selam.arkadaşlar benim msn şifresi 111333 idi.bunu değiştirip akın333 yaptım.ancak msn mi açtığımda parolanızda geçersiz karakter var diyor.gizli sorumuda unuttum.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkuer ederim
turkçe karakter dalgınlığıma geldi.başka cozum yok mu?
cevaplarınızı bekliyoruummm
bence şifren deişmemiştir. yani eski şifreni yenisi ile deiştirirken hata verir şifrenizde uygunsuz karakter var die. yani yorumum bu. eğer cidden deişti ise akin die yazarak dene gerçi denemişsindir ama neyse kolay gelsin.
şifrem değişti.eski şifre olmuyor.yeni şifrede ise turkçe karakter olduğu için açmıyor.
Gızlı SOrunun Cevabını ßılıyorsan Ordan Değiştir Daha Kolay
Yada Msn Otomatik Acıyorsa Hesabını Ordan Gelen Kutusuna Gır. Options Ayarlarından Sıfrenı Değiştir
quote:
Orjinalden alıntı: MuratFb
Gızlı SOrunun Cevabını ßılıyorsan Ordan Değiştir Daha Kolay
Yada Msn Otomatik Acıyorsa Hesabını Ordan Gelen Kutusuna Gır. Options Ayarlarından Sıfrenı Değiştir
teşekkur ederim ama gizli sorunun cevabını unuttum sorunda burda.ve msn otomatik açılmıyor.yen, değiştirdim ve oyle oldu
akin333 olarak dene kim bilir Messenger ingilizce karakterlere otomatik uyarlıyor olabilir
Dostum hotmail ya da msn den oturum açıyorsan bir mail adresine girmeyi dene benim şifremde türkçe karakterlelrde dahil bir çok yabancı karakter var ben bir sorun yaşamıyorum senin problemin farklı olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
Dostum hotmail ya da msn den oturum açıyorsan bir mail adresine girmeyi dene benim şifremde türkçe karakterlelrde dahil bir çok yabancı karakter var ben bir sorun yaşamıyorum senin problemin farklı olabilir.
ordan da denedim.ama çok saçma turkçe karakter olmuyorsa neden kabul ettiki.ve kabul ettikten sonra hesabımı neden açmıyor ki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme