Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süpersdeals da saat 10 dan sonra %25 indirime giriyor 119a satılacak bu fiyata alınabilirmi
  • az önce baktım türkiyeye sevkiyat yokmuş .
  • Çoğu yer Türkiyeye göndermemekte haklı.
    120$ iyiymiş aslında ya, bi tane alsam mı napsam :))
  • Efendim 1100 TL'ye sıfır s4 almak mı mantıklı yoksa 799 TL'ye ZP980+ mi ? (Ön Kamera ve stabillik benim icin cok onemli)
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Ikisi ayni fiyat kategorisinde degil ki?
    1100 s4 e verene kadar katkat iyi lg g2 alirdim 1200 e.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Lenovo A850+ gözüme çarptı. A850 den ne farkı var diye bakayım dedim, kamerası filan herşeyi aynı. Sonra işlemci gözüme çarptı, 1.4 ghz lik 6592m 8 çekirdekli işlemci ile geliyormuş, fiyatıda uygun 5.5" qHD ekranlı telefon için.

Türkiyedeyken telefon alıp inceleme şansım olmadığı için artık haziran sonuna kaldı ancak bu özelliklerde bu telefon iyi satar, ben sipariş vericem önümüzdeki ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Inew fiyatina gore cok uygun degil? Muadili urunler daha ucuza satiliyor. Kasasi guzel ve ince diye o fiyat inew. Galaxy s4 kasasi ile gelse en cok 140-150 dolar ederdi.

hocam hangi ürünler bunlar tavsiye edebileceğiniz marka model varmı s4 kasalı kamerası iyi ekranı ıps olan
  • quote:

Ikisi ayni fiyat kategorisinde degil ki?
    1100 s4 e verene kadar katkat iyi lg g2 alirdim 1200 e.

Haklisiniz efendim. Buyuk ihtimal F/P olmasi acisindan ZP980+'yi tercih edecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Zp980+ iyi bir seçim telefonu alınca iyiki almışım diyeceksiniz. O paraya full HD en yeni model IPS ekran, 8 çekirdek, 2gb ram, çift sim, daha ne olsun?
  • quote:

Estağfurullah. Zp980+ iyi bir seçim telefonu alınca iyiki almışım diyeceksiniz. O paraya full HD en yeni model IPS ekran, 8 çekirdek, 2gb ram, çift sim, daha ne olsun?

Bende oyle dusunuyorum efendim. Beni 1.5 sene götürsün yeter.

• @muratai hocam alınabilecek markalar hangileri malzeme kalitesi ve stabilite açısından. Tcl, inew, newman,alcatel, vivo, elephone,gionee,jiayu,jiake gibi markalar içinden kullandığınız/sattığınız hangi markalar iyidir. Bu markalar içinde telefonları inceleyip seçim yapacağım.

Aradığım özellikler,
    maksimum 5" 400-440 ppi gorilla glass koruma(veya esdeger) ekran, 2 gb ram, mtk işlemci 4-8 core ,1.3-2.0 mhz (imei için),2500-3000 mah. ve üstü pil.
    Bu ayarda ya da buna yakın fiyatı cep yakmayacak telefon ve marka önerilerinizi bekliyorum hocam. Aslında çok buldumda batarya çıkarılamıyordu çoğunda bende ısınamıyorum bu tür telefonlara .)
    butcem 200-350 dolar duruma göre yükseltebilirim. Siz satıyor iseniz sizden de temin edebilirim.

@muratai

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimar_sinan kullanıcısına yanıt
    5" de 2500mah ustu pil koyan ve istediklerinizi karsilayab (full hd ekran) telefon yok. Ben begendigim telefonlari ve markalari konu icinde ilk sayfada belirttim.

Pil onemli ise ama 720p yede raziyim derseniz lenovo 4000 mah pilli (ama pili cikmayan) iki modeli var.
    2500-3000 mah degerine inanmayin cinliler istedigi rakami yazar pilin ustune.

Jiayu g4c var 3000 mah pilli ama 1gb ram.
    Beklerseniz g4s cikacak 230 dolara 2gb ram 8 cekirdek 3000 mah pil, 4.7" 720p ips ekran.

• quote:

5" de 2500mah ustu pil koyan ve istediklerinizi karsilayab (full hd ekran) telefon yok. Ben begendigim telefonlari ve markalari konu icinde ilk sayfada belirttim.

Pil onemli ise ama 720p yede raziyim derseniz lenovo 4000 mah pilli (ama pili cikmayan) iki modeli var.
    2500-3000 mah degerine inanmayin cinliler istedigi rakami yazar pilin ustune.

Jiayu g4c var 3000 mah pilli ama 1gb ram.
    Beklerseniz g4s cikacak 230 dolara 2gb ram 8 cekirdek 3000 mah pil, 4.7" 720p ips ekran.

Ustad tekrar merhaba g4s de fiyat uctu o konustugumuz sitede. Sana sormak istedigim bir dahaki yolculuk ne zaman tr yeye ona gore siparisim olacakta.cevabini bekleyecegim.

• Hocam selamlar Cubot X6 için nedersiniz 180$ civarı,teşekkurler.

• rammo kullanıcısına yanıt
    180 dolara fena de?il ancak tipsiz geliyor bana cubot. Birde cubot genel olarak malzeme kalitesi iyi de?il, önerdi?im bir marka de?il yani.
    Yakynda piyasada 6592m li 1.4ghz 8 çekirdek i?lemcili telefonlar dolacak, 150 dolarlara 8 çekirdek telefonlar gelecek.

Cubot alana kadar az daha koyup thl w200s alynabilinir 8 çekirdek ise asyl niyet.
    Yada daha ucuza doogee dg550 alynabilir 5.5" ekran, inew v3 kasasynda ?yk.
  • hocam cok tesekkür ederim hızlı cevabınız için sunu söylemek isterim cubot X6 tipini beyendim açıkçası tabi zevk meselesi kisiden kisiye değişir ve bunun islemcisi mt6592 1.7ghz 1gb ram 16gb rom acıkcası 180$ uygun geldi bana benim acımdan tek eksigi ekranın gorilla glass olmaması hocam sizden ricam tekrar bir baksrmısınız Cubot X6 özelliklerine sizin fikriniz benim icin önemli teşekkürler.

• rammo kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata bu ozellikler iyi bence. Gg ye cok takilmayin hepimiz hala ekran film koruyucu ile kullaniyoruz telefonlari.

• quote:

Bu fiyata bu ozellikler iyi bence. Gg ye cok takilmayin hepimiz hala ekran film koruyucu ile kullaniyoruz telefonlari.

Eyvallah hocam teşekkürler sağol'un.

• 140dolara kadar tavsiye ettiğiniz telefon var mi

• akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    THL T5s / Zopo ZP700 (Birbirinin eşdeğeri)
    +10 dolar daha koyarsanız;
    Lenovo S650, kesinlikle pişman olmazsınız lenovo ile.
    155-160 civarı 5.5" - 6" lik lenovo A serileride var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.