Şimdi Ara

Mta Sunucuma Girerken Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı Diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben Vds Aldım Ve Mta Sunucusu Açtım Sunucuya Girerken Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı Diyor Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MTA Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı Hatası Çözümü

GTA San Andreas'ın çok oyunculu modu MTA: Multiplayer'a bağlanmaya çalışırken "Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı" hatası alabilirsin. Bu hata, sunucuya bağlanmakta yaşanan gecikme veya sorunlardan kaynaklanabilir.

Hatayı çözmek için şu adımları takip edebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Sağlam ve kararlı bir internet bağlantın olduğundan emin ol. Gerekirse modemini veya yönlendiricini yeniden başlat.
    • GTA San Andreas ve MTA'yı Güncelle: İki oyunun da en son sürümlerini yüklediğinden emin ol.
    • Güvenlik Duvarını ve Antivirüs Yazılımını Kontrol Et: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının MTA'nın sunucularına bağlanmasını engellemediğinden emin ol.
    • Sunucu Bilgilerini Kontrol Et: Bağlanmaya çalıştığın sunucunun çevrimiçi olduğundan ve doğru IP adresini kullandığından emin ol.
    • Önbellekleri Temizle: İnternet tarayıcının ve MTA'nın önbelleklerini temizle.
    • Alternatif Bir Sunucuya Bağlan: Sorun yaşadığın sunucuya erişilemiyor olabilir. Alternatif sunuculara bağlanmayı dene.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen hala bağlantı zaman aşımına uğruyorsan, MTA forumlarında veya resmi destek kanallarında daha fazla yardım arayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mta sürüm kaç

• 1.5

• bu genelde internetizde olan sorunlardan meydana geliyor olabilir vpn yi açıp serwere tekrar girin olmassa yaz 

• krdş sorunu çözebildinmi çözemediysen yardım edeyim 

• gta sanın dosyalarında eksiklik fkn olabilir veya başka bir mod kurmuşsundur oyuüzden olur orjinal dosyaları indir geçer 

• abi bendede oluyor ne yapmalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.