Şimdi Ara

MSN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam.arkadaşlar benim msn şifresi 111333 idi.bunu değiştirip akın333 yaptım.ancak msn mi açtığımda parolanızda geçersiz karakter var diyor.gizli sorumuda unuttum.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkuer ederim

• turkçe karakter dalgınlığıma geldi.başka cozum yok mu?
  • cevaplarınızı bekliyoruummm
  • bence şifren deişmemiştir.
    yani eski şifreni yenisi ile deiştirirken hata verir şifrenizde uygunsuz karakter var die.
    yani yorumum bu.
    eğer cidden deişti ise akin die yazarak dene
    gerçi denemişsindir ama
    neyse
    kolay gelsin.
  • şifrem değişti.eski şifre olmuyor.yeni şifrede ise turkçe karakter olduğu için açmıyor.
  • Gızlı SOrunun Cevabını ßılıyorsan Ordan Değiştir Daha Kolay

Yada Msn Otomatik Acıyorsa Hesabını Ordan Gelen Kutusuna Gır. Options Ayarlarından Sıfrenı Değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratFb

Gızlı SOrunun Cevabını ßılıyorsan Ordan Değiştir Daha Kolay

Yada Msn Otomatik Acıyorsa Hesabını Ordan Gelen Kutusuna Gır. Options Ayarlarından Sıfrenı Değiştir

teşekkur ederim ama gizli sorunun cevabını unuttum sorunda burda.ve msn otomatik açılmıyor.yen, değiştirdim ve oyle oldu
  • akin333 olarak dene kim bilir Messenger ingilizce karakterlere otomatik uyarlıyor olabilir
  • Dostum hotmail ya da msn den oturum açıyorsan bir mail adresine girmeyi dene benim şifremde türkçe karakterlelrde dahil bir çok yabancı karakter var ben bir sorun yaşamıyorum senin problemin farklı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Dostum hotmail ya da msn den oturum açıyorsan bir mail adresine girmeyi dene benim şifremde türkçe karakterlelrde dahil bir çok yabancı karakter var ben bir sorun yaşamıyorum senin problemin farklı olabilir.

ordan da denedim.ama çok saçma turkçe karakter olmuyorsa neden kabul ettiki.ve kabul ettikten sonra hesabımı neden açmıyor ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.