< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megasteve19 -- 17 Aralık 2020; 16:58:1 > |
Windows 10 Yüklerken 'Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı.' Hatası. *ÇÖZÜLDÜ*
-
-
Anakartınızın sata/ahci sürücüsünü başka bir flash diskten yükleyip sürücüleri tanımasını sağlamalısınız.
Anakart marka modeliniz nedir?
-
Aslında bu dediğinizi başka bir konuda okudum. Bende hevesli hevesli gerekli sürücüleri telefonuma indirdim. Maalesef telefonumu bilgisayara bağladığımda telefon görünmüyor. Şu anda ne başka bir USB bellek var ne de sürücüleri içine atabilmek için kullanabileceğim bir bilgisayar. Bu durum için herhangi bir öneriniz var mı? -
Gözat butonuna tıkladığınızda Windows'u yüklemeye çalıştığınız flash belleği görebiliyor musunuz?
-
Yanlış sürücü indirmiş olabilirsiniz. Bana bilgisayarınızın marka modelini yada anakartınızın marka modelini verin ben gerekli sürücüleri sizin için bulayım.
-
Anakart modelim; PRIME B450M-K. Ama anakart sürücülerimi indirmemin bir anlamı yok. Çünkü şu anda sürücüleri herhangi bir USB belleğe atmam mümkün değil. Sabit diskimi diskpart ile biçimlendirdim, daha sonra bölüm ekledim. Bu yüzden gözat seçeneğinde hem USB belleğimi hem de sabit diskimi görebiliyorum. -
Şuradaki sürücüyü indirin.
https://www.guru3d.com/files-details/nvme-raid-drivers-for-amd-ryzen-threadripper-x399.html
Dosyanın içinde "raid_windows_driver_930_00206.zip" isimli bir dosya var zip dosyasının içindeki WIN10 klasörünün içindeki x64 klasörünü komple kopyalayın ve kurulum diskinin içine atın, kurulum sırasında gözüken gözat butonuna basarak bu klasörü hedef olarak gösterip sürücülerin yüklenmesini sağlayın sürücüler yüklenince disklerinizin gözükür olduğunu göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Aralık 2020; 23:55:6 >
-
Yazdırdığın imaj dosyasında sorun olmasın?
Çünkü linuxdan kaç defa Windows'a geçtim böyle bir sorun yaşamadım.
Bir PC bulabilirsen eğer flash diske hem Windows hemde içinde bir takım programlar olan linux kurup.
Daha sonra gparted ile diski yeniden NTFS olarak formatlayıp ayarları yapıp.
Windows kurmayı dene bence en temizi bu şekilde olur. -
Teşekkürler en kısa sürede deneyeceğim. Eğer çözüm bu olursa buradan haber ederim. -
Hayır imaj dosyasında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sorun MRT'ninde dediği gibi sürücülerde olabilir. İmaj dosyasını 2 defa yazdırdım. Ayrıca daha önce Linux'tan 5-6 defa yazdırmıştım ve hiçbirinde sorun çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megasteve19 -- 16 Aralık 2020; 23:57:52 > -
AMD'nin sitesindende orjinal sata ahci raid sürücülerini buldum. Bu linkten de indirebilirsin bu linkte sadece sürücüler mevcut.
https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
-
Anakartımın Asus olduğunu belirtmeyi unutmuşum, özür dilerim. Amd sürücülerini kullanmam sorun olmaz mı? -
Hayır sorun olmaz Asus anakartınız AMD B450 chipsetini kullanıyor.
-
Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. -
Rica ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_Rica ederim.
Hocam siz çok kral adamsınız vesselam. Forumda yardım alma amaçlı açılan konuların çoğu cevapsız kalıyordu ve sırf bu sebepten sorunlarımı kendim çözüyordum(normalde de öyleydi ama bazen buraya da danışmak istiyordum), yardım alma amaçlı konu açmayı bırakmıştım. Siz vaktinizi ayırıp konu sahibinin problemine çok çözüm odaklı cevaplar yazmışsınız. Forumdaki yardımlaşma ruhunu yaşattığınız için size şahsım adına teşekkür ederim.
Eğer burda cevap alamayan arkadaşlar olursa da onlara sorunlarını İngilizce veya başka dillerde aratmalarını tavsiye ederim. Mesela bende bir keresinde İngilizce de yetmemişti İspanyolca aratıp bulmuştum çözümü :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 17 Aralık 2020; 1:56:15 >
-
Eyvallah çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Yabancı forumlar bu iş için çok iyiler gerçekten bende bazen oralara bakıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
-
Merhaba arkadaşlar windows 10 kurulu bilgisayarım WD ssd yi söküp taktıktan sonra bir daha açılmadı. SSD yi biosta görüyor fakat boot hatası alıyorum. Windows 10 u yeniden yükleyeyim dedim Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı sorunu bende yaşıyorum. Anakartım Gigabyte GA-970A-DS3P (rev. 1.0) dir yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaşlar, laptopa eklediğim SSD'ye kurulum yapmaya çalıştığımda BIOS üzerinde iki disk de görünüyordu fakat kulurum ekranındaki partition seçimi yaparken "YENİ"ye basıp partition lara ayırmasına izin verip kendim seçtiğimde ben de "imzalanmış hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı" hatası aldım.
ÇÖZÜM:
Partition seçim ekranında görünen bütün disk parçalarını silin ve kurmak istediğiniz ayrılamamış birimi seçip direk olarak ileri deyip yürüyün. Direk kurulum başlıyor. en azından benim için çözüm bu oldu. Umarım birilerinin daha zamanını kurtarır.
Benzer içerikler
- z kitap to pdf
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- windows 10 pro 64-bit download
- bilgisayar otomatik onarıma hazırlanıyor diyor açılmıyor
- hpet kaldırma
- pc otomatik kapatma
- ses yükseltme programı
- klavyede olmayan semboller
- microsoft pc manager
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X