< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tabii ki var kitapları atıyorum şimdi hepsini yorumlayacağım.
Unutmayın, bunları çözünce iyi olur ya da çözmeyince kötü olur diye bir şey yok. 3-4-5 TYT güzel çözülür, gereksiz soruları var. Apotemi integral- integralleri bir daha gözden geçireyim diye sınavdan 2 ay önce veya direk İntegrale çalışmak için çözülebilir güzel Birey B TYT-AYT mat- Hiçbir kitabı kötülemek istemem ama hiç gerek yok. Kültür Felsefe- Ödev vardı hiç gerek yok. Yeni nesil endemik geometri ince olan- güzel bence özgün 400 soru var zaten Bilfen YGS- hiç gerek yok ödev vardı :) 10’lu 3-4-5 AYT mat deneme- güzel, çözülür 10’lu 3-4-5 AYT edep-sos1- edebiyat kısmı güzel tarih bazen saçmalıyor coğrafyası başına çok buyruk(vasat üstü) Palme TYT mat deneme 20’li- Ödev vardı yine hiç gerek yok. 6’lı 3-4-5 deneme- Geçen yılın kurumsallarından yapıştırmışlar aynı soruları o yüzden çok tilt oldum. Size kalmış. Okyanus 20’li TYT fen deneme- Okyanusun beğendiğim tek kitabıdır. 400 soru zaten Acil Geometri- Hiç gerek yok ama Ufuk açar. AYT karekök mat- Karekökü çok seviyorum ben çözün. Ankara AYT coğrafya- bunu niye çözdüm hiç bilmiyorum. Keyfi :) Altınbaşarı Türkçe 300 soruda- Türkçeniz kötüyse iyi açıklayarak çözüyor alınabilir. Fides eco dil bilgisi- Fantezi dil bileğisin soruları var ufkumu açmıştı. Karaağaç optik- Karaağacın her fasikülü bence güzel AYTlerini de çözmüştük yani :) hızlı zamanlar Karekök YGS Türkçe- piyasadaki en güzel Türkçe kaynaklarından biri geliştirir. Edebiyat yayın denizi- Başlangıç için ya da çerez niyetine hızlıca bitirilebilir. Esen AYT fizik- Ödev ama güzel Hız ve renk fen denemeleri TYT- ehh işte Çıkmış tarih soruları- Bunları döndürüp soruyorlar Yüzde yüz limit türev integral fasikülleri- Gereksiz işlem yaptırıyor konulara giriş için çözülebilir ama tavsiye etmem. Kida kimya YGS- Hediye gelmişti :) aradan çıktı kesin çözmeyin Esen üç renk 10. 11. Sınıf mat- bence 10 veya 11deyseniz sene içinde çözülebilir. Bilgi sarmal sosyal deneme- Hoşuma gitmedi. Karekök edebiyat- Çözün bence Hız ve renk edebiyat denemeleri- Hmm orta Karekök TYT mat- Ben çok seviyorum biraz eski tarz diyebilirsiniz ama Ufuk açar. Size kalmış. Karekök LYS Geometri- Baba kitap. Çok soru tarzı var. Zamanınız yoksa çözmeyin Okyanus YGS fizik- okyanustan uzak durun şahsi fikrim. Limit edebiyat- Kesin çözün 1.05 oranı var çözmek için Limit coğrafya TYT-Sos1- kesin çözün 1.05 Yayın denizi tarih ayt- uzak durun yoksa ben tarihten niye bir şey bilmiyorum diye gezersiniz. Ayt 3-4-5 mat- çözülebilir gereksiz soruları var gördünüz bu seneki soruları yayınlar çok abartıyor. %100 paragraf- Paragrafı taktiklerle anlatıyor güzel ama kolay genelde a şıkkı çıkıyor. Tarih ayt paraf soru kütüphanesi kesin kesin kesin uzak durun Yayın denizi kimya YGS- gereksiz Yayın denizi fizik- gereksiz Altınbaşarı Türkçe- 1 günde çözüp atabilirsiniz çok kolay genelde a şıkkı çıkıyor Limit edebiyat denemeleri- Limitin edebiyat kalitesine yakışmamış vasat Fdd biyoloji