Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sadece şarj takılı iken ekranda pil resmi çıkıyor ondada sanırım 5" cihazı yüklemişim son olarak ekran yarım yamalak çıkıyor ama açma düğmesine basınca ekran donuyor ve öylece kalıyor sd kartı okumuyor denedim ışık falan da yanmıyor açıkken ancak düğmeye basılı tutunca tekrar kapanıyor ve pil dolmaya devam ediyor. Elektronikçiliğim iyidir aslında kısa devre sistemi ile tanıtıyodum cihazı bilgisayara ama artık yemiyor sanırım işlemci mi yokda Samsung olan ram mı gitti acaba bilmiyorum
  • Cıhazım artık açılmıyor.Şarja taktığımda bu görüntü geliyor.
     MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında
    açma düğmesine bastığımda siyah bir ekran ve hiç bir şekilde bilgisayarda donanım olarak görünmüyor.
    resimdeki chiplerin uclarına dir telle sürterek geçtim kısa devre olsun diye yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel12 -- 21 Mart 2011; 20:56:41 >

• @yuksel12

cihaz board modelin 918d bu konuda aynı board ile ilgili aynı sorun konuşuldu ve çözüldü..daha dikkatli okursan sorununa çözüm bulabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel12

Cıhazım artık açılmıyor.Şarja taktığımda bu görüntü geliyor.
    açma düğmesine bastığımda siyah bir ekran ve hiç bir şekilde bilgisayarda donanım olarak görünmüyor.
    resimdeki chiplerin uclarına dir telle sürterek geçtim kısa devre olsun diye yine olmadı.

sanırım sayfada bu cihazın kısa devre yapılacak uçlarının resmi yok fotoğrafa işaretledim hocam kısa devre yapıp açma kapama düğmesine basıp ikisini de bırakacaksın

• Üstadlar yg-912m cihazımı açtırmayı başardım ancak 800*480 yerine 480*272 yüklemişim cihaz açıyor ve Wince ye gidiyor ama ekran görüntüsü bozuk çıkıyor 6" için (800*480) ekranını nasıl ayarlıcaz lüffen yardım edin takıldım kaldım formatı sd karttan atıyom

kartta
    xip.nb0
    gpsapp.msk
    gpstest.exe
    ve birde rusça yazan txt dosyası var ne yapmalıyım
    lütfen yardım
  • Üstadlar cihazda şaj simgesi bile 2 adet çıkıyor cihazımı eski haline kadar yükleyebiliyorum ama görüntüsünü nasıl ayarlıcam bilen yokmu lütfen yardım edin görüntüler şöyle

• buda yüklenirken karttan

• bu son win ce

• hocam yazılımı yeniden silip doğru olanını yüklemen gerek sanırım..yüklenmiş bir yazılımı 7'' den 6'' uyarlamak sanırım olmaz..ama yine de sitede daha iyi ustalar var onlardan cvp bekle biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

hocam yazılımı yeniden silip doğru olanını yüklemen gerek sanırım..yüklenmiş bir yazılımı 7'' den 6'' uyarlamak sanırım olmaz..ama yine de sitede daha iyi ustalar var onlardan cvp bekle biraz daha

teşekkürler petrucci82 ustam benim yazılımı bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • Cihaz özellikleri şunlar

MTK 3351 işlemcili
    YG-912m-v1.5 ana kart
    6" FM+BT+AVİN var
    ROM versiyonu :V.13M.000003.100914.128M
    APP versiyonu:V1.2.21.10.04.27
    dahili hafıza 128m
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapkaliamca

quote:

hocam yazılımı yeniden silip doğru olanını yüklemen gerek sanırım..yüklenmiş bir yazılımı 7'' den 6'' uyarlamak sanırım olmaz..ama yine de sitede daha iyi ustalar var onlardan cvp bekle biraz daha

estağfurullah ne yaptım hocam..ama burda ı dontknow bu işten en iyi anlayan kişidir..sanırım onun okuyup cvp vermesini beklemen gerekecek.galiba şu ana kadar bu sayfada 6'' gps hiç kurcalanmadı..ama merak etme mutlaka hallolur..http://4pna.com/ istersen bu siteyi biraz gez iexplorer kullanıyorsan siteyi otomatik türkçeye çevirerek bulmaya çalışabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

estağfurullah ne yaptım hocam..ama burda ı dontknow bu işten en iyi anlayan kişidir..sanırım onun okuyup cvp vermesini beklemen gerekecek.galiba şu ana kadar bu sayfada 6'' gps hiç kurcalanmadı..ama merak etme mutlaka hallolur..http://4pna.com/ istersen bu siteyi biraz gez iexplorer kullanıyorsan siteyi otomatik türkçeye çevirerek bulmaya çalışabilirsin.

konuda 2. sayfada 6" 902m ile ilgili dosyalar ve bilgiler var.. bir dene olmasasa dosyaları paylaşan arkadaşa özel mesaj atarsın..

• Hocam yg-902m in yazılımını yükleyince işaretler falan düzeliyor çinli kız çıkıyor ekrana tam sığmış şekilde yani 800*480 gayet iyi ama çinli kızda takılıp kalıyor ve hiçbir program atamıyom kartı görse yükleyecek benim programı ama görmüyor benim size bir sorum olacak aynı cihazdan bulma şansım var flashtool ile readbak yapmayı denedim full.bin dosyası alabiliyom bu cihazda sağlam cihazdan da alırım heralde ancak full.bin dosyasını nasıl yazdıracam flashtool bunu nasıl yazacak bozuk cihaza ayarları nasıl olacak yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  • yine Idontknow diyorum full dosyayı parçalama işini de bir tek biliyor.
  • quote:

yine Idontknow diyorum full dosyayı parçalama işini de bir tek biliyor.

Idontknow hocam ocağına düştük lütfen yardım edermisin dosyayı kopyalayım sana yollim yardımcı olurmusun yada bana öğret ben yapayım teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Idontknow hocam ocağına düştük lütfen yardım edermisin dosyayı kopyalayım sana yollim yardımcı olurmusun yada bana öğret ben yapayım teşekkür ederim

bunlara gerek yok çinli kızın çıktığı dosyaların içine sendeki 480*272 lik xip.nb0 ve eboot u koy birde öyle dene bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

quote:

bunlara gerek yok çinli kızın çıktığı dosyaların içine sendeki 480*272 lik xip.nb0 ve eboot u koy birde öyle dene bakalım..

Üstadım mahalesef olmadı birsürü değişik xip denedim olmuyo bence sorun eboot dosyasında herşey oraya yazılmış çözünürlük dosya yerleri filan aynı cihazdan yapıcaz galiba tek çözüm görünüyor

• Arkadaşlar başka cihazdan kopyaladım Idontknow ustamın dedeği gibi parçaladım açılış logo falan düzgün geliyor ama xip yüklemek için kartı kullanıyom kurulum başlar başlamaz cihaz reset atıp kapanıyor birde formattan sonra okutup full.bin dosyasına editör ile bakıyom boş olması gerekmiyormu bazı bölümler dolu acaba flash mı bozuk yüklenmiyor bilgisi olan varsa yazsın teşekkür ederim
  • Arkadaşlar sonunda uygun yazılımı8 bulup hallettim
    lazım olur diye arkadaşlara vereyimhttp://r...dshare.com/files/455182439/601MBA_YG912M_800X480.rar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.