Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani 100.150 telefonuna göre 200.-TL normal bu karlar htc,samsung,sony gibi markalara verilen paraları hatırladıkça sinirleniyorum sanırım telefonu normal fiyatın 3 katı fiyatına kurumsal firmalardan alınca insanın gözüne gelmiyor ama şahıs biraz fazla kar edince olay kişiselleşip vay fırsatçı psikolojisine giriliyor buda insan psikolojisi...kimse 1.000.-TL telefona bağlayıp 1.050.-TL satmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

yani 100.150 telefonuna göre 200.-TL normal bu karlar htc,samsung,sony gibi markalara verilen paraları hatırladıkça sinirleniyorum sanırım telefonu normal fiyatın 3 katı fiyatına kurumsal firmalardan alınca insanın gözüne gelmiyor ama şahıs biraz fazla kar edince olay kişiselleşip vay fırsatçı psikolojisine giriliyor buda insan psikolojisi...kimse 1.000.-TL telefona bağlayıp 1.050.-TL satmaz..

telefonuna göre normal ama %100 karla satılıyor genelde muratai ile görüştük forumun bi sayfasındada 50$karla çalıştığını söyledi bence gayet normal ama 230tl lik teli 500e satmakta insafsızlıktan başka bişey değil

firmalarda kar çok ama ürünün arkasında duruyor en az 2sene sonrasındada ücreti karşılığında tamir ediyor. şahıstan aldığınız telefonun garantisi en fazla 3gün GETi onayladıktan sonra araki bulasın herhangi bir sorunda
    ben bu güne kadar 1kere teli komple hanımın telininde hafıza kartı ve bataryasını değiştirdim garantiden firmanın bu iyiliği var

• Arkadaşlar konu içinde satışla ilgili soruları yanıtlamıyorum, satışta yapmıyorum sadece bilgilendirme yapıyorum.

Birde getirdiği telefona %60-70 kar koyup satanlara sert çıkıştığım için düşman çok, o yüzden rakam ve satış içeren mesajları editler / silerseniz sevinirim.
  • muratai hocam size sonuna kadar katılıyor takdirde ediyorum bende sinir oluyorum orjinal fiyatını bildiğim ürünlerin faiş fiyata satılmasına. mesajların silinmesinede ben şahsen forumum insanları her konuda bilgilendirmesinden yanayım o yüzden mesajlar konuyla alakalı ve hakaret içermiyorsa bence silinmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Arkadaşlar konu içinde satışla ilgili soruları yanıtlamıyorum, satışta yapmıyorum sadece bilgilendirme yapıyorum.

Birde getirdiği telefona %60-70 kar koyup satanlara sert çıkıştığım için düşman çok, o yüzden rakam ve satış içeren mesajları editler / silerseniz sevinirim.

hocam lenovo s650 aldım imei atamadım room atmak zorundamıyım imei atmak için telefon hakkıdna hiçbir bilgim yok ne yapmalıyım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihb1993 -- 7 Mayıs 2014; 10:50:48 >
  • fatihb1993 F kullanıcısına yanıt
    Imei icin root gerekmez. Mtk engineering mode uygulamasini indirin google playden. Forumda yazan islemleri uygulayin.

Cds information diye aratin forumda cikar nasil yapilacagi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Imei icin root gerekmez. Mtk engineering mode uygulamasini indirin google playden. Forumda yazan islemleri uygulayin.

Cds information diye aratin forumda cikar nasil yapilacagi.

cevap için çok teşekkürler hocam ben mobile uncle tools indirmiştim (mtk) kısmı açılmadı dediğiniz konuyu forumda bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisami83

kardesim imei işi çok kolay, *#*#3646633#*#* yap connectivity olan 2. menuye gel, ordan cds information sonra radio information ve hangi simi değiştireceksen ona tıkla ve Sim 1 için AT+EMGR 1,7 "buraya dayeni imei yi yaz" Sim 2 için AT+EMGR 1,10 "buraya dayeni imei yi yaz" entera bas teli aç kapa ve yeni imei hayırlı olsun.

364 lu kod bazi tellerde calismaz, o yuzden mtk engineering mode uygulamasi bu isi goruyor, programi acinda mtk engineering mode a tiklanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam telefon bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

izlenimlerinizi ilk mesaja toplasanız + ları ve - lerini belirtseniz ve mümkünse incelem videosu koysanız çok daha yararlı olacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 8 Mayıs 2014; 12:32:02 >
  • Bir ara ilk mesajı düzenlerim.

Video inceleme çekmeye pek yanaşmıyorum insan videoda kendi sesini duyunca irkiliyor. Youtube da bir sürü video inceleme var zaten.
  • vidyo çekiminde bende çok hazzetmem kendi sesimden.
    bu çin malı telefonlarda 3g üzerinden görüntülü arama yapamadığımız model varmı bi aralar sony nin en kaliteli tellerinde bile bu özellik yoktu sadece skype tango gibi programlarla görüntülü konuşabiliyoduk. bizim bakıcıya almayı düşünüyorum thl t5 veya lenovo s720 gibi 100$ civarlarında bi telefon ama 3g şebekeden görüntülü arama yapıp yapmadığını nasıl anlarız.
  • Merhabalar Arkadaşlar belki konu dışı ama nolur kusura bakmayın thl t100 s bu telefonu gördüm çok hoşuma gitti heveslenip şipariş verdim şu an gümrükte bekliyor geri gidecek bende alternatifler arıyorum bunlardan biride siparişi Azerbaycana yollamak bilen varsa nolur yardımcı olsun Azerbaycanda bizimki gibi gümrük problemi varmıdır yoksa telefonler rahat geçermi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 250 dolar civarına kadar telefon bakıyorum.

octa core
    2gb ram
    mümkünse 3000mah civarı pil
    kamera çok önemli de değil ama 13-14mp iyi olur
    5"-5.5" civarı olabilir.

