Şimdi Ara

MTK İŞLEMCİLİ TELEFONLAR ROOTSUZ KALICI IMEI DEĞİŞİMİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
19
Favori
37.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler arkadas inanılmaz yardımcı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Tesekkurler arkadas inanılmaz yardımcı oldu

• teşekkürler, xiaomi hongmi da sorunsuz çalıştı. mtk 6589 dosyasını indirip talimatları uygulamaları yeterli.
    öncelikle windowsun gerekli sürücüleri yüklemesini beklemek gerekiyor işlemin başlaması için. sonra işlem başarıyla sonuçlanıyor.
  • Bende ilk olarak Hogmi de denemiştim Stable Rom da CDS Information bölümü devredışı kalmıştı bu yöntemle çözmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 29 Ocak 2014; 18:10:32 >
  • Windows 8 kullanıyorum program hata verdi bende uncle tools ile attım imeiyi.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Windows 8 kullanıyorum program hata verdi bende uncle tools ile attım imeiyi.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Nasıl bir hata aldın "Enter meta fail" gibi bişey mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.Sanırım usb driver uyuşmazlığı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Aynen.Sanırım usb driver uyuşmazlığı oldu.

Aynen öyle driverlar Windows 8 de olmuyor bizzat denedim driverları yüklememişti
  • Cihaz Lenovo P780, chipseti MT6589, işlemler tamam yeşil ok yazıyor hiçbir sorun yok fakat cihaz açılınca girip baktığımda imei'ler aynı değişmemiş. Bir arkadaşımızda da aynı durum varmış. Varmı benzer sıkıntı yaşayıp çözüm bulabilen?
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewusst

Niye silindi acaba yöntem şurdaki ile aynımı?

http://www.replikacep.com/mtk-cihazlarin-kalici-olarak-imei-degistirilmesi-t1200.0.html

Anlattığım konu sıkıntılı bir mevzu yasal boyutları felan çok büyük o sebeple ben kendim sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

http://www.replikacep.com/mtk-cihazlarin-kalici-olarak-imei-degistirilmesi-t1200.0.html

Anlattığım konu sıkıntılı bir mevzu yasal boyutları felan çok büyük o sebeple ben kendim sildim

Tamam hocam silelim linki o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Tamam hocam silelim linki o zaman

Orda yazılanlar direkt benim yazdıklarım yani kopyala yapıştır yapmış adamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar hayırlı günler ben lenovo a850c die bir model aldım.fakat adı gecen programlarla hiçbir sonuç alamadım. teli antutuyla benchmark testi yapınca mtk mt6582 yazıyor telefonun menüsünden bakıncada 6589 yazıyor.ben zaten 6589 die aldım.şimdi sizden ricam konuya bir el atsanızda ben şu telin kapanmadan imei ni değiştirsem.şimdiden teşekkürler arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_iltus

arkadaslar hayırlı günler ben lenovo a850c die bir model aldım.fakat adı gecen programlarla hiçbir sonuç alamadım. teli antutuyla benchmark testi yapınca mtk mt6582 yazıyor telefonun menüsünden bakıncada 6589 yazıyor.ben zaten 6589 die aldım.şimdi sizden ricam konuya bir el atsanızda ben şu telin kapanmadan imei ni değiştirsem.şimdiden teşekkürler arkadaslar.

Konu sahibine pm atarsanız yardımcı olacaktır.

• Sağlam konu teşekkürler
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Selamlar s.acar. verdiginiz bilgiler gercekten cok faydalı olmus. Bi sorum olacak. Anneme asus marka intel isemcili bir talefon hediye olarak geldi. Bu tel e imei atmanın bir yolu varmıdır. Naptımsa olmadıda varsa bilginiz cok duğacınız olucam valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Selamlar s.acar. verdiginiz bilgiler gercekten cok faydalı olmus. Bi sorum olacak. Anneme asus marka intel isemcili bir talefon hediye olarak geldi. Bu tel e imei atmanın bir yolu varmıdır. Naptımsa olmadıda varsa bilginiz cok duğacınız olucam valla.

Onun mümkünü yok gibi görünüyor telefonda intel'den uzak duruyorum
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. İade sansimizda yok sonucta malezyadan geldi bakalım napcaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.