Şimdi Ara

msü 2 gunde sos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem tyt için hem de msü için hafif sosyal lazım mat tr fen sorulara baktım da baya kolay şimdi gidip her şeyi fulleyip sosdan 2 net yapmak istemiyom full bilgi var nerden çalışayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yorum sorularını çöz fazla kasma.

• yorum sorusu çok az var derece yapmak istiyorum zaten coğrafya bilgim de 0 ona da çalışmam lazım tyt için

• 2 günde kafan bulanır. İlla çalışcam diyorsan kitap okur gibi özetlere çalış, yaparsan şansa artık. Sos bilmeden derece olmaz zaten. Msü’de derece yapsan ne olacak hem? Harp okulu puanları düşük.

• türkçe soruları kısa mat fen de kolay şu sonuçlarda bi 1000li bişey görmek istiyorum ama sosyalde dinde vacip sorusunu bıle yapamadim asker olmayacam ztn de moral olur

• bilgi sarmal tyt sosyal denemesi 10 tane çöz bi kağıda yanlıs yaptigin terimlerin anlamını yaz, coğrafya için coğrafyanın kodlari msü tahmin videosu izle, benim böylr 16-4 geldi geçen sene msü sosyal ders basina 1 hata vardı o da olsun o kadar bazı sorular absürt oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    o deneme var elimde henüz çözmedim coğrafyada konu bilmeden soru çözümünü nası anlicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    5 AYDA YDT , TYT BİTER Mİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amaan cok zevksiz calısmıyom turkce mat cozerım 350 puanla alıyomus en baba yer derece de yapamam sosyalsız ztn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.