Şimdi Ara

Geç Yaşta EA'dan MF'ye Geçiş ve YKS 2024 Günlüğü: Hedef Y-SAY 777 or Y-EA 77.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forumdaşlar. Yaşım ilerledi ama mühendis olma ve YKS'de derece yapma hevesim hiçbir zaman gitmedi. 😔

YKS 2021'de eşit ağırlıkta 52,000 sayısalda 180,000 yaptım ve Hukuk fakültesi kazandım ama bölümün bana göre olmadığını fark ettim. Hukuk fakültesini seneye dondurup YKS 2024'e tam gaz hazırlanacağım. Aslında YKS 2023'e de hazırlanıyordum ama ailem okulu dondurmama izin vermediği için dikkatim dağıldı ve doğru düzgün sınava çalışamadığım için biraz konu eksiğim var. Üniversite ortalamam da düşük geldi ve bu olaylar yüzden YKS 2023'ten pek bir beklentim yok. 😔

Her yaştan arkadaşlarım var ve bir tanesi için konu açmıştım ama bu konu tamamen benim günlüğümdür.

Bu sene TM ve TS çözecek olsam da YKS 2023'ten sonra eşit ağırlıktan sayısala geçiyorum. Lisedeyken ailemin etkisinde kalıp sayısaldan eşit ağırlık sınıfına geçtiğim için pişmanım ama geç yaşta da olsa hatamı telafi etme şansım var. 7 sayısı uğurlu diye YKS 2024 hedefimi Y-SAY 777 ve Y-EA 77 koyuyorum.

Bu konu, Metalciadam335 adlı üyenin (yani ben) çalışmalarını ve denemelerdeki netlerini içerecektir. Sorusu, görüşü ve tavsiyesi olanları konu altına bekliyorum. 😊 Hepimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum arkadaşlar. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 21 Mart 2023; 5:7:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• “Her yaştan arkadaşlarım var ve bir tanesi için konu açmıştım ama bu konu tamamen benim günlüğümdür.”

?

• Zamanında bir arkadaşım için YKS netleri ve HÜ Ceng hedefi konusu açmıştım. Ondan bahsettim.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Arkadaşın niye foruma kendi yazmıyor da sana kendi ağzından başlık açtırıyor? Çok saçma deil mi kanzi? Gizli hedef hü cenk mi yoksa xD

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

O gün yani aylar önce, kendisi hesap açmaya üşenmişti ve ben de ona yardımcı olmak için konu açmıştım.

• yaş kaç ki

• eşit ağırlıktan sayısala geçmek mi

normalde tam tersi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.