Şimdi Ara

11.09.2023 EEM Cİ MAAŞLARININ ORTALAMA 50K OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan yeni başlayan bir EEM ci en kötü 30k ya başlıyor

Bakın bu dediğim atölye tarzı yerler(genelde bursa kocaeli Sakarya gibi sanayinin ve mühendisin bol olduğu yerlerde)

Bu rakam kurumsal yerlerde başlangıç maaşı için 50k ya kadar çıkıyor

Tecrübeli yani 8+ yıl deneyimli bir EEM ci bugün en az 60k alıyor bu saydığım orta halli yerlerde(bakın kurumsal değil bunlar)

Tecrübeliler için kurumsallarla 80k civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahahaha mesajlarım silinmiş olum var ya bu forum bitmiş tkryi andım anında silinmiş hatta ben kendimi banlatacam adminler de bana istediğini yapabilirler biz de goygoy yapıyoruz arada eğleniyoruz ama burada birbirimizle de yardımlaşıyoruz başta panda olmak üzere okulumdan insanlarla tanışmama vesile oldu bu forum bu adminler tuttu tutmadı başlığını kaldırır beyler boyum şöyle şöyle kızlar bana bakar mı eziğim ben hüğğğ minvalindeki başlıkları silmezler angutlara prim veriyorsunuz haberiniz yok neyse bilader siz maaş falan tartışmaya da devam edin yarın da sbü falan savunulur yine
  • iü eede okuyon seni asgari ücrete başlatırlar

• Haklısın cemil

• 30kya kim başlıyo

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Az mı çok mu

• asgarinin bir tık üstü verirler üstüne yemek kartı zart zurt 30 kya kimse başlamaz şu an. Hiç çalışmadığın çok belli

• yeni başlayanlar ortalama 15 bin TL. boğaziçi, bilkent, odtü, koç, sabancı, itü hariç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 😂😂

• 30kya anca savunma sanayi orada da başlayanların sayısı azdır asgarinin biraz üstü başlıyolar genelde

• 1.5 asgari + sodexo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.5 asgari + her gün saralleli ekmek + Niğde gazoz
    tecrilubeliysen Beyoğlu gazoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 11 Eylül 2023; 17:51:11 >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Sarelle değil çokokrem yiyince maaş 2x asgari olur mu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hahahaha mesajlarım silinmiş olum var ya bu forum bitmiş tkryi andım anında silinmiş hatta ben kendimi banlatacam adminler de bana istediğini yapabilirler biz de goygoy yapıyoruz arada eğleniyoruz ama burada birbirimizle de yardımlaşıyoruz başta panda olmak üzere okulumdan insanlarla tanışmama vesile oldu bu forum bu adminler tuttu tutmadı başlığını kaldırır beyler boyum şöyle şöyle kızlar bana bakar mı eziğim ben hüğğğ minvalindeki başlıkları silmezler angutlara prim veriyorsunuz haberiniz yok neyse bilader siz maaş falan tartışmaya da devam edin yarın da sbü falan savunulur yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great student onizuka -- 11 Eylül 2023; 22:22:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.