Şimdi Ara

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
5
Favori
106.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IFON menüde giriş kabuk ekranı türkçe yapmak için ne yapmak gerekiyor iç sayfaları türkçeleştiriyom ancak masaüstü türkçe olmuyor nasıl yapıcaz bilen varsa lütfen yazsın.
  • ıfon menude açılış resmi nasıl değişiyor yel değirmeni ile araba çıkıyor
  • yaw ben bir türlü bu aleti arabada şarj edemedim yaa..aletin yanında gelen şarj cihazı bozuk dedim satıcı bana yenisini gönderdi o da aynı..şarj simgesi sürekli gidip geliyor gibi oluyor.sanırım arabanın elektrik akımıyla alakalı..nokia telefonu gayet güzel şarj ediyorum çakmak girişinden.ben de gittim nokia şarj ucunu bizim aletin girişine yani mini usb ye çeviren aparatı aldım.eve getirdim evdeki nokia şarj aletine bu aparatla bağladım evet şarj etti ama nokia araç şarjı ile bu aparatı bağladım ama sonuç yine aynı..bu nasıl olur ve nasıl çözülür..bilen yaşayan ve çözen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
  • çok basit
    1500 mah.lik şarj cihazı alacaksın
    aldığn şarj cihazları 400 mh.dir
    birde usb çıkışlı olamyacak yoksa şarj etmez
    ben müşterilerimde çok karşılıyorum bu tip sorunlarla
  • usb çıkışlı olmayacak derken yine nokia uçlu mu olsun diyosun yani..ya da direk cihazın giriş jakının erkeği mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekaert

ıfon menude açılış resmi nasıl değişiyor yel değirmeni ile araba çıkıyor

Selam arkadaşım o resim rom atılırken yükleniyor değiştirebilirsin ama elinde cihaza ait rom olmalı rom dosyaları içinde logo.nb0 dosyası var onu değiştirerek yapılıyor ama atacağın resim de nb0 uzantılı ve aynı boyutta olmalı saygılar.
  • Arkadaşlar bu menüde gördüğümüz alanı nasıl türkçeleştirecez bilen varsa lütfen yazsın teşkkür ederim

MTK İşlemcili Çin Malı GPS Cihazları hakkında
  • Hocam bu menü 5 inch 480*272 bluetooth avin sdmmc model mi?Eğer öyle ise bende Türkçe kabuk mevcut Çin'deki satıcım yolladi fakat hiç denemedim, mail adres verirsen yollaya bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATİ1212 -- 3 Nisan 2011; 21:41:26 >
  • aynı cihazdan bendede var,elinizdeki türkçe kabuk yazılımını bana da gönderebilirmisiniz.birde nasıl yükleneceği hakkında size satıcı bilgi verdiyse öğrenebilirmiyim.
    siteden öğrendiklerimi yapmaya çalıştım ancak wince ye girip app dosyasının içinde sadece bir foto dosyası var lang dosyası görünmüyor.
    mailim selcukbilir@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATİ1212

Hocam bu menü 5 inch 480*272 bluetooth avin sdmmc model mi?Eğer öyle ise bende Türkçe kabuk mevcut Çin'deki satıcım yolladi fakat hiç denemedim, mail adres verirsen yollaya bilirim.

Hocam bendekiler 6 ve 7 inç ama denemek isterim yollarsan (sapkaliamca@gmail.com) teşekkür ederim
  • Mail adreslerinize mesaj bıraktım.Sonucu bildirmenizi istirham ediyorum.Kolay gelsin.

Bu arada benim APP :

JFYCON-VABF-SD-EN10.08.18 ancak Türkçe değil.Satıcımdan Türkçe dil desteği isteyince linke yüklediğim dosyayı gönderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATİ1212 -- 3 Nisan 2011; 23:17:28 >
  • Atilla deneyip sonucu bildireceğim teşekkür ederim. Dosyaya baktım benim yüklediğim menüye benziyor
  • ilginize çok teşekkürler atilla bey.gönderdiğiniz dosyayı indirdim.ve korkarakta olsa cihazım a dediğiniz şekilde kurup resetledim.önce mavi ekran çıktı,eyvah dedim .:)sonra kurulumu 10 sn de bitti tekrar açtığımda menü tamamen değişmişti ama türkçeleşmişti.ama tüm fonksiyonlar faal herhangi bir sıkıntı yok.diller menüsünün 7. seçeneği türkçe olmuş
    ana menü türkçe ama alt menüler sanırım ispanyolca ama işimi gördü,yardımlarınız için teşekkürler.
    benim app versiyon farklıydı sizin yazdığınızdan app 10032-v.1.0.01 ken şimdi YECON -V1.5-ABF-UI6-SD-TU oldu
    sistem id de değişti.
    teşekkür ederim
  • Önemli değil hocam, cihazı tekrar kapatıp açtığınızda diğer menüler hala ispanyolca mı Türkçe oldu mu?
  • diğer menüler yani alt menüler hala ispanyolca örneğin bloototh a basıyorum ordan ayarlara basıyorum arama ya basıyorum busqueda de telefonos diye menü açılıyor. neyse bu önemli değilde cihazı her açtığımda mavi ekran çıkıyor 10 sn sonra gpsapp diye bi menü çıkıyor ve updating yapıyor ve buda bi 10 sn sürüyor sonra cihaz açılıyor.
    şimdilik bu olay can sıkıcı .
  • Arkadalar bende çinde 7 inç gps sipariş ettim Atlas 5 işlemcili. İyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum. Şimdi bu cihazda sanırım İgo 8 yazılım olucakmış biz bu yazılımı Primo ile değiştirebiliyormuyuz. Birde harita güncellemleri nasıl oluyor. Bir tarif ederseniz sevinirim. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentbs

diğer menüler yani alt menüler hala ispanyolca örneğin bloototh a basıyorum ordan ayarlara basıyorum arama ya basıyorum busqueda de telefonos diye menü açılıyor. neyse bu önemli değilde cihazı her açtığımda mavi ekran çıkıyor 10 sn sonra gpsapp diye bi menü çıkıyor ve updating yapıyor ve buda bi 10 sn sürüyor sonra cihaz açılıyor.
    şimdilik bu olay can sıkıcı .

Benden aldığınız dosyayı işiniz bitince hafıza kartından sildiniz mi?Silmediyseniz tekrar yükleme yapıyor olabilir.Bu arada ispanyolca olması cihaz farklılığından olabilir.Çünkü satıcım bana tamamen Türkçe olacak demişti.Yine de işinize yaradığına sevindim.
  • sildim ancak açılırken update menüsü çıkıyor ve sizin dosyalar yüklenmeden açılmıyor
  • şimdi düzgün açılıyor ama navigasyona giriyormu bilmiyorum
  • Atilla kardeş bende 6" cihazda denedim senin APP mahalesef 5" ve yana doğru kayan siyah ekranlıdan ama türkçe bu konuda sıkıntı yok ama bana uymadı ben IFON tarzı yukarıdaki menüyü arıyorum ilgin için teşekkür ederim sağol
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.