Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çin'den direkt kendim değilde; TR'ye getiren ve forumda navigasyon satan arkadaşlar varmı? Eğer ki aşağıdaki özelliklerde aradığım cihazları getirip satan bana pm atabilirmi satmak için?

**5' yada 7' (6' de olabilir)
    **sirf V - 500 yada 600 mhz
    **128 mb ram
    **800*480 çözünürlük
    **bluetooth
    **avi-in girişi
    **2 yada 4gb dahili hafıza
  • Arkadaşım neden aracı olsun istiyorsun. kendin ver siparişi Aliexpress den. Ben de aldım şu an kargoda elime ulaşmadı daha. Dediğin özelliklerde ki cihaz 90 Dolar civarı kargo dahil. Kredi kartı ile alış veriş yapabiliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 11 Nisan 2011; 1:18:16 >
  • Daha önce hiç yurtdışından lışveriş maceram olmadı..
    Birde gümrük mezvzuatı ile ilgili değişiklikler falan sıkıntı olabilir..
    15-20 günde beklemek istemiyorum açıkcası..
  • aracı olmasın demişsin ama bir çok ta soru sormuşsun nasıl olacak diye ucuz etin yahnisi yavan olur çinden geldiği halde cihazlar kullanışsızdır fagala
    sendeki sorun primodan kaynaklı ayarlarına gir oradan düzeltirsin araçta devamlı şarjda bırakma marşa basarken fazla akım gönderiyor şarj cihazın bozulur kısa zamanda bilgine
    hulusi senin istediğin cihazı ben getiriyorum pm attım sana
  • @bekaert

pm attım..
  • evet kabuk başka yerden çalışıyor çinden dosya alan arkadaşlar dosyanın ismini english diye değiştirerek cihaza atarsa en azından yabancılık çekmez
    bendede türkçe dosyası var ama komple herhalde daha atmadım isteyen olursa yollarım herhalde rom dosyası 26 mb
  • şapkalıamca nın mesajındaki menüye sahip rom arıyorum. cihazımın orjinal menüsüydü.sonra yeni romlar yükledim ama memnun değilim ve yüklediğim yazılımların ana menüsünde wince kısayolu yok.cihazım 5" 480-272 çözünürlüklü mtk işlemcili arm11 478 mhz işlemcili.uygun romu olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. Bugun akşam ptt tarafından cihazım teslim edildi. 7 günde cihaz elime ulaşmış oldu. lakin ben bunu çalıştırmayı başaramadım. Harita yüklü İgo 8 de yüklü. Dili türkçe yaptım ama navigasyon nasıl çalıştırmak lazım. Menüden navigasyona tıkladım arama kısmında antalyadan bir yer arıyorum rasgele gelen bir yer seçiyorum . Ama ondan sonra harita yada bir yol durumu karşıma gelmiyo. Sanırım uyduya filan bağlanmıyor. nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı. Bugun akşam ptt tarafından cihazım teslim edildi. 7 günde cihaz elime ulaşmış oldu. lakin ben bunu çalıştırmayı başaramadım. Harita yüklü İgo 8 de yüklü. Dili türkçe yaptım ama navigasyon nasıl çalıştırmak lazım. Menüden navigasyona tıkladım arama kısmında antalyadan bir yer arıyorum rasgele gelen bir yer seçiyorum . Ama ondan sonra harita yada bir yol durumu karşıma gelmiyo. Sanırım uyduya filan bağlanmıyor. nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

Hocam gps uydu bağlantısı açık havada çok daha rahat olacaktır.Uydu bağlantın varsa bul dan adresi gir.hedef olarak ayarladığında sana yol tarifine başlayacaktır.Skin ile yüklü gelip kullanılıyorsa bazen hedef olarak ayarladıktan sonra git demen gerekebilir.

• Birde ben atlas 5 işlemci sipariş etmiştim acaba bunun atlas 5 işlemci olup olmadığı nı anlamanın bir yolu yokmu?
  • system ınfo ya bak son rakamlar 128 ise gerisi teferruat
  • quote:

Birde ben atlas 5 işlemci sipariş etmiştim acaba bunun atlas 5 işlemci olup olmadığı nı anlamanın bir yolu yokmu?

Resim işine yarayacaktır.

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında
  • Arkadaşlar Iphone görünümlü menülerin tamamen türkçeleştirilmesi mümkün görünmüyor, çünkü aslında sağa sola kayan menünün üstüne skin gibi bişey yani sıfırdan menü üretmemişler,zaten ingilizce harici diğer dillerde de sıkıntı yaratıyor..
  • Evet arkdaşlar benim cihaz mtk işlemcili atlas 5 değil 128 ram varmış.

