Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jiayu g4c/t5s/elephone p7mini arasinda gidip geliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo S860 çıktımı satış varmı
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Çıkmıştır herhalde? Ön siparişti bi ara. Bazı satıcıların elinde toplu stok olabilir.

1.5 ay filan elime yeni telefon geçmiycek izmirde olduğum için.
    1 ay sonra burdan dönmeden yeni siparişlere başlarım, döndüğümde elime geçmiş olur.

Bir yandanda yeni çıkan telefonları takip etmeye devam edicem tabi.
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    hocam ürün elinize ulaştımı?
  • filipper F kullanıcısına yanıt
    benim hesaptan 2 tane aldık aynı gün bit tane bana bir tane arkadaşa benim aldıgım satıcı göndermedi ama arkadaşınki geldi ukime felan girmeden
  • inew forumunda eyüp var arkadaş dediğin o mu.
    bi nebze rahatladım büyük ihtialle benim satıcıda göndermicekti.
  • murat bey öncelikle teşekkürler

1:elephone p8 235 usd
    2:haipai Haipai X3S 5.0 220 usd
    bir fikir verirseniz sevinirim .teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabar -- 22 Nisan 2014; 17:55:00 >
  • gabar G kullanıcısına yanıt
    Elephone her fiyat segmentinde telefon yapıyor ve doogee gibi kendini göstermeye başladı ancak haipai nedir hocam ismi bile çok komik :)
    250 dolara zopo zp980+ 2gb/16gb modelide var onuda es geçmeyin bu fiyatlara çıktıysanız. Zopodaki kamera bu telefonların hiç birinde yok.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    hocam yapma yaw replika önerisi nasıl yaparsınız . bu cihazların pil sorunları var
  • merhaba üstad.
    nasip olursa ilk telefonumu almayı düşünüyorum. Ama aklım karıştı. Neye,hangi özelliğe önem vereceğimi bilemedim. Kendimce yorum yaptım.Birkaç telefon arasında kaldım .yardımcı olursanız sevinirim.
    Aradığım Telefon
    1- Ekran boyutu: Küçük olmasını istemiyorum ama rahatça da taşınabilsin istiyorum. En düşük 4.5 en yüksek 5.5 sanırım olabilir.
    2-Çözünürlük: ille de Full HD olacak diye bişey yok bence. Kaldı ki ne kadar yüksek olursa bataryadan yiyeceği için telefon daha az süre kullanılabiliyomus..Maksimum 720 piksel olmalı diye düşünüyorum
    3-Batarya Süresi: bence çok önemli. telefonu akşam getirip hemen şarja takmak, Prize baglı yasamak istemiyorum. En az 2 gün gidebilmeli.
    4-Fotograf çekme özelliği aramıyorum.
    5- Stabil çalışan,sıkıntısız romu olsun istiyorum.
    6-Oyun oynamayı pek sevmem. Gerekmiyor.

İnceledigim Telefonlar
    1-Lenovo P780 (forumdaki sayfasını da inceledim 5 güne kadar batarya süresinden bahsediliyor. beni bu cezbetti)

2- Jiayu G4S İşlemci ve Rami güzel. En az 2 yıl arkama bakmam. Batarya süresi Lenovo P780 kadar olmasa da iyi olur sanırım. eğer özeliklerinde belirtilenler dogruysa fiyat/performnas ürünü gibi. yalnız siz hiç Jiayu ürünlerinden bahsetmemişsiniz? nedir fikriniz?
    Sizin önerdiklerinizden
    3-THL T5S ve
    4-ZTE V967s çok hoş telefonlar. Fİyatları da düşmüş minideal.net'de.
    THL T5S ( görüntü netiğine bayıldım. çözünürlük 960*540 oldugu için de 1900'lük batarya gayet yeterli gibi geldi. )

• quote:

Orijinalden alıntı: ramco77x

hocam yapma yaw replika önerisi nasıl yaparsınız . bu cihazların pil sorunları var

Hangi onerdigim telefon replika?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rovolver kullanıcısına yanıt
    Jiayu g4 konusunda bayagi rom yazilim problemleri okuyunca bir turlu almadim ve almadigim icinde oneremiyorum. Ancak g4s in fiyati ve ozellikleri bu sefer cok iyi bende bir tane alayim diyorum. Tek kusuru kalin olmasi ama 3000 mah pil icin deger.

Size en uygunu g4s gibi gorunuyor. Lenovo p780 eskidi artik yenisi cikar yakinda.

• Yakında Londra'ya gideceğim Çin'den oraya akrabaların oturduğu eve versem siparişi sorun çıkar mı? Almanya'ya sipariş verenler olmuş sanırım İngiltere'de de prosedür benzerdir diye düşünüyorum, ekstra vergi filan alınıyor mu bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonhell

Yakında Londra'ya gideceğim Çin'den oraya akrabaların oturduğu eve versem siparişi sorun çıkar mı? Almanya'ya sipariş verenler olmuş sanırım İngiltere'de de prosedür benzerdir diye düşünüyorum, ekstra vergi filan alınıyor mu bilgisi olan var mı ?

Ekstra vergi alinabilir dikkatli olun. Onu ingiliz gumruk sitesinden ogrenebilirsiniz. .gov.uk lu sitelerden yani. Gumruk yoksa bile yuzde 19 kdv yuksek bir rakam. Avrupadaki akrabalarin evi cok iyi bir secim olmayabilir.

• muratai kullanıcısına yanıt
    Sitede oneren vardı o anlamda. Dun sahiblneden adama ısrarla replika alma diyorum en son bana cevabı ne oldu bir bilseniz. SENİN CİHAZLAR CİN MALI REPLİKALAR EN AZINDAN KORE MALI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramco77x

Sitede oneren vardı o anlamda. Dun sahiblneden adama ısrarla replika alma diyorum en son bana cevabı ne oldu bir bilseniz. SENİN CİHAZLAR CİN MALI REPLİKALAR EN AZINDAN KORE MALI

Kore mali replika olmaz, olamaz. Korede copyright yasalari gayet ciddi. Cin degil orasi onune gelen telif hakki cignesin. Ben hic bir mesajimda replika onermedim, onerenlerede sert ciktim.

Birakin cakma urun ile hava atacagini sananlar kendini tatmin etsin, kapitalist duzenin meyveleri iste bunlar malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 26 Nisan 2014; 12:17:50 >
  • Hocam her teli almışsın masallah napiyorsun o kadar teli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

Hocam her teli almışsın masallah napiyorsun o kadar teli ?

Satiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doogee dg550 incelemesi bekliyoruz
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    Siparis vermeyi unuttum onu yarin siparis geceyim bari :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.