Şimdi Ara

MTP USB aygıtı yüklemesi başarısız. [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
41.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonu(xperia sola) usb ile bilgisayara bağlayınca MTP USB aygıt sürücücüsü yazılımı yüklenmiyor, bundan dolayı telefonumu bilgisayarda göremiyorum, pc companion da telefonu görmüyor. 2 farklı bilgisayarda da denedim fakat sorunu çözemedim nedir bu mtp aygıt hatası anlamadım. hataya aşağıda resimlerden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 7 Eylül 2012; 17:11:10 >

• Cep telefonu menusunden ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet > Tümü > MTPApp bunu bul ön belleği ve verileri temizle ( telefon takili olmayacak PC'ye) sonra tekrar bağla ve takip et :)
  • çok teşekkürler str8diah sorun çözüme kavuşmuştur :)
  • benim galaxy wonderda da pc ye baglayınca aynı sorun cıkıyor fakat dedğiniz yerdeki önbellek sil veri sil vb sekmeler aktif değil ve olmuyor , başa bir öneri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmezim -- 14 Eylül 2012; 1:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmezim

benim galaxy wonderda da pc ye baglayınca aynı sorun cıkıyor fakat dedğiniz yerdeki önbellek sil veri sil vb sekmeler aktif değil ve olmuyor , başka bir öneri?

arkadaşlar windows 8 kurdum aynı sorunu bende yaşamaktayım.Mtp application aktif değil ne yapmak lazım. win 7 de sorun yoktu
  • str8diah kullanıcısına yanıt
    dostum lumia 920 de de yapıyor aynısını ne yapıcaz uygulamaları yonet gibi bir seçenek olmadıgı için kalakaldım.
  • arkadaşlar samsung galaxy wonderde aynı sorun vardı titreşimi hiç bir zaman yaptım,media playeri güncelledim,windows aygıtları güncelledi sorun çözüldü ama neden kaynaklanıyor garip,galaxy acede direk bağlanıyordu
    sorun çözüldü ne alaka bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBF694655 -- 21 Mayıs 2014; 17:49:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtube da gördüğüm bir yöntem benim işimi çözmüştü.
    Güvenlik ile ilgili bir sorun da olabilir.
    watch?v=hy_JeVc93Iw

https://www.youtube.com/watch?v=hy_JeVc93Iw

MTP Usb aygıtı sorununun çözümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.