Şimdi Ara

msnde yalandan çevrimdısı oldugunu anlamanın yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar msn de çevrimdısı görünüp bizi izleyip izlemediğini nasıl anlarız coook önemli

• nerden anlıcan ki onu?? öle bişi olmaz...anlayamazsın...
  • Ben genelde çevrimdışı görünüyorum, görüşmek istediğim kişi varsa görüşüyorum.
    Çevrimdışı görünmek isteyen kişiye de saygı duymak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Ben genelde çevrimdışı görünüyorum, görüşmek istediğim kişi varsa görüşüyorum.
    Çevrimdışı görünmek isteyen kişiye de saygı duymak lazım.

kesinlikler katılıyorum.zaten msn kötü birşey o an biri ile konuşmak isteniyosun sadece biri ile görüşmek istiyorsun budurumda da sankı dıger ınsanlarla kusmussun gibi bir izlenim oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 5 Mart 2006; 20:26:43 >
  • msn millette paranoya yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

msn millette paranoya yapmış

+1
  • bir adet fake mail alınır , ve karşındaki şahıs eklenir , büyük ihtimal seni kabul edecektir , etmezse ettirmesini bileceksin

sonra da msn plus mı ne o programla hem fake hem gerçek mailinle ortam açacaksın , gerçek mailinde gözükmüyorsa ve fake mailinde gözüküyorsa o kişiyle arkadaşlığını bitireceksin

not; ben daha geçen hafta ilk defa msn adresi aldım , senelerden beri yahoo kullanırım , yani yukarıdaki yöntem denenmemiştir ama doğru çıkma ihtimali yüksektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

bir adet fake mail alınır , ve karşındaki şahıs eklenir , büyük ihtimal seni kabul edecektir , etmezse ettirmesini bileceksin

sonra da msn plus mı ne o programla hem fake hem gerçek mailinle ortam açacaksın , gerçek mailinde gözükmüyorsa ve fake mailinde gözüküyorsa o kişiyle arkadaşlığını bitireceksin

not; ben daha geçen hafta ilk defa msn adresi aldım , senelerden beri yahoo kullanırım , yani yukarıdaki yöntem denenmemiştir ama doğru çıkma ihtimali yüksektir

Senin anlattıgınla arkadasın sordugu farklı meseleler.

• evet yukardaki olay güzel bişey ama karşıdakini kandırdığın ortaya çıkarsa işin zor.

bir de fake adresle yeniden karşıdakiyle samimiyet kurmak da zor. herkes önüne geleni eklemiyor. örneğin ben.
  • mesela beni şimdiye kadar kimse eklemedi aldığımdan beri boş duruyor , adresimi gören kaçıyor

evt arkadaşın demek istediği farklı bişeymiş şimdi jeton düştü
  • quote:

bir adet fake mail alınır , ve karşındaki şahıs eklenir , büyük ihtimal seni kabul edecektir , etmezse ettirmesini bileceksin

ya niye bitirceksin ki arkadaşlığını belki o an konuşmak istemiyo belki işi var...
    bence senin yaptığın bu denetleme olayı , onun yaptığından daha kötü bişey onun senle konuşmaması lazım

• quote:

abi daha iyi anlatmazsın durumu ,

eski sewgilim beni msn den sildiğini görünce çok kırılmıştım Cehenneme kdr yolu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

quote:

ya niye bitirceksin ki arkadaşlığını belki o an konuşmak istemiyo belki işi var...
    bence senin yaptığın bu denetleme olayı , onun yaptığından daha kötü bişey onun senle konuşmaması lazım

dediğim gibi ben bu yöntemi hiç denemedim ama ortak arkadaşlar sayesinde karşıki şahsın online olduğunu biliyorum

yani bende çevrimdışı ama başkalarına çevrim içi , ben konuştuğum arkadaşları rahatsız etmem ve ben yahoo kullanıyorum ilk lafım müsait misin olur , konuşmak isterse konuşur istemezse nedenini söyler

ama arkamdan bu şekil dolap çeviren birisine yukarıdaki örnekte gördüğümü yaparım , çünki kendini çok akıllı zannediyor ve ilişkimi de keserim

not; bir arkadaşım MSN listesinde kendini çevrimdışı gösteren bir arkadaşının ne haltlar çevirdiğini biliyormuş , dolayısıyla böyle şeylere yeltenmesine gerek yok diyor

notu alacak kişi kendisini biliyor , üzerinize alınmayım

• valla benıde ısyerınden bı kız arkadas sılmıs msn den..caktım ona bugun bı mail..agzıma geleni söyledim..ısyerınde bı gorım onun yuzune karsıda soylıyecem...delı oldum yaa..nası benı bı kız sıler....yalnız ben sılerım...cok oturdu banaa..
  • valla ben hiç kendimi kasmıyorum eğer öyle bişey varsa yada sildiyse beni anında şutluyorum

quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

quote:

abi daha iyi anlatmazsın durumu ,

eski sewgilim beni msn den sildiğini görünce çok kırılmıştım Cehenneme kdr yolu var

+1

uyuz oluyorum geçende eski sevgilim beni silmişti dedim neden sildin neyse bişeyler felan dedi ekledi geçenlerde de gene silmiş artık sıkıldım..hiç sormııcam bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 6 Mart 2006; 0:50:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.