Şimdi Ara

MTK 6577 imei değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlemcileirn İMEİ si değişiyor ancak bugün bir müşterim imiesi kesinlikle değişmez değişse bile kapanırmış diye bir telefoncunun çok iddialı dolduruşuna gelmiş. Ben zp900 ü 2 ayı aşkın sıkıntısız kullanıyorum ancak neden MTK işlemciler için böyle bir şey söylemiş bilgisi olan var mı ? Bu işlemciler mutlaka kapanıyormuş. Bildiğiniz bir durum var mı bu işlemciler hakkında ?

• nasıl değıstırdığın hakkında bılgı vermen mumkunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zp900 ün kendi programı mevcut bu telefon için br arkadaşım yardımcı oldu bizzat yapmadım ancak zopomobiles.com da bu programlar ve video anlatımı mevcut
  • o pro tum mtk6577 lerdde ıse yararmı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bilmiyorum tek bildiğim bu yazılım zp900 de çalışıyor ancak zp500+ i.in başka yazılım mevcut. Benzer bir durum mu var başınızda ?
  • newman n1 aldımda o yuzden sordum

• ekrandan memnun musunuz ? yani IPS evet ama IPS in de kalite farkları var güneşte görüntü nasıl ?
  • daha yeni aldik ulasmadi.konumuza bekleriz.
    asil size sormali.memnunmusunuz?
    nerden kaca aldiniz.
    biraz telefonu anlatsaniz.

• pandadan aldım ben zamanında 305 dolara ekran muhteşem tek kelim eile güneşte dahi görüntü rahat seçiliyor ki benim için bu çok önemliydi güneşe çıkınca körleşen telefon ekranlarından nefret ederim. Ancka çok büyük şimdi bunu satıp 720p ZOpo zp300+yı alacağım aynı daha ufak ama 720p canavar bir görüntüsü olacaktır bu telefonu düşününce. Galaxy s2 gibi telefonlar yanında oyuncak gibi kalıyor. Sadece NOTE2 ye değişirim bu telefonu.
  • işlemci perfırormansı vs nasıl?
    Gps performansı nasıl

• ayrıca ççift hatlı olmasının avantajı veya dezavantajı varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.