Şimdi Ara

#MTR Network# Season III Episode II | Exp:1500 | Drop:%85 |Server Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mutumutu

Teşekkürler byfear sorunu çözdüm...

Ne demek her zaman
  • hallettim nsri ilgin için teşekkürler bu arada bu indirdiğim client i kuruyormuyum yoksa dosya halindemi bide bu pacth olayını nası yapıorz saygılar...
  • FuLL indirdiysen Patch e gerek yok =)
  • @nesri

Kotadan olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady` -- 2 Aralık 2008; 23:26:27 >
  • Servera giremiyom sorun mu waR
  • Server a giremioruz arkadaslar sorun nedir?
  • Sorun vardı beyLer HaLLettik Server onLine
  • hayır online değil hala girmio?
  • Arkadasım eğer bole kapalı kalıcaksa sole baska bi server a yönlenelim inan hastayım ewde yatıorm can sıkıntısından patlamak üzereyim bi cvp ver bari bilgilendir bizi iyi aksamlar....
  • En Son ne Zaman Girmeyi Denedi Kardes ? Oyun Açık Şuan
  • Kardes Oyuna Giriyom Char seciyom oyun gelirken atiyo neden acaba ?
  • Bana bak muonlineTR admini NESRİN gelipde Topicimde laf atip sıvısma sakın bidaha yazı yazım hele hiç deme Uzaa git kendi topicinle serverinla ilgilen Mezarlık gibi olan serverinla ilgilende adamlar paslanıyorlar. Gecende birisi söylemişti muonlinetr den geliyorum diye Fatiha duasını okumus cikmis bende Amin dedim buda Sana kapak olur sanırım bu sözler. Bidaha benim topicime gelmezsin tmm mi. Buraya son msjımdır Eywallah..
  • aLLah Sana akıL fikir Versin geLebiLir Bu Gayet normaL Senin ne kadar pLayerin Hepsi bana Mu-Adanadan geLdim diyordu Ama senin gibi Buraya Yazmıorm Biraz büyü Canım öyLe geL Bu Arada Kimin ServeRinin MezarLıgını Oldugunu göstertme bana :D
  • :D:D Göster göster mezarlık göster :D ben gecende geldim serverinda 1 online vardi oda bendim yani Aksam 20.00 civari. Simdi beni kötü kötü konusturtma burda.
  • Nesri Serverını Kötülüyolar Rafık Hiç Yakıştıramadım Sana
  • Arkadaslar bven servera giremiyom neden acaba
  • quote:

:D:D Göster göster mezarlık göster :D ben gecende geldim serverinda 1 online vardi oda bendim yani Aksam 20.00 civari. Simdi beni kötü kötü konusturtma burda.

eger kafanı çalıştrsan anlaycnda yorumlarımda ben inkar etmedim serverimin player doLu oldugunu ama senin kafanın basmadıgı apaçık oRtada büyüde geL yawRum
  • nsri kardeş oyuna giremiyorum su an kullanıcı girişi paneli çıkmıyor oyundamı sorun var yoksa benle mi alakalı ?
  • Bayram yaklasıyor arkadaslar Mezarlık ziyaretine MuOnlineTR ye gitmemizi söylediler. Bende gelip bi fatiha okuyup cikicam.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.