YGS-LYS - iki kısmı da çok güzel BABA kitap Paragraf problemleri- sadece paragraf kısmını çözdüm yarayabilir paragraf için Yüzde yüz ÖSYM tadında problemler- Yüzde yüzü sevmem ama bu kitabı güzeldi hatırladığım kadarıyla 10. Sınıfta çözmüştüm Esen katı cisimler ve çember fasikül- ödev Tek güzel soruları çıkmış sorular Palme TYT-AYT biyoloji- güzel ikisi de Palme TYT- Fizik- güzel Palme TYT- kimya güzel Nitelik yeni nesil geometri soru bankası- Nitelik hiç sevmem ama bu kitabı gerçekten güzel( Bu arada niteliğin sadece geometri kısmı güzel) 3-4-5 TYT Türkçe- bence güzel fantezi sorular var yayınların abartmaları işte Bilgi sarmal TYT fen deneme- Fiziği başarısız diğerleri orta Hız ve renk Sos1 tarih 40 deneme- bence güzel çerez gibi gider Eksen edebiyat 4 element - ödev çözmeyin Cemalettin Karahan edebiyat- Yanından bile geçmeyin ilk kez adını duydunuz herhalde yok ağbi koşarak uzaklaşın Acil Mat- Matım iyidir. Sevdiğim kız bana soru sorsun diye almıştım gereksiz bence zaman geçirmek için çözülebilir.(Not: İşe yaradı.) Fdd ayt tarih- Çözmeyin önermem Yanıt TYT sosyal denemesi- Güzel Okyanus master- Okyanustan beklenmeyen hareketler güzel Çap akıl oyunları- Çözülebilir zaten ince bir şey 8’li endemik eşit ağırlık denemesi AYT- orta Acil geometri denemeleri- Hoşuma gitti güzel zor da değil. Acil diye tabu oluşturmayın sakın. 3-4-5 diye de. Çünkü çok gördüm oluşturanları. YGS fen bilimleri fizik- 10. Sınıf ödevi Merkez yayınları tarih- Bence çözmeyin ödevdi zaten Palme edebiyat herkes çok över de benim canım sıkılmıştı çözerken sevmedim yani fazla |
kitap onerileriniz biraz eski kafalı demek istedim hocam, yani eski tarzda eski tipte cok zor kasıntı gereksiz vakit kaybı kaynakları bile cok begendiginizi ve onerdiginizi soyleyip bircok yeni nesil bu yılki sınava yakın kaynaga gereksiz sacma demişsiniz xd
birkac ornek vermek gerekirse fizikte palme sb, esen sb, karaagac fasikülleri osym ile uzaktan yakından alakası olmayan tamamen eski tarzda ve (karaagac cok kasıntı vakit kaybı) kitapları onerip yayın denizi fizik gibi yorum soruları günlük hayat soruları olan bir kitabı onermemeniz acil geoya gibi hem kolay hem orta hem zor hem eski tip hem yeni tip soruların karma oldugu bir kitaba (acil yayınlarının en gerekli kitabı) gereksiz deyip karekök lys geo gibi geonun en zor, en kasıntı, osym nin ygs lys formatında bile bu kadar zorlamadıgı, icinde 1 tane yeni tip soru olmayan kasıntı kitabı onermeniz matematikte sınava en yakın kitap olan 345e icinde gereksiz sorular sacma sorular var deyip karekök cozmeden girmeyin demeniz vs. vs. uzar gider hocam kendinizin de itiraf ettiginiz gibi bi eski tip hayranlıgınız ve karekok sevdanız var ve bunda hicbir sorun yok zaten ben de "biraz eski kafalısınız ama onemli degil tebrik ederim basarılar dilerim" yazmışım :) bu arada karekök ayt mat cok gelistirir ona lafım yok da tyt si sınava en uzak kitap lys geo da öyle xd |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easky -- 8 Ağustos 2019; 12:29:44 > |
|
|
|