Bildirim
msni tekrar yükleyemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sistem geri yüklemeyi kullanıp tekrar deneyin -
onu da denedim yine olmuyor kayıt defterinden live adındaki dosyayıda sildim ordan çoklu msn açmak için bi ayar yapmıştım. durduk yere msnden kopup bi daha giremeyince adresimi değiştirmek zorunda kaldım. yine yapınca msni kaldırdım. tekrar yükleyince de sizde zaten msn var diyo yükleyemiyorum. daha düşük sürümleri de yükleyemiyorum. bilgisayarın bi yerinde msn var ama nerde bilmiyorum. -
bunu denedinmi?
Ekle/Kaldır’da silinmeyen program isimlerini Silme
>Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü
>silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı
>kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı
>kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın
>(Çalıştır’ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.)
>1- HKEY_LOCAL_MACHINE ’i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden
>2- Software ’i açın, aynı şekilde takip edin
>3- Microsoft ’u açın
>4- Windows ’u açın
>5- CurrentVersion ’u açın
>6- Uninstall’ ı açın
>(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\
>CurrentVersion\ Uninstall)
>Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden
>kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.
-
kayıt defteri düzenleyicisinden çoklu msn açmak için bi ayar yapmıştım acaba ondan dolayı mı 8100030d kodlu hatayı veriyor. yaptığım ayarı sildim ama yine açılmıyor.msni tekrar kurdum yine olmuyor. başka bi yolu olmalı anlamadım bi türlü -
internetteki tüm yolları denedim ama hala bu hata kodunu alıyorum nolur bilen biri bana yardım etsin.
ideas.live.com diye bi siteye girin deniliyor giriyorum download. live.com çıkıyor ve denilen yeri göremiyorum orda. çıldıracam bi defa adres değiştirdim ikinci adresim tıkırında giderken bi anda ona da aynı hatayı gösterdi. -
pc nin saat ve tarıh ayarlarını dogru ayarlayın sımdı dıceksınkı ne alaka bende ole dıyordum zamanında ama baya bı alakası varmıs bi dene ıstersen -
MSN Sürüm nedir ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Jeezy
pc nin saat ve tarıh ayarlarını dogru ayarlayın sımdı dıceksınkı ne alaka bende ole dıyordum zamanında ama baya bı alakası varmıs bi dene ıstersen
-
pcnin saat ve tarih ayarı zaten doğru başka bi çaresi yokmu -
Arkadaşım sürüm nedir dedim ? Hangi sürümü kaldırdın , hangi sürümü yüklemeye çalışıyorsun ? -
en son sürüm 9.0 mı oluyo işte onu yükledim sonunda. Ancak hala 8100030d kodlu hatayı verip duruyor. çalıştırdan regsvr32 softpub.dll yazdım enterladım başarılı oldu. çoklu msn ayarını geri aldım kayıt defterinden. başka bi yol bilen varsa sölesin. sonsuza kadar msn adresi değiştireceksem işimiz var demektir. -
9.0 Kaldırdıktan sonra 8.5 Kurmak istiyorsan Ama 9.0 Yüklü diyor ise msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859} bu kodu çalıştır'a yaz enter bas ve sonra 8.5'i kurabilirsin . Ama dersen 9.0 Kurdum onu kullanacam hatayı gidermek istiyorum dersenhttp://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=6957 bu programı indir hata kodunu seç ve onar yap . Hata kodun orada yoksa bütün hata kodlarını seç onar yap . -
dediğin programı indirdim kurdum benim hata kodu yoktu yine onar dedim hepsini. baktım bitmiyor sıkıldım kapattım.
şaşılacak bişi sonra msn düzeldi. üzerimde bi hafiflik oluştu teşekkürler yardımıınız için -
quote:
Orjinalden alıntı: frht_x
dediğin programı indirdim kurdum benim hata kodu yoktu yine onar dedim hepsini. baktım bitmiyor sıkıldım kapattım.
şaşılacak bişi sonra msn düzeldi. üzerimde bi hafiflik oluştu teşekkürler yardımıınız için
Baktım bitmiyor diye birşey yok . Çözüme rahat'a kavuşmak istiyorsan bekleyeceksin onara bildiği kadarını onarmış demekki oradaki hata kodlarından birisiymişki onarmış düzelmiş. Beklemekten zarar gelmez . -
quote:
Orjinalden alıntı: Powerx*
quote:
Orjinalden alıntı: frht_x
şaşılacak bişi sonra msn düzeldi. üzerimde bi hafiflik oluştu teşekkürler yardımıınız için
Baktım bitmiyor diye birşey yok . Çözüme rahat'a kavuşmak istiyorsan bekleyeceksin onara bildiği kadarını onarmış demekki oradaki hata kodlarından birisiymişki onarmış düzelmiş. Beklemekten zarar gelmez .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- laptopa su döküldü açılmıyor
- ekran parlaklığı değişmiyor
- modem kurulumu
- laptop menteşe tamiri
- udf nedir
- root nasıl kaldırılır
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X