Şimdi Ara

msnde beni engelleyenleri bulan bi program var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar çok lazım yaa msnde bizi engelleyenleri gösterebilcek bi program var mı?

şimdiden tşkkürlerimi sunarım...

• Şuanda Öyle Bir yazılım Mevcut Değil..

Ama Msn/seçenekler/gizlilik yapıpı/Engellendiğini Düşündüğün kişiyi bulup sağ tıkla/eğer ki Sil yazıyısı Çıkıorsa Silmiştir Seni

Şimdi bunu neden Annattım..Ben Genellde Engelleyip Siliyorum..

Ayrıca Forumda Bu Konu İle İlgili Birsürü Topic Var..Aramayı Kullanınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 29 Eylül 2006; 21:52:41 >
  • ya kusura bakmayın pardon arama yapmadım da ben silmeyi biliyorum nasıl bulunduğunu keşke engelleyenleri de bilsek:D
  • arama yaptır sitenin içinde bunu qösteren bi site vardı ama ne kadar saqLıkLı biLemiyeceqim sayqıLar
  • Şüpelendiğin kişilerin adreslerini tek tek girersen bu sitede bulabilirsin
    http://blockchecker.msnfanatic.com/
  • ben bi tane biliorum ama sana uyarmı
  • aMSN diye bi program bu işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programı varmı bu olayın ki
  • ewtwww.blockstatus.com dıe bı sıte wr oraya gır sıtenın ortalarında bı yerde msn delete checker dıe bısı war oraya tıkla sonra gelen sayfada e-mail adresını sıfrenı yzıon bıde altında guvenlık kodu war onu gırıosun sonra orda senı engelleyenler yada sen ekleyıpte kabul etmeyenler felan war .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: aasy

ewtwww.blockstatus.com dıe bı sıte wr oraya gır sıtenın ortalarında bı yerde msn delete checker dıe bısı war oraya tıkla sonra gelen sayfada e-mail adresını sıfrenı yzıon bıde altında guvenlık kodu war onu gırıosun sonra orda senı engelleyenler yada sen ekleyıpte kabul etmeyenler felan war .......

Bu sitenin güvenirliği ne kadar ki, mail adresimi ve şifrelerimi gireyim.... Yani soru işareti, o yüzden dikkatli harekat etmekte fayda var.....

• quote:

Bu sitenin güvenirliği ne kadar ki, mail adresimi ve şifrelerimi gireyim.... Yani soru işareti, o yüzden dikkatli harekat etmekte fayda var.....

aynen
  • birkaç senedir kullanıyorum o siteyi hiçbir sorun yok

o kadar insan var o siteyi deneyen hepsinin şifreleri alıp maillerini mi okuyacak , tabii Türkçe biliyorlarsa

quote:

Orjinalden alıntı: booster_tr

quote:

ewtwww.blockstatus.com dıe bı sıte wr oraya gır sıtenın ortalarında bı yerde msn delete checker dıe bısı war oraya tıkla sonra gelen sayfada e-mail adresını sıfrenı yzıon bıde altında guvenlık kodu war onu gırıosun sonra orda senı engelleyenler yada sen ekleyıpte kabul etmeyenler felan war .......

@mEaDowW

post kasma

zararlı çıkabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

birkaç senedir kullanıyorum o siteyi hiçbir sorun yok

o kadar insan var o siteyi deneyen hepsinin şifreleri alıp maillerini mi okuyacak , tabii Türkçe biliyorlarsa

quote:

Orjinalden alıntı: booster_tr

quote:

@mEaDowW

post kasma

zararlı çıkabilirsin

sen ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.. post kasan bu durumda sen oluyosun insanın fikri neyse zikri de odur....

• hayır hıc bı sekılde orenemessın..eger engellendıgını hıssetgn kısı baska bı arkadsında da warsa ona sorablırsn acıkmı deılmı dıe.yada onu engelleme konumuna gtrmıcen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.