Şimdi Ara

#MTR Network# Season III Episode II | Exp:1500 | Drop:%85 |Server Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde Kurbanda Seni Kesmeyi Düşünüyorduk Ama Hiç söLüomyz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _nsRi

Bizde Kurbanda Seni Kesmeyi Düşünüyorduk Ama Hiç söLüomyz

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

Bayram yaklasıyor arkadaslar Mezarlık ziyaretine MuOnlineTR ye gitmemizi söylediler. Bende gelip bi fatiha okuyup cikicam.

Ben Bu Lafın Altında Kalmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckn. -- 6 Aralık 2008; 22:03:22 >

• arkadaşım bi cvp yazmamışsın server damı sorun var yoksa sorun benim pc demi oyuna giremiyorum yazdım cvp yok en azından sorun serverdamı deilmi bi sey yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bg_gocmen

arkadaşım bi cvp yazmamışsın server damı sorun var yoksa sorun benim pc demi oyuna giremiyorum yazdım cvp yok en azından sorun serverdamı deilmi bi sey yaz

NeSRi Ne Dertte Sen Ne Derttesin

Adam Kurban, Koyun, Dana, Öküz Derdinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckn. -- 6 Aralık 2008; 22:06:51 >
  • quote:

arkadaşım bi cvp yazmamışsın server damı sorun var yoksa sorun benim pc demi oyuna giremiyorum yazdım cvp yok en azından sorun serverdamı deilmi bi sey yaz

Bi kaç Sorun var haLLettigmde hemen yazcam kaRdes..
  • teşekkürler bekliyorum bu arada yeni başladım server a gayet güzel olmuş hayırlı olsun (mezarlığa fln giddecek arkadas bayram dolayısı ile kabirlere gidip fatiha okumak sevaptır iyi hoş ama bu bir alay konusu deildir espri sandıgın kelimelere bunları karıstırma)
  • onLarda din aLLah korkusu oLsa anaya bacya sövmezLer sen yorma kafanı kardesm
  • Sanane Göçmen istedigim yerde istedigim kelimeyi ederim. Bayramdada gelip Fatihayı okuyup gidecem Fotoyuda çeker SS niyetine koyarım buraya buna Sen dahil kimseler karisamaz büyüklerimiz bişey demişse bir bildikleri varki demişler ama sende bunu idrak edecek akil mantik yoksa buda benim bilecegim iş degildir. Allah seni dogru yola sevk etsin son sözüm budur.
  • xeo yazdıkların biribirini tutmuyo 1. ben arkadasa bir soru sordum sen sazan gibi atladın 2.ustune gelip sanane ne karısıon diosun 3. benim aklım kendime yeter büyüklerin saçma sapan şeylere dini konuları alet et mi demiş ?
  • quote:

xeo yazdıkların biribirini tutmuyo 1. ben arkadasa bir soru sordum sen sazan gibi atladın 2.ustune gelip sanane ne karısıon diosun 3. benim aklım kendime yeter büyüklerin saçma sapan şeylere dini konuları alet et mi demiş ?

İşte ya sende okuyup anlamama yada okudugundan baska yorumlar cıkartma hastalıgı var yada sen saflıga yatıyor anlamamazlıga vuruyorsun. Büyüklerimiz orda Tesbih yapmıslar anladın mı Mezarlık benzetmesinde kimseler yok yani bomboş bi server mahiyetinde dahada aciklayayım mı istermisin o bakımdan sözlerimi dogru anlarsan daha iyi anlaşacagımıza eminim. Şimdi mezarlık benzetmesi din ile alakalı olmayan bi benzetme olmadıgını anladıgımıza göre sorun varmı? Yok.. o zaman işine devam et.
  • ben zaten devam ediyorum sen bak dalgana neyin ne ile alakalı olduğunu da gayet iyi biliyorum neyse uzamasın kapansın gereksiz seyler bunlar
  • quote:

ben zaten devam ediyorum sen bak dalgana neyin ne ile alakalı olduğunu da gayet iyi biliyorum neyse uzamasın kapansın gereksiz seyler bunlar

Ok kolay gelsin.
  • server topici cok cafcafliiiii server la alakali cok seyler varr guzel guzel devam ....
    basarilarin devamini dilerizzz

carcurt- team
  • ArkadasLar Server Bayramdan Sonra açıLacaktır Yeni özeLLikLeri iLe !!
  • YeniLendikk
  • Abi saygısızlık etmek istemem ama yeniledik diyorsun ben hala Account kullanılıyor dıyor Msn'de kullanılıyor diyor...Bayramdan sonra mı alabileceğiz?Birde download yerınde sadece patch var.
  • Hayırlı olsn nsri bu yenilenme karsısında online sayın artar ins

• NeSri Yaparsan Dam Yapar.

Az daha bekleyelim..

Vers: Ep2 OLcak büyük oLasilik
  • Sitede client yok
  • kardeşim patch i indirdim ancak kaspersky engelliyo dosyayı virüs uyarısı yapıyo
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.