Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw pomp c6s die bi canavar telefon var ama kimsenin bu telefondan bahsettiğini duymadım? telefonda yok yok mhl bile var yani. varmı bu telefon ile ilgili bilgisi olan.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Oraya sorunsuz varsinda buraya getirecek var.
  • Geçen gün gümrüğe takılan 70$ lık 7" Chuwi tableti almaya ptt kargo işleme merkezine gittim. Ben gitmesem daha en az 1 hafta ihtarname yollamazdı bunlar. Gitmeden öncede 2 kez telefonla aradım, işin kötü yanı E-Devlette daha detaylı güncel bulunan postanın bulunduğu yer, ptt.gov.tr de yer almıyor. E-Devlet olmasa daha çook beklerdim yani.

Neyse gittim paketi almaya, paket cep telefonu olarak işlenmiş yani yasaklı ürün. Dedim ki 7" tablet bu, o zaman sim kart girişi vardır belki dediler. Ben paypal + kart ekstresinden tutunda tabletin sayfasına kadar bir sürü sayfa basıp gittim. Görevli hatun sim kart yuvasını bulamayınca internetten arattı acaba varmı yok mu diye.

Tüm bunlar olurken saat daha 16.00 olmuş gümrük müdürü erken paydos etti, e nede olsa devlet dairesi ya kim tutacak koca gümrük müdürünü?

Sonunda tableti teslim aldım ancak hepi topu ucuz kıçı kırık bir tablet için bile bu kadar uğraştırıyorlarsa telefon getirip telefonu gümrüğe takılanlara Allah sabır versin.

Yakında yurtdışından alışverişi tamamen yasaklarlarsa şaşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Geçen gün gümrüğe takılan 70$ lık 7" Chuwi tableti almaya ptt kargo işleme merkezine gittim. Ben gitmesem daha en az 1 hafta ihtarname yollamazdı bunlar. Gitmeden öncede 2 kez telefonla aradım, işin kötü yanı E-Devlette daha detaylı güncel bulunan postanın bulunduğu yer, ptt.gov.tr de yer almıyor. E-Devlet olmasa daha çook beklerdim yani.

Neyse gittim paketi almaya, paket cep telefonu olarak işlenmiş yani yasaklı ürün. Dedim ki 7" tablet bu, o zaman sim kart girişi vardır belki dediler. Ben paypal + kart ekstresinden tutunda tabletin sayfasına kadar bir sürü sayfa basıp gittim. Görevli hatun sim kart yuvasını bulamayınca internetten arattı acaba varmı yok mu diye.

Tüm bunlar olurken saat daha 16.00 olmuş gümrük müdürü erken paydos etti, e nede olsa devlet dairesi ya kim tutacak koca gümrük müdürünü?

Sonunda tableti teslim aldım ancak hepi topu ucuz kıçı kırık bir tablet için bile bu kadar uğraştırıyorlarsa telefon getirip telefonu gümrüğe takılanlara Allah sabır versin.

Yakında yurtdışından alışverişi tamamen yasaklarlarsa şaşmam.

konteynerla gelince sim girişi varmı yok mu bakmıyorlar milletin anasını ağlatıyor bu daireler..herkese kaçakçı gözü ile bakıyorlar ama müstehak bu millete nasıl yönetilmeyi hakederseniz o şekilde yönetilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

jiayu zaten eski seride taş gibi telefon yaptı diye forumda çok övüldü ama g4 ü heyecanla beklenmişti hatta. g4 te hatalar oldu baya sorunlar yaşayanlar oldu ondan sonra biraz daha gözden düştü sanki.

pandawilldeki indirim k18 için mi bahsettiğiniz ?

g4 de bariz çekme problemleri vardı telefonun çekim gücü iyi değildi,birde tekefonla işlem yapmaya başladığınızda ya çekim gücü 1 diş düşerdi yada komple gider sonra kafasına göre geri gelirdi,ilk modellerinde ki itina ve işçilik sonradan bozuldu bunun nedenlerinden biri telefonlarının çok tutulması ve artan talebi karşılamak üzere artırılan üretim kapasitesinin kalite ile aynı oranda gitmemesi yani jiayu işin içinden çıkama dı..

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

jiayu zaten eski seride taş gibi telefon yaptı diye forumda çok övüldü ama g4 ü heyecanla beklenmişti hatta. g4 te hatalar oldu baya sorunlar yaşayanlar oldu ondan sonra biraz daha gözden düştü sanki.

g4 de bariz çekme problemleri vardı telefonun çekim gücü iyi değildi,birde tekefonla işlem yapmaya başladığınızda ya çekim gücü 1 diş düşerdi yada komple gider sonra kafasına göre geri gelirdi,ilk modellerinde ki itina ve işçilik sonradan bozuldu bunun nedenlerinden biri telefonlarının çok tutulması ve artan talebi karşılamak üzere artırılan üretim kapasitesinin kalite ile aynı oranda gitmemesi yani jiayu işin içinden çıkama dı..

konu sahibi arkadaş da newman önermem jiayu güzel dedi, yoksa k2s düşünüyordum, sonra g4s e yönelmiştim. Gel de çık işin içinden
    jiayu g4s var şimdi, 6592 işlemcili. 200 dolara düştü. g4 ü 300 dolara zor bulurdun piyasada. tabi jiayu kaliteyi bozarsa olacağı buydu. Muhtemelen parayı vurdum zengin oldum artık beni kim tutar diye parayı karı kıza harcayan bir mantık var işin başında. iş ahlağı olmayınca parlayıp saman alevi gibi kısa zamanda hüsrana dönen firma gibi oldu.

sonunda S de olsa G4 yine. Bunda da var mı diye araştırmak lazım o sorunlar.
    yurtdışından getirip satanlar da bireysel çabaları yıldırma politikası izliyor bakıyorum

