Şimdi Ara

MT 25 alan yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul dışındaki tüm şehirlerde 125 lik iş görür.al ikinci el bi ybr/esd 4000 TL ye bin sıkıldın mi satarsin paran birikmiş olur istediğini alırsın.öğrenirsin.ne istediğini anlarsın vs vs.
    125 lik race motor mantıklı değil bence o paralar verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knggizmo

Tekrar selam,
    Trafik sigortası acı ama 700 tl tuttu. 2000 cc arabamla aynı tuttu rezalet ama Naapalım ki mecburi. Ayrıca çok önemli bir uyarım daha olacak üzerindeki lastiklerle ıslak zeminde kesinlikle yola çıkmayın kuru zeminde de önünüzdeki araçla fren mesafenizi fazlasıyla koruyun zira çok çabuk kitleniyor lastik. Onun dışında motor süper tabii ilk bin km 5-6 bin deviri geçmiyoruz şu ana kadar ki en yüksek süratim 80 km havalar serin ve rüzgarlı biraz üşüyorsunuz ama yine de keyfi paha biçilmez
    Saygılar.

Arka teker kilitlenir sıkıntı olmaz önü kitleme yeter ön freni yavaş yavaş sıkıcan

Stok lastikler acayip kötü teker çok kayıyo düz yolda bile fren mesafesi en az 3-4 metre fark etti yeni lastikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @dalekfodder
    Hocam doğrudur arka teker hemen kitleniyor, hoş hava şartları sebebiyle epeydir binemiyorum o da ayrı.
    Saygılar

• Arkadaşlar 0km mt 25 siyah renk bir motor aldım yan takoz aldım 2 adet LS2 Kask aldım lastikleri değiştirmedim satıcı çok ısrar etti 800 tl Michelin verelim dedi hediye olarak branda verdiler. Bunların haricinde alarm ya da jant klidi gibi hangi önlemleri alayım neler önerebilirsiniz marka model olarak teşekkürler

• @Alkan1905
    Eğer motorunuzu bağlayacak sağlam bir yeriniz varsa zincirli kilit almanızı öneririm.
    Hayırlı olsun motorunuz lastikler ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız yada motorla ilgili genel düşüncelerinizi sevinirim. Bilmiyorum takip ediyormusunuz ama bizim motorla ilgili hatalı üretim söz konusu ve geri çağırılıyor bilginiz olsun aldığınız yer ile görüşün mutlaka.
    Saygılar.

• Merhaba arkadaşlar yeni motorunuz hayırlı olsun bizde düşünüyoruz mt25, kapalı garajınız mutlaka olmalı gps takip cihazları var çalınmaya karşı caydırıcı olsun diye de alarmlı disk kilidi alabilirsiniz,
  • Hırsızların mini jammer sinyal bozucular olduğunu duymuştum takibi engellemek için ben daha 30 km kullandım ve benim ilk motorum bunda motor kaldırmayı öğrendim bence gayet güzel

• Merhaba Ben mt 25 alacağım nasipse. Vade farksız 9 taksit yapan bayilerin çoğu istanbul dışında var mı bildiğiniz istanbul bayisi?
  • motordan memnunmusun hocam ?

ilk motor olarak alınırmı sence ?
  • Test motoru olarak kısa bir süre kullandım. Oturuş pozisyonu çok rahat, depoyu kavramak çok kolay. Kötü yanlarından birisi yeni başlayacaksanız güçlü olması ve rüzgarı direk yemeniz. Gazı açtığınız zaman patiye falan çıkıyor, Allah korusun eliniz falan kaysa etse sıkıntı çıkarabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.