Şimdi Ara

MSÜ 28.si YKS Ea 12.si Tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
39
Favori
10.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir konu anlatımlı bir düz sb mi diyorsun hocam yani doğru mu anladım ben de youtube taraftarı değilim ama trend olmuş ben de yöneelirim belki dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exodia474 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bir konu anlatımlı iki soru bankası demek istemiştim. Youtube’a tabii ki yöneltebilirsiniz ama biraz yavaş anlatırlar 1.25x-1.5x hızda izlerdi mesela benim arkadaşlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonMemeBükücü S kullanıcısına yanıt
    Edb için limit el kitabı var zaten tarih coğrafya için sırf konu olan kitap varsa bulursam çok iyi olur yoksa 2 sb artı konu anlatımlı içinde olan sorular birinden biri boşa gidebilir teşekkürler tavsiyeler için hocam

• diploma puanı ağlattı

• Hocam öncelikle tebrikler tyt sosyali bol konu okumaya mı yoksa kısa sürede bitirip bol soru çözmeyi mi tercih ettiniz? Tyt Türkçe için bol deneme mi bol paragraf mı önerirsiniz? Yani her gün 20 paragraf mı çözelim yoksa her gün 1 Türkçe denemesi mi?

hafif eski kafalısın knk ama tebrik ederim basarılar dilerim
    ben kardeşiyim
  • Exodia474 E kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih için selami yalçın ı öneririm

• Telefon kullandın mı her gün yoksa bitkisel hayat mı?

• Kullandım hocam :))

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Nasıl eski kafalı tam anlayamadım.

• DrDex kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Soru çözerken yapamadığım sorular için konulara baktım tabii ki temelim vardı onun için böyle bir yol izledim. Bence 1 Türkçe denemesi daha uygun çünkü onun içinde de 20 paragraf var zaten ve tyt için süre ayarını daha iyi yapabilirsin. Türkçe süreni azaltırsın Tyt’de

• Çıkaramadım sizi ama tavsiyelerimin de muhteşem olduğunu söylemedim.

kitap onerileriniz biraz eski kafalı demek istedim hocam, yani eski tarzda eski tipte cok zor kasıntı gereksiz vakit kaybı kaynakları bile cok begendiginizi ve onerdiginizi soyleyip bircok yeni nesil bu yılki sınava yakın kaynaga gereksiz sacma demişsiniz xd

birkac ornek vermek gerekirse

fizikte palme sb, esen sb, karaagac fasikülleri osym ile uzaktan yakından alakası olmayan tamamen eski tarzda ve (karaagac cok kasıntı vakit kaybı) kitapları onerip yayın denizi fizik gibi yorum soruları günlük hayat soruları olan bir kitabı onermemeniz

acil geoya gibi hem kolay hem orta hem zor hem eski tip hem yeni tip soruların karma oldugu bir kitaba (acil yayınlarının en gerekli kitabı) gereksiz deyip karekök lys geo gibi geonun en zor, en kasıntı, osym nin ygs lys formatında bile bu kadar zorlamadıgı, icinde 1 tane yeni tip soru olmayan kasıntı kitabı onermeniz

matematikte sınava en yakın kitap olan 345e icinde gereksiz sorular sacma sorular var deyip karekök cozmeden girmeyin demeniz vs. vs. uzar gider hocam kendinizin de itiraf ettiginiz gibi bi eski tip hayranlıgınız ve karekok sevdanız var ve bunda hicbir sorun yok zaten ben de "biraz eski kafalısınız ama onemli degil tebrik ederim basarılar dilerim" yazmışım :) bu arada karekök ayt mat cok gelistirir ona lafım yok da tyt si sınava en uzak kitap lys geo da öyle xd

• cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam eyvallah kızmayın :). Bu arada sınav sistemi değişti sorular yeni eski tarz Kitaplar artık çöp yorumlarına da katılmıyorum. Bu yıl eski kafa diye birçok önemli yayına burun kıvırıp daha Piyasaya yeni çıkmış sırf üzerinde yeni nesil yazan kitaplara yönelenlerin de nasıl hüsranla sınavdan çıktığını da gördüm. Benim dediğim şu hiçbir soruya üstten bakmayın hiçbir kaynağa peşin hükümlü olmayın. Benim eleştirimi iyi anlayın. Eleştirim şu eğer bir soruda eşşek gibi resim veririyorsa ve resmin aslında hiçbir gereği yoksa benim için absürttür. Yeni nesil demek için bir fotoğraf koyup basanlardan uzak durun diyorum yani. ÖSYM soru tarzını değiştirmedi değiştirmeyecek. Bugün baksan 3-4-5 tyt mat denemelerine kaç şekilli soru var bir de gerçek Tyt’de bak. Birbirimizi kırmak için yazmadım sadece benim düşüncelerim bu.

• hombresolitario kullanıcısına yanıt
    Hocam karekökü denenlerini görmüştüm alma güzel değil bence(çözmedim zaten,kitabı gibi değil). 3-4-5’inki güzel alabilirsin. Hız ve renk iyi değildi. Farklı sistem iyi değildi. Başka çözmedim Türkçe branş denemesi. En iyisinin 3-4-5 olduğunu düşünüyorum. İyi olmayanları da yazayım dedim alma onları :).

"sınav sistemi değişti sorular yeni eski tarz Kitaplar artık çöp yorumlarına da katılmıyorum. Bu yıl eski kafa diye birçok önemli yayına burun kıvırıp daha Piyasaya yeni çıkmış sırf üzerinde yeni nesil yazan kitaplara yönelenlerin de nasıl hüsranla sınavdan çıktığını da gördüm."

bu yazdıgınıza %100 katılıyorum bunda bir sorun yok zaten ama gereksiz fazla sayısa eski tip soru cozmek ya da gereksiz zorlukta eski tip soru cozmek (siz yapmıssınız xd karaagac, karekök geo vs. vs. ) vakit kaybı ve lüzumsuz diyorum sadece.

345 tyt mat denemelerinde gercek sınavdan daha cok sekilli soru olmasının tek sebebi baska bir gercek sınav olan 2018 tyt mattır hocam :) 2018 tyt matta 345ten daha fazla sekilli soru vardı yayınlar da 2018e gore yazdı sorularını, bu sene dengelenecektir.

bir de yeni tip soru deyip lüzumsuz resim ekleyerek eski soruları yeni diye satan yayınlar en boş en rezil yayınlar bence de ama yayın denizi fizik, 345 mat, acil geo bu yayınlardan degil hocam :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.