Newman k2s buldum 240 dolar civarına ama muratai üstad önermiyor.
    Jiayu g4s var çok daha ucuza. Jiayuda forumda çok alıp sorun yaşayanlar oldu diye hatırlıyorum baya. Ben THL den iyisini ararken jiayu daha kötü dediler çinden bilenler.
    Umi x3 listelerde görünüyor ama stok var diyene rastlamadım henüz. bir yere tek sordum yok dediler. aexp de sorduklarım da yarın cevap verirler muhtemelen.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Sizin yerinizde olsam.sanirim redmi note alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Sizin yerinizde olsam.sanirim redmi note alirdim

160 dolar çıkış fiyatı demişler 2gb versiyonu için miui.com da ama 250 dolardan bile bulunmaz muhtemelen. 130 dolar diye çıkan red rice 230 dolardan satan sitelerde bile stokta kalmıyordu. çok sonra 200 dolara düşmüştü.

200 dolara bile bulunsa alınır aslında ama sanırım stok yok piyasada.

edit : xiaomiworld de 5 dolar öncelik hakkıyla birlikte 274 dolara satılıyor. stok var diyorlar, yalan değilse.

WDCMA yokmuş. Alınmaz zaten

biraz abes kaçabilir ama zoponun tipi de kutu gibi, sevmiyorum ben. xiaomi redmi note da benzer şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Mayıs 2014; 19:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

Merhabalar Arkadaşlar belki konu dışı ama nolur kusura bakmayın thl t100 s bu telefonu gördüm çok hoşuma gitti heveslenip şipariş verdim şu an gümrükte bekliyor geri gidecek bende alternatifler arıyorum bunlardan biride siparişi Azerbaycana yollamak bilen varsa nolur yardımcı olsun Azerbaycanda bizimki gibi gümrük problemi varmıdır yoksa telefonler rahat geçermi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

bilgisi olan yok mu arkadaşlar
  • forumdan biri var azerbaycandan telefon alan. 2-3 manat rüşvet verdim demişti. yasak değil ama demişti sanki. rüşvetsiz iş yapılmıyorsa tabi yasak olmasa bile sorun çıkarabilirler.

ordan sık sık gelip giden var mı yurtiçine ? elden getirmesi lazım ordan çünkü. ordan da kargoya verirse bir farkı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Mayıs 2014; 20:12:25 >
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    1 yıldan fazla oldu Jıayu G2 kullanıyorum,bir arkadaşa da Jıayu G3 aldırdım oda memnun.
    Eşime daha yeni İ New V3 aldım o da çok beğendi,samsung hevesinden vazgeçti telefonu elinden düşürmüyor,oğlana da Dogee 350 sipariş ettim ama henüz gelmedi.
    Kendiminkinide bir sorunu olduğundan değil yenilemek istiyorum.
    Pandawillde bugüne has indirim var şeytan dürtüyor.
    Size tavsiyem thl t100s almanız bende buna bakıyorum ama gümrüğe takılırmı diyede düşünmeden edemiyorum.
    Jiayu G4S i tavsiye ederim, Jıayu G2 de şeytan kulağına kurşun hiçbir sorun yaşamadım,kamerası ve wifi çekimi süper ben çok memnun kaldım.
    Jıayunun da iyi marka olduğunu düşünüyorum.
    Fakat yeni çıkan modelleri sevemedim.
    Fiyat cazibesinden dolayı Jıayuda benim için ön sırada
    Newman K18 de var fakat pili sabit yoksa bu da güzel telefon.
    MTK işlemci olunca imei değiştirmek sorun olmuyor,bunada dikkat etmek lazım.

• jiayu zaten eski seride taş gibi telefon yaptı diye forumda çok övüldü ama g4 ü heyecanla beklenmişti hatta. g4 te hatalar oldu baya sorunlar yaşayanlar oldu ondan sonra biraz daha gözden düştü sanki.

pandawilldeki indirim k18 için mi bahsettiğiniz ?
  • Redmi Note un 1gb olanında wcdma yani 3g yok, 2gb olanıda ön siparişte şu anda ve en düşük 240 dolar gördüm aliexpresste.
    Siz 130-160 dolar yazan fiyata aldanmayın o çin içi ts-cdma şebekeli telefonun satılacağı en düşük fiyat (kimse o fiyattan almıyor merak etmeyin).

Jiayu G4S çıktı fiyatı uygun, tabi 4.7" istemeyen olabilir. 1gb ramli g4s çıktı 6592 8 çekirdek fiyatı uygun 3000 mah pili ile birlikte.
    thl nin 4400 ve 5000 mah pilli (bence gerçek kapasitesi bu kadar yüksek değildir) telefonları gelecekmiş 4 çekirdekli, beklemek lazım :)

Newman önermiyorum çünkü rom yani yazılım desteği rezalet.
    Kağıt üstündeki verilere bakılarak telefon alınmaz, firmanın bilinirliği ve modelin popülerliği önemli.

Mesela zopo zp980 / c2 / c2 platinum (4 çekirdek) için coloros custom rom var şahane birşey (imei değişim menüsü kapalı yalnız, başka şekilde çözmek gerekiyor).

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.