Ati1212 üstad sana bir şey sorayım şimdi benim bu cihazı satma durumum var satıp atlas 5 işlemciden sipariş edeyimmi sence değermi.
    Hız olarak çok fark edermi. Atlas 5 işlemcide bluetot ve av in girişi olmuyormuş. Onlarıda ben pek kullanmam sanırım. karar veremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

Arkadaşlar Iphone görünümlü menülerin tamamen türkçeleştirilmesi mümkün görünmüyor, çünkü aslında sağa sola kayan menünün üstüne skin gibi bişey yani sıfırdan menü üretmemişler,zaten ingilizce harici diğer dillerde de sıkıntı yaratıyor..

Hocam IFON taban menü mutlaka bir dosyadan okuyor çünkü dili değiştirince ana menü de değişiyor bence APP menü içinde bir dosyada saklı gibi ne dersiniz?
  • quote:

Evet arkdaşlar benim cihaz mtk işlemcili atlas 5 değil 128 ram varmış.

Ati1212 üstad sana bir şey sorayım şimdi benim bu cihazı satma durumum var satıp atlas 5 işlemciden sipariş edeyimmi sence değermi.
    Hız olarak çok fark edermi. Atlas 5 işlemcide bluetot ve av in girişi olmuyormuş. Onlarıda ben pek kullanmam sanırım. karar veremedim...

Estağfurullah; öncelikle üstad olmam için kırk fırın ekmek yemem gerekir onu belirteyim.Ben sadece bu konulara meraklı ve insanlara elimden gelen yardımı yapmayı seven biriyim o kadar.Sorunuz hakkında da şahsi fikrim; arasında çok fark olacağını sanmıyorum ancak bu konunun üstadı IdontKnow üstad, ona sorarsan daha iyi olacaktır.Ayrıca ben 5 inch atlas 5 lerin bazı modellerinde bluetooth ve av in olduğunu bizzat gördüm.İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATİ1212

quote:

Orijinalden alıntı: sapkaliamca

Atilla kardeş bende 6" cihazda denedim senin APP mahalesef 5" ve yana doğru kayan siyah ekranlıdan ama türkçe bu konuda sıkıntı yok ama bana uymadı ben IFON tarzı yukarıdaki menüyü arıyorum ilgin için teşekkür ederim sağol

Bendeki modelin resmini ekledim.5" 480*272.Siyah ekran dediğiniz aslında arka plan ve değiştirilebilir.

Atilla arkadaşım bana yolladığın menü bu değildi sağa sola giden siyah tabanlı bir menü var ortaya gelen büyüyor bilmem hatırladın mı resimde görünen menü size bahsettiğim menü bu kabuğu (Resimde görünen kısmını) türkçe yapamıyoruz elinde türkçesi olan arkadaş varsa göndersin lütfen. (Zaten bu resimde de ingilizce görünüyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapkaliamca -- 18 Nisan 2011; 15:46:47 >

• Atilla arkadaşım bana yolladığın menü bu değildi sağa sola giden siyah tabanlı bir menü var ortaya gelen büyüyor bilmem hatırladın mı resimde görünen menü size bahsettiğim menü bu kabuğu (Resimde görünen kısmını) türkçe yapamıyoruz elinde türkçesi olan arkadaş varsa göndersin lütfen. (Zaten bu resimde de ingilizce görünüyor)

Benim kardeşimin cihazına ait o resim.Çin deki aldığımız satıcıdan dosyalarını istedim, size verdiğim dosyaları gönderdi.Anlaşılan aynı cihaz için farklı menü kullanılabiliyor ve de satıcı cihaza uyan farklı menülü fimeware dosyalarını vermiş.Aynı menü varsa ben de kullanmak isterim.Olan arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler.İyi forumlar.
  • Kardeşinde de kabuk türkçe değil sanırım doğru mu? Bana yolladığın kabuk türkçe ve senin cihazına uyar ama bu menüden değil bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapkaliamca

Kardeşinde de kabuk türkçe değil sanırım doğru mu? Bana yolladığın kabuk türkçe ve senin cihazına uyar ama bu menüden değil bilgine

Evet türkçe değil.Bu yüzden Çin deki satıcıdan türkçe kabuk istemiştim.Bu arada bahsettiğiniz türkçe menülü olan kabuk dosyasının menü fotoğrafını yükleyebilir misiniz.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.