramı göster' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Vaio Fw518f notebookumda msnde web kameramı göster butonu hiç yok yani avatar bölümünde bulunan kamera simgesine tıkladığımızda direk görüntülü arama başlatıyor.Format attıktan sonra böyle bir problemle karşılaştım internette araştırdım bi kaç yol denedim olmadı tekrar format attım tekrar herşeyi kurdum gene aynı sorun devam ediyor.Böyle bir durumla karşılaşan veya çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkürler..

msn 'web kameramı göster' sorunu

resimdeki gibi üstüne geldiğimde görüntülü arama başlat ve bitir çıkıyor tek taraflı açamadım bir türlü yani.

• aynı sorun bende de var arkadaşlar bir türlü cözüm bulamadım
  • Çözümü yok arkadaşlar . WLM'nin en son versiyonu ile birlikte tek yönlü webcam açma kaldırıldı
  • çözümü var arkadaşlar sorun yaşadığınız sürümü pc den tamamen kaldırın. daha sonra zip içindeki Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726) MSI dosyalarını kurduktan sonra Windows Live Messenger 2009'u açmakta ve kullanmakta sorun yaşarsanız WLM_Extra_MSI.zip dosyasını indirip içindeki MSI dosyalarını da kurunuz.

Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726

WLM_Extra_MSI.zip içeriği

"Alıntı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuR_BeY -- 27 Mayıs 2010; 21:50:27 >

• Bu sorunu çözebilen varmı arkadaşlar bıktım şu msn dayatmalarından artık...
  • son sürümde tek yanlı webcam yokmuş :(
  • Arkadaşlar geçenlerde desktop bilgisayarımı formatladım. Sonra msn'in kendi sitesine girdim yeni sürüm var mı diye ve şunu indirdim: 14.0.8117.416
    Sonra baktım ki arkadaştaki sorun bende de var. Kamera tuşuna basınca direk görüntülü arama yapıyor. Formatladım falan ama gene düzelmedi. Ben görüntülü aramada görüntü kalitesi düşük olduğu için istemiyorum. Bunu böyle kullanmak zorunda mıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @taner_01985
    Çok sağol arkadaşim söylediğini yaptim ve oldu
  • teşekkürler bende de işe yaradı..
  • bende işe yaramadı

edit: messengerı tamamen kaldıramamışım sorun bendeymiş. kayıt defterinden falan da kaldırınca oldu şimdilik herşey yolunda ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frddrst -- 30 Haziran 2010; 10:35:46 >
  • Bu sorundan kardeşim de bahsetmişti. Eski sürümü kurup onun üzerinden güncelleme yapınca sorun ortadan kalkıyormuş.
  • Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726 versiyonunu yukleyeceksin. sorun ortadan kalkacak :)
  • allah razı olsun harbı ya ne kadar ugrasdm ben bunla bı bılsenz kesınlıkle denedm oldu cok saolu herkeze tavsyemdr..
  • Msn Webcam Hatası ve Sorunu ÇözmeK

Buyur Arkadaşım Sana Msn Webcam Hatası ve Sorunu Çözmek

Linki Tıkla Orda YaZILANI uYGULA Msn Webcam Hatası ve Sorunu ÇöZ.Kolay Gelsin..

Msn Webcam Hatası ve Sorunu ÇözmeK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.