6b2 yi dıkkatlıce okursanız orda yazar Sadece TEKNIK LİSE MEZUNLARI dıploma puanı 0,15 ıle çarpılacaktır yazıyor YANI MESLEK LİSESİ YAZIYORSA DIPLOMANDA ANADOLU MESLEK ENDUSTRI MESLEK EK PUAN YOK..DUZ LİSE GİBİ ALDIGIN PUAN+OKUL PUANIN .HERHANGI BİR EK PUAN YOK..VE SÖYLE BİR SART DAHA VAR ÖNCEDEN BASKA BÖLUMU SECTIGIMIZDE PUANIMIZ KIRILIRDI. SIMDI GECERSİZ SAYILIYOR.BEN ELEKTRONIK ÇIKISLIYIM MAKINA MUHENDISLIGI HATTA METALURJI BILE YAZDIM PUANIM KIRILIRSA BİLE GELIR DIYE (KIRILMIS HALİ 347 MAKINA MUH 301 LE KAPADI FIRAT UNİ) GELMEDİ.DİLEKÇE YAZDIM O OKULU BÖLUMUNUZ KARSILAMIYOR YAZIP GÖNDERDİLER...44 YILDIR MESLEK LİSELERİNE EK PUAN WERIP BASKA BÖLUM YAZARSA PUANI KIRILAN BIZLER ARTIK TAMAMEN MAGDURUZ NE EK PUAN WERIYOR NEDE YAZDIRIYOR BASKA BİR BÖLUMU H.OLSUN.. 375 LE AÇIKTA KALDIK..SAYGILAR
mtoklular 4 yıl okumuyor haberiniz olsun.5 yıl
sınav yapıldı ama geçen olmamış.marmara teknoloji fakültesi sonuçlarına baktım kimse geçememiş.bizim burada da kimse geçemedi.oldukça kazık 2.bölüm soruları falan varmış sınavda.muafiyet sınavında yani.gerçerseniz bu sınavı 1.yıldan devam ediyorsunuz.geçemezseniz de hazırlık okuyorsunuz 1 yıl.
bizim arkadaş mtok lu hazırlık okuyacak.ders programına baktım o kadar boş ki. temel matematik-fizik-kimya falan görüyorlar.ne işliyorsunuz dedim bölme bölünebilme asal sayılar falan.
1 yıl hazırlık okunamaları iyi aslında direk 1.sınıftan başlasa ne yapıcak?hiçbişey bilmiyor 2.bölüm adına..
bi taraftanda okul kendini düşünüyor zannedersem.o kadar öğrenciden 1 yıl daha harç alacaklar
@x_irr
okuldan geliyorum dedigin haklıymış dostum 377 ile kaldım ben de ortalıkta valla napcam bilmiyorum
@speedman
haklısın 5 sene okumaya da razıydık
birisi toparlayabilir mi_?
@cobra 2
tercih edemiyor kardeşiniz yani ,) elektrik yazılım ve bilgisiyar seçebiliyor sadece
Olay Su dostum Anadolu meslek Endstrı Meslek çıkıslıysan Ek puan yok..Sadece teknık lıse çıkıslıysan ek puan alırsın..BIR IKINCISI SADECE TABLO 6B2 ALANININ ALTINDA YAZAN MUHENDISLIGI YAZABILIRSIN..DİGER BÖLUMLERI YAZAMAZSIN GEÇERSİZ SAYILIR..BASKA BÖLUME GIDIPTE PUAN KIRILMA GİBİ BİR DURUM YOK DİREK GEÇERSİZ TERCIH SAYILIYOR.SAYGILAR
quote:
Orijinalden alıntı: x_irr
Olay Su dostum Anadolu meslek Endstrı Meslek çıkıslıysan Ek puan yok..Sadece teknık lıse çıkıslıysan ek puan alırsın..BIR IKINCISI SADECE TABLO 6B2 ALANININ ALTINDA YAZAN MUHENDISLIGI YAZABILIRSIN..DİGER BÖLUMLERI YAZAMAZSIN GEÇERSİZ SAYILIR..BASKA BÖLUME GIDIPTE PUAN KIRILMA GİBİ BİR DURUM YOK DİREK GEÇERSİZ TERCIH SAYILIYOR.SAYGILAR
sağolun
Yazacağım da sonumuz ne olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: LaFleur
Yazacağım da sonumuz ne olacak.
muammaaa
ben :) meslek lisesiler için piyango oldu resmen barajı geç ö mhendis ol :)
ben de yazabilirim, denemelerde 370 civarı yapıyorum anadolu meslek bilg. alanından mezunum, sakarya bilg. müh. mtok yazmam durumunda aldığım ham puana ne kadar puan eklenir bilen var mı, bir öğrenemedim şu olayı. diploma notum 81 buarada
Bende yazacağım Allah'ın izniyle.
bende varım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme