Şimdi Ara

MSÜ HAKKINDA (İSTANBUL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önce herkese iyi günler dilerim. biliyorsunuz 14 Haziran'da MSÜ sınavı gerçekleştirilecek fakat aklıma birkaç soru takıldı.
    öncelikle sizce sınav günü sokağa çıkma yasağı uygulanabilir mi? (özellikle istanbul'da)
    buna ek olarak eğer sokağa çıkma yasağı uygulanırsa İETT istanbul içi sefer sayısını arttırabilir mi?

• Ligler vb başlıyor hayat artık iyice hareketlendi yasak gibi bir şey olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marxınsakalı M kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşünüyorum ama. acaba bu olay yeniden bir sıçrama yaratabilir mi? onu da düşünmek lazım
  • Msü'ye katılım çok az Yks'ye göre, hayatta yapılmaz sokağa çıkma yasağı.Yks'de bile yapılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    dostum o tweetleri atanların çoğu, yanlış anlaşılmasın ama hedefleri düşük olanlar. normal bir bireyin yapacağı şey bunun hakkındaki görüşlerin halihazırda mecliste konuşulduğundan haberdar olup dersine çalışmaktır.
  • Moussa Dembele M kullanıcısına yanıt
    ülkede kararlar twittera göre alınsa işimiz zor aç bak twittera 2 milyon tweet atılmış survivorla ilgili kala alınıcak bi platform değil yani
  • rickwoods kullanıcısına yanıt
    Dostum mecliste konuşulması o kadar tweet atıldığı için.Son günlerde belki sulandı ama hem kendisi hemde ailesi için korkanlar var bencil olmamak lazım, sen durumu anlamazsan siyasetçi niye umursasın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dershane hakkında samsun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağzı olmayan gurme kullanıcısına yanıt
    ben de msü'de olmayacağını düşünüyorum ama bu ÖSYM'nin durumu yönetimine bağlı olarak YKS ile alakalı kararları değiştirebilir çünkü msü'ye göre nereden baksan 7-8 kat daha fazla kişiyle yapılan bir sınav YKS.
  • rickwoods kullanıcısına yanıt
    Zannetmem hocam, o kadar iş yeri açıldı ben sınav yapıyorum kapatın diyemez.Çoğu kişinin sınav umrunda olmaz zaten para kazanmaya bakarlar.

• Turambar7 kullanıcısına yanıt
    ama şöyle bir durumda var ben sıradan çinko karbon vatandaşım. bunları benim değil de ülkemin meclisinde görevli olan kişilerin konuşması için yapılmıyor mu seçimler. bencillikse bencillik ama bu durumda bu konuyu düşünmesi gereken kişinin öncelikli olarak ben olduğunu düşünmüyorum.
  • Ağzı olmayan gurme kullanıcısına yanıt
    maalesef size katılmak zorundayım. ülkemizdeki ekonomi çarklarının düzgün çalışamaması nedeniyle ülkemizin gelecek neslinin az olsa da bir kısmının muhtemelen heba edileceğine tanık olacağız.
  • MSÜ için sokağa çıkma yasağı mümkün değil. Zaten giren sayısı az ve üstüne normalleşme adımları çokça atıldı. Geçen hafta uygulanmaya çalışılan sokağa çıkma yasağı bile gelen haklı tepkilerden sonra iptal edildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.