Şimdi Ara

[MSSQL] cASP'nin İstediği Tabloları Otomatik Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki bir asp kodu sql çalıştırarak bir tabloyu getirtiyor fakat tablo veri tabanında yok veri tabanında olmayan bu tablonun otomatik olarak eklenmesi için nasıl bir çözüm yolu geliştirebiliriz?

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Güzel bir kaynak fakat söylemek istediğim tam olarak bu değil. Normal bir sql sorgusunda olmayanı "SQL SERVER" in oluşturmasını istiyorum. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Güzel bir kaynak fakat söylemek istediğim tam olarak bu değil. Normal bir sql sorgusunda olmayanı "SQL SERVER" in oluşturmasını istiyorum. İlginiz için teşekkürler.

hmm yukarıda tablonun oluşturulması dediğiniz için tablo kaynağını gonderdim. database yaratmak içinse
    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/sqlserver/en-US/7f21cb27-c939-4a89-98d7-0a8ec7ae0d8b/check-if-database-exists?forum=transactsql

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Maalesef buda işime yaramadı bir yöntem var aklımda tüm select li satırları bulup tabloları ayıklamayı deneyeceğim. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • Temp tablosunu nasıl istersen olustur sonrada view ,table ne istersen kaydet...
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Anlıyamadım maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorgunuz bir sonuc uretmiyormu ? bunu gecici tabloya kaydedip sonrada bu tabloyu view yada table olarak kalıcı olarak saklayıp uzerinde işlem yapabilirsiniz.
    Fakat sorgu kod içerisinde yapılıyor. Sonuç yok hata veriyor.
  • Prosedur olarak yapıcaksınız diger turlusu zaten profesyonelce olmaz.
    Hatadan sonra diğer sorgular gelmiyor :(
  • Ne yazdınızı bilmeden bisey diyemem... Sql kodunu yazarım tabloyu kaydetme falan yaparım ama ucret karsılıgı olur.Mssql de proc. olarak hallederim kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.