Şimdi Ara

MTK / Snapdragon Telefon İncelemeleri ve Tavsiyeleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
116
Favori
244.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu sayfanin ustunde yazdiginiz cihazlar ne zaman elinize ulasir acaba ve trde satacaklarınız ne zaman trye giris yapar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydu1996 U kullanıcısına yanıt
    Konuda telefon satışı yapmıyorum, ayrıca TR de yaşamıyorum ben buraya tatile geldim.
    Türkiyeye gelirken yanımda getirdiğim telefonları satıyorum sadece o kadar.

Bu sipariş ettiğim telefonlar elbette satış amaçlı alınmış telefonlardır ancak ben vazifemi yapıp mini incelemelerini yapıp konuya koyacağım, fotoğraflarını, telefonun çektiği foto ve video örneklerini koyucam. Üstüne izlenimlerimi ve beğenip beğenmediğimi yazıcam.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Detayli pminiz için teşekkürler.200$ a kadar 2 GB ramli 6592 bir telefon var mi?(bilindik markalı)
    150-200$ arası 6589 veya 6582 li 1 GB ramli en alinasi model hangisidir?
    Yazdigim fiyatlar sizin satisinizla ilgisi olmadigini sadece cin sitelerindeki fiyatlar bazinda sorduğumu belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uydu1996

Detayli pminiz için teşekkürler.200$ a kadar 2 GB ramli 6592 bir telefon var mi?(bilindik markalı)
    150-200$ arası 6589 veya 6582 li 1 GB ramli en alinasi model hangisidir?
    Yazdigim fiyatlar sizin satisinizla ilgisi olmadigini sadece cin sitelerindeki fiyatlar bazinda sorduğumu belirtmek isterim.

Bilindik marka jiayu g4s var o fiyata 2gb li.
    6582 li en alinasi model lenovo s650-inew v3 dur 150-200 arasi. Huawei honor da 200 civar iyi telefon ancak elimden gecmedi hic fiyati yuzunden.

6589 telefona artik 150 den fazla vermezdim seri sonu eski mal cunku.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğrusu ben extra bi şey duymadım,siz benden daha ilgilisiniz bu konuda forumda okuduklarımdan etkilendim herhalde.
    Gerçi bu konuda aşağıdaki yorumlarda var ama ben fazla bir şey söyleyipde yanıltmak istemem.
    Diğer yabancı forumlarıda takip etmek lazım.
    Jıayunun marka imajı bende henüz değişmedi.Bu telefonlara güvenebilirim.
    Çünkü G 2 yi alırken videosunu izlemiştim,öyle karar verip almıştım.
    G4S in videosunu henüz izlemedim.
  • Murat hocam bu telefon ile ilgili izleniminiz nedir inceleme şansı bulabildiniz mi?

http://www.antelife.com/xiaomi-mi3-m3-quad-core-qualcomm-snapdragon-msm8974ab-2-3ghz-1920x1080-5-0-inch-2g16g-smartphone-black.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkizmir -- 12 Mayıs 2014; 19:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkizmir

Murat hocam bu telefon ile ilgili izleniminiz nedir inceleme şansı bulabildiniz mi?

http://www.antelife.com/xiaomi-mi3-m3-quad-core-qualcomm-snapdragon-msm8974ab-2-3ghz-1920x1080-5-0-inch-2g16g-smartphone-black.html

Bunlara imei atılamadığı için istek olmuyor pek o yüzden elimden geçmedi.
    Ancak bu paraya bu işlemci ve ekran mis gibi pasaport kaydını göze alan için gayet güzel cihaz.

Yakında Türk pazarına gireceklermiş diye duydum belki 1000 tl seviyesinden giriş yapar işte o zaman çok satar.

• arkadaşlar lenovo k910 alabileceğim sağlam bir link lazım öneri varmı acaba ?
  • ben de nubia z5s mini , thl 100s ve TCL idol X + S960 bunlardan birisini sipariş vereceğim ama karar veremedim... zopo da var 998 modeli aynı fiyata yaklaşık olarak 285 dolar civarı... en iyisi hangisidir? imei atabilme kolaylığıda göz önüne alırsak hangisi iyidir?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi redmi note telefon nasil sizce mtk6592 islemci var yil sonuna dogru turkiye ye de gelebilir tahmin edilen 600 tl alinir mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