• www.aliexpress.com/item/Original-THL-T100-OGS-NFC-OTG-1-7GHZ-5-0-inch-Android-4-2-MTK6592-Octa/1564481455.html Ram 2GB + Rom 32GB
    JiaYu G4S
    www.aliexpress.com/item/ZOPO-ZP998-MTK6592-Octa-Core-Phone-5-5-IPS-1920x1080-2G-RAM-16G-ROM-Android-Smart/1610098574.html

bunlardan veya başka nasıl cep telefonu önerirsiniz. almanya aktarmalı getirteceğim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

konu sahibi arkadaş da newman önermem jiayu güzel dedi, yoksa k2s düşünüyordum, sonra g4s e yönelmiştim. Gel de çık işin içinden
    jiayu g4s var şimdi, 6592 işlemcili. 200 dolara düştü. g4 ü 300 dolara zor bulurdun piyasada. tabi jiayu kaliteyi bozarsa olacağı buydu. Muhtemelen parayı vurdum zengin oldum artık beni kim tutar diye parayı karı kıza harcayan bir mantık var işin başında. iş ahlağı olmayınca parlayıp saman alevi gibi kısa zamanda hüsrana dönen firma gibi oldu.

sonunda S de olsa G4 yine. Bunda da var mı diye araştırmak lazım o sorunlar.
    yurtdışından getirip satanlar da bireysel çabaları yıldırma politikası izliyor bakıyorum

birde bu çinli çakallar japonların peşinden gidiyor en kalitelisi en iyisi bizlere hesabı çin için ürettikleri telefonlara wolfson chip koyarlar,dünyaya satttıkları telefonlara yamahanın b...tan profosyenel chip'ini koyarlar yani çinliye daha iyisini yapıyor..jiayu

• quote:

Orijinalden alıntı: esmer23s

yaw pomp c6s die bi canavar telefon var ama kimsenin bu telefondan bahsettiğini duymadım? telefonda yok yok mhl bile var yani. varmı bu telefon ile ilgili bilgisi olan.

http://www.pandawill.com/pomp-c6s-smartphone-2gb-32gb-55-inch-fhd-screen-mtk6592-octa-core-otg-nfc-mhl-yellow-p87196.html

İşte o ilgisi olan şahıs benim :D hatta uzun telefon incelemeleri sonucu 6 nisanda satında aldım ama sweden post sağolsun 33 günde almanyaya ulaşamadı telefon o yüzden dün gelen akrabalarım getiremedi.
    Şimdi en son bu cumartesi frankfurt havalimanına giriş yaptığı görülüyor. eğer salıya kadar 220km uzaklıktaki dortmunda kargom teslim edilirse yine gelen akrabalarımla çarşamba günü elimde Allah'ın izniyle. Yetişmezse ancak temmuz ortası elime geçecek :-( . Çarşamba gelirse izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..

• bu almanyada yüzde kaç vergi alıyorlar ve neye göre fatura yok bişey yok vergiyi nasıl belirliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

bu almanyada yüzde kaç vergi alıyorlar ve neye göre fatura yok bişey yok vergiyi nasıl belirliyorlar

Telefon olduğunu tespit ederlerse 20-30 euro gümrük vergisi alıyorlar sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

quote:

bu almanyada yüzde kaç vergi alıyorlar ve neye göre fatura yok bişey yok vergiyi nasıl belirliyorlar

yani farkedilmeme olasılıgıda var
    birde 1000 usd tl de aynı 100 usd lik telede aynı vergimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

quote:

yani farkedilmeme olasılıgıda var
    birde 1000 usd tl de aynı 100 usd lik telede aynı vergimi

Forumdan bir arkadaş söylemişti gift falan bişeyler yazdırırsan vergisiz geçme oranı %90 gibi yüksek bir rakam.
    Evet vergi fiyatları aynıymış hemen hemen

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu.
    İndirim 9 mayıs için dolar bazında idi,ara ara bu şekilde indirimler yapıyor.
    Ne alırsan al o şekilde idi.
    K18 ne zamandır indirimde zaten.
    G4S ile ilgili duyduklarımdan sonra bende şimdilik vazgeçtim.
  • İncelemeni merakla bekliyorum.
    Gözüm üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer23s -- 10 Mayıs 2014; 17:53:31 >
  • ne duydun ki hocam ?
    G4 ile ilgili çok sorun var da g4s henüz yeni, ben biraz baktım bugün ama problem yazısı göremedim. genelde g4 sorunluydu network yönünden demişler. biri sormuş bunda da aynı anakart aynı malzeme mi kullandınız diye ama yakında özellikleri yanyınlarız demişler jiayu store da.
  • g4s ile g5s video incelemesine baktım. ekran kalitesi olarak g4s bariz bir şekilde kötü kalıyor g5s in yanında. çekim gücünü ve diğer ayrıntıları bilemem tabi ama jiayunun g4s te ucuz malzeme kullandığını düşünüyorum. Uygun fiyatı ile çok cezbedici ama genel anlamda taktir görüp tavsiye edilmedikçe listemden çıkardım şuan
  • jiayu g4s için MIUI ROM cıkmıs Xiaomi Redmi Note dan portlanmış sanırım. iii haber.

siteye resim eklemek son dönemde cok sıkıntılı.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun187

jiayu g4s için MIUI ROM cıkmıs Xiaomi Redmi Note dan portlanmış sanırım. iii haber.

siteye resim eklemek son dönemde cok sıkıntılı.....

4.4 olanida gelir yakinda mis :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• muratai kullanıcısına yanıt
    aynen ustad sabırsızlanıyorum gelsın su cıhazlar bol bol rom deneyelım :-)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.