Şimdi Ara

msnler problemli sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan benim msn açılmıyor sizde durum nedir

• acik bende kapadm tekrar actim hatta senin icin
  • benim msn gitti galiba

teşekkürler dozdoz
  • Benim de açılmıyor
  • sorun var ama passportlularda oturum açabiliyorum @hotmail uzantılılarda var sanırım sorun
  • YOO BENİM AÇIK ŞU AN BİŞEY YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Business

sorun var ama passportlularda oturum açabiliyorum @hotmail uzantılılarda var sanırım sorun

benimki hotmail ama sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

quote:

Orjinalden alıntı: Business

sorun var ama passportlularda oturum açabiliyorum @hotmail uzantılılarda var sanırım sorun

benimki hotmail ama sorun yok

birazdan kopunca görürüm seni orada çevirimiçi yazar ama asılı kalırsın

edit: sorun kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 31 Mayıs 2007; 2:24:06 >

• Açıldı
  • düzeldi
  • tekrar sorun başladı

edit: sorun kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 31 Mayıs 2007; 3:41:11 >
  • allah hepsinden razı olsun...

tam bizim hatunla konuşuyorum özlemişim yengenizi neyse webcam açalım bi yüzünü görelim dedik.dedim webcam laptopta var bekle 2 dk deskop pc den laptopa geçeyim. msn ni pc de kapadım laptopda açayım dedim açılmadı.sonra tekrar pc de açayım dedim gene açılmadı. 5-10 dk net ile uraştım genede giremedim msne.

sonra msne giremedim dedim bir arayayımda merak etmesin. baktım telde(avea) bağlantı hatası diyor.bikaç sefer denedim gene bağlantı hatası dedi.bu sefer teli kapatıp açtım fakat şebeke bulmuyor bu seferde.

dur dedim annemin cebinden arayayım bari ama annemde teli sık kullanmadığından şarj etmemiş alette tık yok. dur dedim bari benim tel ile bataryaları değiştireyim. bu arada rahat bir 15 dk geçti ben bizimkine 2 dk bekle dedikten sonra.

neyse çıkardım güzelce değiştim bataryaları açtım annemin telini. baktım telefonda kontör yok. annemede bir güzel fırça attıktan sonra kendi hattımı annemin teli takayım dedim bari.

hattı taktım telefonun açılmasıyla çalması bir oldu. arayan bizim hatun. teli açtım fakat fazla uzun sürmedi, yengeniz gayet güzel sevgi sözcükleriyle cümlelerini tamamlayıp telefonu suratıma kapadı...

gerisi malum zaten. bende bu kabusta emeği geçen herkese (annem hariç) aynı sevgilim gibi gayet güzel sevgi sözcükleriyle cümleler kurup bu gecenin benim dayak yeme günüm olduğuna kannat getirdim..

şimdi msn e giriyorum fakat halletmem gereken ince bir iş var. arabayı güzelce yıkatıp, başka bir hatun ayarlayıp(arabama kartını bırakan kız olabilir mesela), eline de bir buket çiçek verip benim hatunun önünden geçmem lazım

düzeltme: gülmek yassak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemID12055 -- 31 Mayıs 2007; 10:23:07 >

• benim msn de kendi bilgisayarımda acılmıyo.Baska bilgisayarlarda denedim hepsinde acıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.