Hocam xiaomi redmi note telefon nasil sizce mtk6592 islemci var yil sonuna dogru turkiye ye de gelebilir tahmin edilen 600 tl alinir mi sizce

Redmi note fiyatına göre süper ancak 130-160 dolara alabileceğinizi sanıyorsanız kendinizi kandırırsınız. Türkiye pazarınada 600 tl den filan girmez, adamlar buraya kar etmek için gelicek maliyetine satış yapıp duanızı kazanmak için değil. 1gb modeli dahi 600 liradan satılmaz, belki 650-700 olur. 2gb modelide tahminen 750-800 tl olur.

quote:

Orijinalden alıntı: beytom

ben de nubia z5s mini , thl 100s ve TCL idol X + S960 bunlardan birisini sipariş vereceğim ama karar veremedim... zopo da var 998 modeli aynı fiyata yaklaşık olarak 285 dolar civarı... en iyisi hangisidir? imei atabilme kolaylığıda göz önüne alırsak hangisi iyidir?

Nubia z5s e sen ben imei atamayız pahalı yazılımlar gerekiyor, öbürleri ise birbirinin eşdeğeri sayılır üst düzey telefonlar.

En iyisi şu bu demek zor. MTK lı olan modellere %99 imei çakılır.

• Üstad telefonları incelemeye ne zaman başlayacaksın valla bekliyorum değerli yorumlarını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhun187 kullanıcısına yanıt
    20-30 mayis arasi

• İYİ GÜNLER MURAT BEY İNCELEMELERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK ANLAŞILIR TEŞEKKÜRLER BİLGİLENDİRME İÇİN..
    SİZDEN RİCAM POPÜLER OLAN İOCEAN X7 VE LENOVO S820 CİHAZLARI ARASINDAKİ TERCİHİNİZ NE YÖNDE OLUR.. BU İKİ TELEFONUN İNCELEMESİNİ YAPABİLİR MİSİNİZ.. GSMARENA DA LENOVO S820 KULLACILARIN %60 KADARI OLUMSUZ YORUM BİLDİRMİŞ.. BİLGİLENDİRME YAPARSANIZ SEVİNİR.. 3 CİHAZ ARASINDA GİT GEL YAPIYORUM
    1-LENOVO S820
    2-İOCEAN X7
    3-DOOGEE DG550 (BU AY İÇİNDE ÇIKACAK 166.66 DOLAR)
  • royalclass18 R kullanıcısına yanıt
    İkiside eski telefon. DG550 ise ucuz ancak doogee nin malzeme kalitesi ve parça kalitesi yerlerde sürünüyor önermem.
    S820 yerine daha yeni lenovo modellerinden birine bakın bence.
    X7 de artık üretilmiyor X7 HD modeli var daha ucuza. X7 son kalan parti mallardan denk gelirseniz boşuna almayın, o fiyat aralığında jiayu g4s bakabilirsiniz 8 çekirdekli 2gb ramli.
  • murat bey inew v3 hakkında düşüncelerinizi belitmiştiniz daha önce.. 200 dolara kadar önerebileceğiniz jiayu dışında model var mı.. aslında hindistan markası olan xola q1010i çok hoşuma gittti ama malesef onların sitelrinden daha önce alışveriş yapmadım..
  • lenovo golden warrior s8 çok hoşuma gitti konuştum fakat sadece çindeki yerel müşteriler için özel üretilmiş göndermiyoruz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalclass18

lenovo golden warrior s8 çok hoşuma gitti konuştum fakat sadece çindeki yerel müşteriler için özel üretilmiş göndermiyoruz dediler

GSM ARENA da hsdpa yazıyor ancak çıkıs tarıhı olarak 2014 ıkıncı ceyrek dıyor sanırım wdcma modelı cıkmadı yada yakında cıkacak. gsmarena pek begenmemıs telefonu sanırım ozellıkle 2000mah pılını :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • royalclass18 R kullanıcısına yanıt
    4 mü 8 çekirdeklimi olacak telefon?
    Neo M1 dikkatimi çekiyor bu aralar, inew den daha başarılı bir huawei p6 taklidi, üstelik windows phone 8.1 romuda gelecekmiş ilerleyen zamanlarda, bildiğiniz wp olacak yani ancak imei işi wp de direk sıkıntı :)
  • ceyhun bey telfonun prestijli duruşu hoşuma gitti inew v3 de hoşuma gidiyorda kararsız kaldım :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.