Şimdi Ara

#MTR Network# Season III Episode II | Exp:1500 | Drop:%85 |Server Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git Derdini Tedaşa anLat Sorun Bizde deiL Biraz anLayışLı oL + Tedaşın Hatasından DoLayı kimseye Özür diLeyecek DeiLim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanakCS

BU NASIL BİR SERVER YA.KÜTFEN BİRAS İLGİLENİN OYUN OFLİNE GERÇİ ONLİNE OLDUGUNDADA İLGİLENİLMİYOR.İLGİLENMİYOSUNUZ BARİ BURAYA Bİ BİLGİ VERİNDE ONA GÖRE DAVRANALIM.TUTTURMUSSUNUZ BİR ELEKTRİK KESİNTİSİ BÜTÜN SERVERLER SADECE ONA SIGINILIYOR (elektrik kesintisinden dolayı serveriiz kapalı kalmıstır özür dileriz) BUNE YA

yanlış düşünüyorsun. nsr i dogru söylüyor. tedaşın hatalarını servera yükleyemessin.

bu elektrik kesintisinden kurtulmanın yolları var. ama bunlar para ile olan şeyler. kimse servera bağış yapmassa server bu tarz olumsuz koşullardan kendini koruyamayabilir.

• Server onLine BeyLer
  • MuonLineTR.Org Hizmete Girmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

quote:

Orjinalden alıntı: _nsRi

Az degiLmi o ? aLtın madaLya Vermeyi Düşünüyoruz Biz

Yani oda olur
    MD teamin serverlarina harcadığım kotanın haddi hesabı yok heytt be

Hayırdır Hacı Şikayetçimisin yoksa

En azından Adam gibi biri içn Kota harcıyon.Ya dierLeri

Hem kota yiyolar hemde KÜFÜR

• Hepimiz Re$o'yuz hepimiz MD Timiz
    3 ayaklı tripotuz..3. ayağımızı gösterttirmeyin
  • quote:

Hepimiz Re$o'yuz hepimiz MD Timiz

Mp3 lere takarız demi haci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 16 Kasım 2008; 18:27:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Hepimiz Re$o'yuz hepimiz MD Timiz

Mp3 lere takarız demi haci

Her türlü..

• server nezaman aclrrr bi haberdar et.
  • Server açıkta nette bi sorun var hallunca yazıcagım
  • ok nsri
  • Hallunca hangi dil acaba öyle bir dilmi var hallunca.. 3-5 kisi lik 1erde Admin ve GM lerle Süper bi server ellerine saglik :D:D
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
  • @afyonkalesi SabroN

Teşekkür Ederim ama Baya oLdu =)

@Lee

YanLış Yazmışım haLLedince demek istemiştim

3-5 kisi lik 1erde Admin ve GM lerle Süper bi server ellerine saglik :D:D

bu yazıgına geLincede Hiç bişi anLamadım ne demeye çaLıştın heceLeyerek baştan söyLe
  • Değerli arkadaslar öncelikle hayırlı uğurlu olsun fakat ben uye olmak istiyorum herşey tamam am su uyarı çıkıyor... warning!
    Secret Answer is invalid (Max: 20 Characters) bu ne anlama gelir bi acil yardım oyun inio bu aksam oynamak için sabırsızlanıorm. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutumutu

Değerli arkadaslar öncelikle hayırlı uğurlu olsun fakat ben uye olmak istiyorum herşey tamam am su uyarı çıkıyor... warning!
    Secret Answer is invalid (Max: 20 Characters) bu ne anlama gelir bi acil yardım oyun inio bu aksam oynamak için sabırsızlanıorm. şimdiden teşekkürler.

Büyük ihitmaLLe gizLi sorunun yanıtında ''ı,ü,ş,ç,ğ,ö'' gibi harfLer kuLLanıyorsundur..
  • Teşekkürler byfear sorunu çözdüm...

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

Lee-ylimley : Hallunca hangi dil acaba öyle bir dilmi var hallunca.. 3-5 kisi lik 1erde Admin ve GM lerle Süper bi server ellerine saglik :D:D

@Nesri

Onun dediklerini anlamazsın o insangillerden değil konuşmayı yavaş yavaş söküyor ilk önce TÜRKLERE KÜFÜR EDEREK başladı işte devamını getiriyor.

devamını getirir pek azimLi bi genç maşaLLah

@mutumutu

Firefox mu kullanıyorsun IE mi ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.