Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapkaliamca

Atilla kardeş bende 6" cihazda denedim senin APP mahalesef 5" ve yana doğru kayan siyah ekranlıdan ama türkçe bu konuda sıkıntı yok ama bana uymadı ben IFON tarzı yukarıdaki menüyü arıyorum ilgin için teşekkür ederim sağol

Bendeki modelin resmini ekledim.5" 480*272.Siyah ekran dediğiniz aslında arka plan ve değiştirilebilir.

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATİ1212 -- 5 Nisan 2011; 0:23:27 >

• benim orjinal menüm sizinkinin aynısıydı.gönderdiğiniz dosyayı yükleyince ana menü değişti ve sağdan soldan seçmeli hale geldi.açılıştaki sorunu hallettimartık normal açılıyor navigasyondada problem yok,yanlız win ce 5.0 menüsü kaybolmuş,hiç bir şekilde ulaşılmıyor,bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentbs

benim orjinal menüm sizinkinin aynısıydı.gönderdiğiniz dosyayı yükleyince ana menü değişti ve sağdan soldan seçmeli hale geldi.açılıştaki sorunu hallettimartık normal açılıyor navigasyondada problem yok,yanlız win ce 5.0 menüsü kaybolmuş,hiç bir şekilde ulaşılmıyor,bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Satıcımla görüştüm.Yeni bir dosya verdi yukardaki menüdenmiş ve içinde wince kısayolu varmış.Bunu da deneyebilirsiniz.Yine deneme yapmadım bilginiz olsun.Bu arada bu güne kadar deneme yapmamamın sebebi gpsi arkadaşım için getirtmiştik.Arkadaşım ingilizce menü kullanıyor ve bu durumdan memnun , ben ihtiyaç olursa diye satıcıdan istemiştim.

Link:
    http://www.sendspace.com/file/5097g0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATİ1212 -- 5 Nisan 2011; 14:32:51 >

• YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.ŞİMDİ BU YAZILIMI YÜKLEDİM MENÜ DEĞİŞİK VE HOŞ SEKMELER BALON GİBİ HAREKETLİ.ANCAK GENE WİN CE KISAYOLU YOK.YADA BENİM CİHAZDA GÖZÜKMÜYOR YADA İŞİN Bİ PÜF NOKTASI VARDA BEN BİLMİYORUM.FORUMDAN GPSTEST DOSYASINI ATTIĞIMDA ANAKARTA ,DİREK WİNCE OLARAK AÇILIYOR.VE ANA MENÜYE BURADAN GEÇEMİYORUM.SİLİNCE GEÇEBİLİYORUM.BU SEFERDE KISA YOL OLMADIĞINDAN PROBLEM OLUYOR.
  • Atilla bu menüde türkçe varmıymış acaba satıcın söyledi mi?
  • quote:

Atilla bu menüde türkçe varmıymış acaba satıcın söyledi mi?

Cihazınızın içine girin, windows klasörü içinde *.ini yada herhangi bir desktopla alakalı config doyaları mevcuttur.Oradaki dosyaları sdcardınıza kopyalayın, kendiniz Türkçeye çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Cihazınızın içine girin, windows klasörü içinde *.ini yada herhangi bir desktopla alakalı config doyaları mevcuttur.Oradaki dosyaları sdcardınıza kopyalayın, kendiniz Türkçeye çevirebilirsiniz.

Hocam windows klasörü içinde ini ile biten dosya bulamadım ben lütfen dosyanın adını tam yazarmısınız? Oradaki dosyaları isterseniz size yollim ama ben bulamadım.
  • quote:

Atilla bu menüde türkçe varmıymış acaba satıcın söyledi mi?

Son yüklediğim linkteki menüde Türkçe var mı bilmiyorum ama torrentbs adlı üye yükledi daha tecrübeli olmuştur bu konuda.Ayrıca o menüyü Tükçe leştirmek için bu linkte ilk sayfalarda IdontKnow ustanın belirttiği yöntemi deneyebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Hocam windows klasörü içinde ini ile biten dosya bulamadım ben lütfen dosyanın adını tam yazarmısınız? Oradaki dosyaları isterseniz size yollim ama ben bulamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

App\config\skin klasörü içindeki lang.xml doaysını text editörle açıp Hungary dilinin olduğu satırı aşağıdaki şekilde düzenleyip
    <Data PARA="Turkish.xml">Türkçe</Data>
    kaydedersen ve Hungary.xml yi turkish.xml olarak yeniden adlandırırsan dil seçeneklerinde türkçe çıkacaktır.

