Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zopo nun zp1000 modeli elime geçti. Arttırlabilir hafızası olmadığını geldikten sonra anlayınca keşke zp980+ alsaydım dedim :) . Telefon gayet şık ve ince. 980+ e göre tasarımı daha hoş fakat bataryasının çıkmaması ve hafıza durumu biraz can sıkıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerdogan85 -- 26 Nisan 2014; 22:16:46 >
  • dragonhell kullanıcısına yanıt
    Almanya dan üç gün önce getirttirdim. Siparişi oraya vermiştim. 21 euro vergi alınmış. Fakat ingiltere nasıl olur orasını bilemiyoruz tabi.
  • aerdogan85 A kullanıcısına yanıt
    Hocam almanyada limit falan bi bilginiz var mı vergi konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @muratai, elinde 5" ve uzeri 720p yada 1080p, enaz 1gb ram, kamera cekimi iyi olan telefon varsa talibim.

• muratai kullanıcısına yanıt
    hocam özel değilse peki ne kadar kar koyup satıyorsunuz ? alma gibi bir niyetim var da
  • Konu icinde telefon satisi yapmiyorum diye daha once yazdim. Bu konuda benim yurtdisinda bol miktarda alip sattigim telefonlara ait izlenim ve varsa mini incelemelerim yer almakta. Birde tabi yine elimden gecen veya gecmeyen telefonlara ait onerileri yaziyorum. Bunlar haricinde her turlu soruyu pm den yanitliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun bilgi için bende İngiltere durumunu öğrenirsem buradan paylaşırım
  • hearts H kullanıcısına yanıt
    Limit derken. Gelen ürünün fiyatı ile ilgili bir limit mi yoksa ürün adedi ile ilgili bir limit mi ?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam görmedim onu özelden yazmak istedim yalnız sizin özel kapalı olduğu için yazamadım iyi akşamlar

• kalender46 K kullanıcısına yanıt
    Kapali degil pm butonu aktif, profil kapali sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalender46

Pardon hocam görmedim onu özelden yazmak istedim yalnız sizin özel kapalı olduğu için yazamadım iyi akşamlar

Pm linkini bulamazsaniz ben sizin icin (ve bulamayan digerleri icin) yazayim:

https://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMessageID=91126473

limit derken ürün fiyatı ile ilgili vergisiz sipariş imkanı var mı? yani bizdeki gibi 75€ sınır tarzı var mı?
  • hearts H kullanıcısına yanıt
    Oyle bir limit var mi bilemiyorum. Fakat soyle bisey var ki. Ben kutu uzerine deger olarak 30 usd yazilmasini istedim satici da DHL nin en az 35 usd kabul ettigini soyledi. Kutuyu ben acmadim uzerinde yazip yazmadigi bilgisini de bilmiyorum.

• Donanımhaber'in en güzel başlıklarından biri.
    Muratai hocama da tebrikler, bilgisi olmadığı telefon yok.
    Çin telefonlarına önyargılı bakan beni bile çekti telefonlar.
    oneplus one bekliyorum şimdilik.
  • Oneplus one çıksın, Singapur'dan onuda alır onuda incelerim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Oneplus one çıksın, Singapur'dan onuda alır onuda incelerim :))

Hadi bekliyoruz abi seni.Senden cok sey ogrendi bu forum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam thl t5 tavsiye etmişsiniz onun yerine 98$a lenovo s750 olabilirmi tavsiye edermisiniz.
  • Duyduguma gore mtk islemcili telefonlara imei yi kendimiz yazabiliyor musuz varmidir asli?

• quote:

Orijinalden alıntı: filipper

hocam thl t5 tavsiye etmişsiniz onun yerine 98$a lenovo s750 olabilirmi tavsiye edermisiniz.

98$a nereden buldunuz link verebilir misiniz?

• Çok küçük minik bir mtk'lı telefon alacak olsam öneriniz ne olurdu. Sadece arama, mesaj ve iyi bir batarya benim için yeterli. Kibrit kutusu kadar filan olması lazım benim için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.