Aynen bu şekilde

• son yüklediğim de türkçe menü yok.
  • Arkadaşlar genel olarak bu cihazlarda siz hangi yazılımı ve haritayı kullanıyorsunuz. belirtirseniz sevinirim. çok teşekkürler
  • arkadaşlar ben bugün MTK işlemcili 128 Ram li analog tv li cihaz aldım fakat "primo açık iken araç şarjıda takılı vaziyette kontağı kapatınca 10 sn sayıp bekleme konumuna geçiyor, fakat kontağı tekrar açınca düzelmiyor, tekrar dan cihazı açmak gerekiyor, pil tasaffuf modundada aynı sorun var... cihaz uykuya gcince kapanmış gibi oluyor... normal şarjdada yapıyor bunu, bunu nasıl düzeltebilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadalar bende çinde 7 inç gps sipariş ettim Atlas 5 işlemcili. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Şimdi bu cihazda sanırım İgo 8 yazılım olucakmış biz bu yazılımı Primo ile değiştirebiliyormuyuz. Birde harita güncellemleri nasıl oluyor. Bir tarif ederseniz sevinirim. teşekkürler

Arkadaşlar biyen biri yokmu bunu neden cevap vermiyor kimse anlamadım devlet sırrı mı bu...
  • quote:

quote:

Arkadalar bende çinde 7 inç gps sipariş ettim Atlas 5 işlemcili. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Şimdi bu cihazda sanırım İgo 8 yazılım olucakmış biz bu yazılımı Primo ile değiştirebiliyormuyuz. Birde harita güncellemleri nasıl oluyor. Bir tarif ederseniz sevinirim. teşekkürler

Arkadaşlar biyen biri yokmu bunu neden cevap vermiyor kimse anlamadım devlet sırrı mı bu...

Ben cevap vereyim bahsi geçen yazılımlar lisanslıdır ve bu cihazlar için yazılım satışı yoktur cihazlara oem gelir.
  • (x-calibur) bahsettiğiniz yöntemi biliyorum dil değiştirme işlemini belki 30-40 makineye bizzat yaptım. Ancak benim bahsettiğim 800*480 IFON tarzı cihazlarda tüm heryer türkçe oluyor ancak cihaz açılışından sonra gelen dekstop menüsü türkçe olmuyor. IdontKnow ustamın sistemi bu cihazda işgörmüyor. bizde cihazın içinde ini dosyası arıyoruz. Ayrıca menü yani kabuk dosyaları tüm cihazlarda değil ama %95 inde genellikle Residentflash2 dosyasında bulunur windowsta değil. Teşekkür ederim

Menüye gelince atilla arkadaşın yayınladığı bu menünün aynısıdır. EK'te

quote:

Arkadaşlar bu menüde gördüğümüz alanı nasıl türkçeleştirecez bilen varsa lütfen yazsın teşkkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapkaliamca -- 7 Nisan 2011; 13:55:02 >

• quote:

(x-calibur) bahsettiğiniz yöntemi biliyorum dil değiştirme işlemini belki 30-40 makineye bizzat yaptım. Ancak benim bahsettiğim 800*480 IFON tarzı cihazlarda tüm heryer türkçe oluyor ancak cihaz açılışından sonra gelen dekstop menüsü türkçe olmuyor. IdontKnow ustamın sistemi bu cihazda işgörmüyor. bizde cihazın içinde ini dosyası arıyoruz. Ayrıca menü yani kabuk dosyaları tüm cihazlarda değil ama %95 inde genellikle Residentflash2 dosyasında bulunur windowsta değil. Teşekkür ederim

Menüye gelince atilla arkadaşın yayınladığı bu menünün aynısıdır. EK'te

Ben teşekkür ederim, illa ini uzantılı dosya olacak dememiştim zaten...iyi çalışmalar kolay gelsin

• arkadaşlar bir sorum olacak.

çinden gps cihaz getirtmek istiyorum (dealextreme veya aliexpressden). oradaki cihazlarda av-in ve bluetooth opsiyonlu olarak satılıyor, tabi üstünede para koyuyorlar. sormak istediğim bu cihazların opsiyonlu aldığımızda sadece yazılımsal olarak av-in ve bluetootu mu etkinleştiriyorlar, yoksa av-in ve bluetotth donanımı olan cihaz mı yolluyorlar. duruma göre opsiyonu olmayan cihaz almak mantıklı geliyor, eğer yazılımsal olarak açılabiliyorsa.

mesela en yaygın olarak gördüğüm cihaz turuncu çerçeveli cihaz. bu cihazlardan herhangi birini alsam av-in etkinleştirebilirmiyim.

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım cihazlarda avin ve bluetooth çipleri takılıyor ve yazılımsal olarakta ekleniyor. Avin ve bluetooth önemlidir olmazsa olmaz gibi birşey diyebilirim bence al sonra pişman olmazsın.
  • ilgilendiğin için teşekkür ederim. peki tavsiye edebileceğiniz 4.3" cihaz var mı? genelde resimlerini verdiğim cihazlar bulunuyor. bunlardan hangisi daha iyidir?

birde aliexpress mi daha hızlı gönderi yapar, dealextreme mi?

• Selamlar

Elimde eskiden aldığım arm926 işlemcili,
    ROM Versiyonu : 72.JX.C.3.21.9.1
    Software ver : v3e72j101090309NTB

olan bir cihazım var, aldığım şahış bluetooth olduğunu ama aktif olmadığını rom yüklemek gerektiğini söylemişti. Elinde buna uygun rom olan arkadaş var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazdede -- 10 Nisan 2011; 21:58:06 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.